το να ανεβαινω σε σκαλα και αυτη να μην θελει να κατσει ησυχα…
αυτο…
[SIZE=“5”]που ολος ο κοσμος νομιζει οτι οποιος ακουει μεταλ ειναι σατανιστης…[/SIZE]
που αυτη την στιγμη ακουω μουσικη και ο αδερφος μου εχει τσιτα την tv παιζωντας metal gear solid 4
τι θες να πεις…?
δεν ειναι ετσι…??
τζαμπα εκαψα το μουσι του παπαλαμπρου…???
παλι μαλακια εκανα…
που πρεπει να διαβασω 300 σελιδες για προοδο…
Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ!!!
μη μου το θυμίζεις … :?
που πρεπει μεχρι την αλλη βδομαδα να παραδοσω 3 project και δεν εχω κανει τιποτα…
αμα ημουν σε τετοια σχολη…ουτε εγω θα εκανα τιποτα!!!:lol:
πωπωωωω…ευτυχως που δεν περασα σε τπτ με υπολογιστες…ακομα πρωτο εξαμηνο θα ημουνα!!!
:lol: σε νιώθω ποιος θα το περίμενε
Μου τη σπαει που: Χ στο τετραγωνο + Ψ στο τετραγωνο =(Χ+Ψ)στο τετραγωνο -2χψ
και οχι με (χ+ψ) -2χψ !!!
Ελπιζω να με νιωθει κανεις
Μην σκαλώνεις στην πιο απλή ταυτότητα όλων των εποχών ρε!
Δες την απόδειξη και σίγουρα θα καταλάβεις γιατί οι όροι υψώνονται στο τετράγωνο, και δεν θα το ξαναμπερδέψεις ποτέ…
Καταλαβαινω γιατι οι οροι υψωνονται στο τετραγωνο…δεν καταλαβαινω γιατι δεν τους υψωσα σημερα το πρωι στις εξατασεις…#-o
…που δεν κέρδισα εισητήριο Nevermore.Δεν θα πάω μάλλον πουθενά λόγω έλλειψης λεφτών,δείξτε λίγο έλεος…
Εντωμεταξυ αυτο ειναι μονο ελληνικο φαινομενο.
Πολλα λαηβ,μεγαλος ανταγωνισμος αλλα οι τιμες εκει.
Μην σου πω οτι ανεβαινουν κιολας.
Ναι ρε,είμαστε κορόιδα γιατί μας πιάνουν μλκες λόγω της αγάπης μας για την μουσική.Και φέτος πραγματικά αν είχα λεφτά θα πήγαινα σε 5 συναυλίες τουλάχιστον.Θα τα έσκαγα κανονικά δηλαδή.Αλλά δεν παίζουν…:(Και τι να σου κάνει part-time δουλειά με 380.Μόνο το super market του μήνα είναι τουλάχιστον ένα 150-άρι.Σκατά…Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες.
που εχω αναπληρωση το σαββατο στις 10 το πρωι, κομματια θα ειμαι στο Dylan…:?
Που τρυπανιζουν απο το πρωι οι απο πανω x
Lol και εμένα αυτό με ξύπνησε…κάτι κάνουν οι από πάνω μαλάκες και πετάχτηκα από τον ύπνο μου…
Που έκανα το πόδι μου χαλκομανία περπατώντας στη δουλειά και με πονάει όλο το πρωινό