Που ειμαι να με κλαινε οι ρεγκες σημερα, περιμενα οτι θα ειναι μια ομορφη και αναλαφρη μερα και ηταν γτπ.
Ειμαι ετοιμη να λιποθυμησω απο την ελλειψη υπνου και την πληξη. ασσσδαλκααααασξδποχσμ ωψδ ωω ωαδσ σ
μου τη σπανε οι καινουριες διαφημισεις του 11888…
ο τυπος ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους σπαζαρχι στην τηλεοραση…
Που αύριο δίνω προφορικά του cambridge.
καλή επιτυχία ! μη μασάς !
(εκτός αυτού τα προφορικά είναι πάντα πιο ευκολα ! )
Ευχαριστώ!
Για μένα πάντα πιο δύσκολα ήταν τα γαμημένα.Προτιμώ γραπτά!
Που δεν θα παω Bob Dylan
καλά να σ πω την αλήθεια τα προφορικά στο cambridge είναι μια μλκ κ μισή ! αυτές οι πουτάνες κάθονται με το ρολόι στο χέρι κ μόλις περάσει η ώρα σ λένε time is up ! stop talking ! #-o
Ναι μωρέ,ανοργασμικιές αγγλίδες.
Κι εγώ…
που δεν μπορω να στριψω το κεφαλι μου απο το χτεσινο χεντμπανγκ
Μου τη σπαει οταν εχω κανονισει να παω καπου με την παρεα μου και μετα με παιρνουν τηλεφωνο και το αλλαζουν… :blow:
[SIZE=“7”]ΝΕΥΡΑ[/SIZE]
βγες μονος σου χαλαρα…
εξεταστική και πάνω που ξέρω ότι θα έχω το χειρότερο μήνα θα κάνω 20α γενέθλια γράφοντας βρήκε και η μαλακισμένη γκόμενο aaaargh just make it stoooop
που έχασα το τραίνοοοοοοο!
που με επιασε τρομερη ζαλαδα πρωινιατικα και εχω αργησει για τη σχολη.Θα παω στο επομενο μαθημα φφφφφ! Ας χαζεψω εδω προς το παρον.Καλημερα…
Που κοιμήθηκα μετά ο live των Bolt Thrower μόνο 3 ώρες, για να έρθω στη σχολή και να βοηθήσω κάτι παιδιά που ξεκίνησαν εξεταστική (ο καλός σαμαρίτης κι έτς…).
Επίσης, μου τη σπάει το μικρό μ@@@@@στήρι της διπλανής πολυκατοικίας που όλη μέρα κάνει ποδήλατο στην ταράτσα κ απο το τσίκι τσίκι δεν μπορώ να διαβάσω για την εξεταστική μου. Βγάλτε το στο δρόμο το σκασμένο!!!
Μου την σπάει όταν οι γκόμενες,στην ηλικία μου κυρίως,μικρές δηλαδή,πηγαίνουν με μεγαλύτερους επειδή είναι πιο “ώριμοι” και καλά.Καταντά κοροϊδία.Δηλαδή τι στο διάολο πηγαίνουν και λένε,για τον Μαρξ ή μήπως φιλοσοφούν κάτω από τα άστρα;
Να παραδεχτούν άμεσα ότι απλά θέλουν πέος κάποιας ηλικίας και να πάνε τον απολαύσουν ήσυχες.Ήμαρτον δηλαδή όταν πάει η άλλη και σου κυκλοφορεί με τον άλλον και έχει φορέσει την φάτσας της “ώριμης” ενώ αυτή,και αυτός,είναι τόσο κουτοί που άμα είσαι πιο κουτός από αυτούς πεθαίνεις.
Και όχι δεν έφαγα καμία απογοήτευση σήμερα.Ίσα ίσα.
Θέλω να φτάσω σε κάποιο συμπέρασμα;Όχι
να σου πω μικρος και εγω ετσι ελεγα τωρα ομως ειμαι απο τους αλλους…:p:p
που να “φτιαχνουν” με την μικρες…
ετσι ειναι ρε η μικρες πέφτουν πιο εύκολα…
i second that
Αίσχος κύριοι!!!
θα δειιιιιιιιιιιιιις…