ποσο χρονων εισαι floyd?
Που καποιοι θα αρχισουν να κυκλοφορουν στο δρομο με τις σαγιοναρες λογω ζεστης.:p:p
17 και κάτι…
Σεπτέμβριο γίνομαι άντρας8)8)8)8)
ελα μαζι ειμαστε…
τραβα και εσυ σε πιο μικρες να δεις την “γλυκα”
καλα το πας…
το φορουμ περιεχει ενα σημαντικο ποσοστο παιδεραστων η ειναι απλα ιδεα μου?.. :-s
θέλω να πιω κανέναν χυμό αλλά βαριέμαι να πάω στο μαρκετ …
χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια ? :-k
Που 2 εδώ και 2 μήνες που έχω πιάσει δουλειά, δεν έχω μπορέσει να αποσπάσω καμία παραπάνω λέξη πέρα απο το “καλημέρα” στην τύπισσα που κάθεται στο διπλανό γραφείο
αυτό όντως είναι μαλακία …
σε καταλάβω!!!
Χθες μου τελείωσαν τα μπουκάλια με το νερο και δεν παω σουπερ μαρκετ και πίνω απο την βρύση!!!(με κίνδυνο της ζωης μου…)
που με τετοια ζεστη καθομαι κ γραφω το βιβλιο πρακτικης… κ που επειδη εχει περασει ενας χρονος δεν θυμαμαι ποιες μερες δουλευα τις βαζω στην τυχη…
που ειμαι πληροφορική και μας βαλαν project χάρτες και γεωαναφορες που κάνουν οι τοπογράφοι!!! ΕΛΕΟΣ!!!:blow::blow:
ουτε περίοδο να ειχα τοσα νεύρα αυτο το καιρο…
βλεπω σχετικο με το αντικειμενο:lol:
που κατα πασα πιθανοτητα θα χασω το sonisphere:blow:
που την ερχομενη τεταρτη αρχιζω εξεταστικη,κ επειδη κωλοβαρουσα ολο το εξαμηνο θα τρεχω σαν τον βεγγο αυτες τις μερες μπας κ περασω κανενα μαθημα:dizzy:
που εχω ακομα 2 βδομαδες εξετασεων…και κατι φιλοι απτη γεωργικη σχολη τελειωσαν σημερα …ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
που το πρώτο μάθημα για εξεταστική που θα έδινα αύριο αναβλήθηκε (λόγω απεργίας ΜΜΜ) και πήγε για 28 Ιουνίου, ενώ κανονικά θα είχα τελειώσει από τις 17
Το “τυχαίο? Δε νομίζω…” Που λένε όλοι τώρα τελευταία
[SIZE=“7”]ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟ[/SIZE] :thumbdown: :x
… που αυριο ξεκιναει εξεταστικη και το μυαλο μου δε λεει να συμμαζευτει
Αυτό εδώ ------>:wink: