καλε γιατι?
Λίγα λόγια για το ε.
Ε εντάξει, είναι λιγάκι σαν να του έχει μπει σκουπιδάκι στο μάτι.
Ή σαν να έχει πάρεση, γιου νοου
…Που εχει χαθει ο crandleofmaiden:(
Που έχω υποθερμία όλη μέρα! :?
Δεν πας σε κανένα γιατρό να το δεις
που ο ολυμπιακος εχασε κατα αυτον τον τροπο:blow:
που ο καιρός τα έχει πάιξει και επίσης που όλα τα Κανάλια μας έχουν πρήξει τα @@@ για την κρίση της αγοράς…
Άντε και μπίμπ…
[-X[-X[-X[-X
Που απο τη μεση και πανω ποναω σαν να με εχουν δειρει!!!
Μηπως σε δειρανε και ησουν μεθυσμενος;
Oχι απλα στην προπονηση καναμε 100 push ups και μετα παιξαμε διπλο χασαμε και μας εβαλε τιμωρια 75 πτωσεις και εχω ψοφισει στον πονο!!!Πλατι,χερια μεση τα παντα!
Που τελευταία στιγμή ξαφνικά δεν έχουμε άτομα για μπάλα. Και κανείς δεν ενδιαφέρεται να οργανωθούμε.
Eκνευριστικο αυτο!Με τσαντιζει κι εμενα οταν κανονιζουμε μπαλα και κλεινουμε γηπεδο και τελικα παμε 7 ατομα η ξαφνικα ολοι δεν μπορουνε!!
που βρηκα μια κατσαριδα χθες το βραδυ στο μπανιο μου:(
που και βεβαια το μαθημα που περιμενα να δωσω για το πτυχιο επεσε 24 του μηνα…πραγμα που κανει τα σχεδια μπουρδελο και πρεπει να παρω αεροπλανο 5.30 το απογευμα(48 ευρο το μοναδικο) και να χεστω πανω μου να φτασω μαλακασα για να προλαβω μονο σλαυερ(παλι καλα!!!:|) και μεταλλικα…με την προυποθεση να μην γινει καμια μλκια στο δρομο:evil::evil::evil::evil:
πας καλα ? τετοια ταλαιπωρια για μαλακασα/didi ?
πουλα το κ πηγαινε δες τους καπου αλλου ως δωρο αποφοιτησης
Η ταλαιπωρια ειναι για slayer και μονο(εισητηριο για να μπω δεν εχω ουτε προκειται να παρω για να δω μονο 2συγκροτηματα!!!)…προσπαθω να το σκεφτω απο ολες τις πλευρες και τωρα…παλι μου εβαλες ιδεες!!!:lol::lol::lol: πωωωω…ευτυχως εχω κ αλλες μερες να το σκεφτω…φφφφφφφφφ…shit
εχουμε ενα μαθημα στη σχολη που λεγεται creative writing και γραφουμε ποιηματα κλπ.Σημερα ειχαμε την επισημη παρουσιαση των best of και μια κοπελα αρχιζει να διαβαζει το ποιημα της:
Beating
Heart still beating for the cause
Feeding
Soul still feeding from the loss
Aching
Limbs are aching from the rush
Fading
You are fading from my sight
Moving
I am moving closer to your side
Luring
You are luring me into the night
Crying
Who is crying for you here
Dying
I am dying fast inside your tears
χμ…[-X
και δεν την εδωσες στεγνα ρε συ?
εκβιασε την
πες της οτι αν δεν σου δινει 100 ευρω τη βδομαδα θα πας στη καθηγητρια με το cd των opeth 8)
ή μπορείς να μας δείξεις φωτο της και άμα είναι καλή να αναλάβουμε εμείς να την εκβιάσουμε. 8)