Μου τη σπάει

που έχασα σε ένα πάρτυ το ipod touch…:expressionless:

που μερικοι ειναι ανεγκεφαλοι

που παρασκευη δινω το πιο κρισιμο μαθημα της φοιτητικης μου σταδιοδρομιας κ δεν εχω ανοιξει βιβλιο…

που τρεχει η μυτη μου αιμα και δεν λεει να σταματησει…

Κατσίρη. Πρέπει να τον έχουμε κάνει διάσημο. Εύκολα είναι μωρέ.Λίγη προσοχή θέλει μόνο και υπομονή.

που επρεπε να βγαλω μια μισοπεθαμενη κατσαριδα απο το μπανιο
και να την πεταξω οξω…
και ακομη πιο πολυ μου την σπαει που εχασα και κανα μισαωρο
γιατι ειχε χωθει σε κατι σιδερενια απο την πορτα και μπορουσα να την βγαλω μονο με καλαμακια :?

που έφυγε ο JB από τους Spiritual Beggars και πήραν τον Apollo από τους Firewind. να τον χαίρεστε…:bye::expressionless:

Που είδα τα εξώφυλλα τον φυλλάδων σήμερα…
Βόμβα υδρογόνου σε όλους αυτούς

και εμενα μου την εσπασε

να περιμενω την ανακοινωση στο site των maiden

…που εδω και 3 μερες ψαχνω το 3πλο Black Clouds & Silver Linings των dream theater μεσα στο σπιτι και δεν μπορω να το βρω…
που πηγες μωρε?

μαλλον στο εκλεψαν και δεν το καταλαβες:)

Συμπασχω!!!Εχω παθει το ιδιο με το ‘‘House Of Lords’’ των House Of Lords.Εξαφανιστηκε απο μπροστα μου,ειλικρινα δια μαγειας κι απο τον Νοεμβριο το ψαχνω επι ματαιω.Αντε να το βρεις τωρα παλι!!!

δια μαγειας η δια κλεψιας και σενα?:slight_smile:

Το πιστευεις δια μαγειας?Φιλε,ειλικρινα βγαζω να το ακουσω,γυρναω λιγο να παρω κινητο κ πορτοφολι για να φυγω και ξαφνικα παω να παρω το CD και το CD ακομα αγνοειται.

και για τους δυο μας…

χαχαχα
θα βγω off topic αλλα δεν γα@@ει…
και εγω το εχω πάθει αυτο πριν 3 χρονια με το κλειδι του αυτοκινήτου!! ημασταν το καλοκαίρι σε ενα μαγαζί και πίναμε ούζα και με ειχαν καταφάει τα κουνούπια και ξυνόμουν με το κλιδι στον αστραγαλο…και έρχεται ο σερβιτόρος να πληρώσουμε και ο πανιληθιος το βάζω στο παπούτσι!!! εε και μετα παμε να φύγουμε και έψαχνα κανένα μισαωρο μαζι με το μισό μαγαζί το κλειδί!!!(και μολις το κατάλαβα έκανα την παπια και τους λεω οκ παμε να φύγουμε θα πάρω το άλλο!!!)#-o#-o
οπότε τι x file και νεφελιμ ψάξτε καλύτερα…:p:p

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι ο χειροτερος…
ειμαστε ολοι και γαμω τα παλικαρια

:smiley:

ακουσα οτι ο πραστικός αυριο έχει απεργία! ξέρουμε τίποτα για μετρό και ηλεκτρικό? θα είναι 24ωρη?εχει γίνει ενοχλητκό! και είχα σχέδια για αύριο! :(:frowning: