Νομίζω μόνο ο προαστιακός και ο ΟΣΕ…αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη
Μου τη σπάει που ώρες ώρες είμαι τόσο στον κόσμο μου!
Νομίζω μόνο ο προαστιακός και ο ΟΣΕ…αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη
Μου τη σπάει που ώρες ώρες είμαι τόσο στον κόσμο μου!
Που μπλέκοντε συνέχεια τα ακουστικά…
Που με έχει πετάξει 2-3 φορές το ιντερνετ
Και που δεν έχει bing bang theorry κάθε μερα
Και για τους 3.Εδω και 2 εβδομαδες ψαχνω το Brothers in Arms και εχω κανει το σπιτι ανω κατω.Γαματα.[-X
η επανασταση των cd…!!!
Έγραψες…
που εχει τετοια ζεστη και δεν φυσαει κιολας
φφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
Που ρίχνω 8-10ωρα και πάλι δεν βγαίνω απο ύλη:(
Δώσε τη συνταγή please:(
εγω με το ζορι διαβαζω ενα 4ωρο (με απειρα διαλειματα κ mp3 στ’αυτια)…:roll:
Εγώ πέρσι διάβαζα 4ωρα, φέτος το 'ριξα στα 2ωρα, να δω του χρόνου πού θα φτάσουμε.
Τις τελευταίες δυο μέρες ο νόμος του Μέρφι με χτυπάει αλύπητα.
Χτες με το που βγαίνω απο το μετρό,αρχιζει να βρέχει καρέκλες.Με το που μπήκα στη σχολή,πάνε τα σύννεφα,πάνε όλα.Αλλά εγώ πρόλαβα να γίνω παπί.
Τελειώνοντας το μάθημα,πάω να βγω και αρχίζει πάλι να βρέχει(λιγότερο όμως).
Σήμερα,φτάνω στο Αιγάλεω για να πάω για μάθημα.Πηγαίνω λοιπόν σαν καλό παιδάκι και κάθομαι στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο.Ξαφνικά,νιώθω κάτι στην πλάτη μου.Οπότε μου λέει μια γιαγιά δίπλα μου:“Γούρι γούρι,σε κουτσούλησε πουλί”.Πάω απέναντι σε ένα μαγαζί στυλ έβερεστ να καθαρίσω την μπλούζα(η οποία περεπιπτόντως είναι και άσπρη) και ευτυχώς που είχε δίπλα σουπερ μαρκετ και πήρα απορρυπαντικο να την καθαρίσω.
Μόλις βγήκα πέρασε το λεωφορείο που με πάει στη σχολή.Λέω να στρίψω ένα τσιγάρο.Με το που το ανάβω έρχεται το άλλο λεωφορείο που με πάει στη σχολή(το οποίο έρχεται όποτε του καπνίσει).
Αποτέλεσμα: Παραλίγο να χάσω το εργαστήριο μου και να κοπώ λόγω απουσιών(πάλι καλά που άργησε ο καθηγητής).
μηπως εισαι σαββατογεννημενος?
Όχι,απλά η γκαντεμιά με κυνηγάει.
Α,και είμαι κορίτσι.:)
sorry:)
Ε καλα,το mp3 είναι standar,δεν γίνετε διάβασμα χωρίς αυτο.
Μερικές φορές που μένει απο μπαταρία δεν διαβάζω ξαπλόνω στο κρεβάτι και περιμένω να φορτιστεί κανα μισάωρο για να αντέξει κανα 2ωρο…
μολις διαβασα το “κουτι παραπονων”…
ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΓΙΝΕ???
δεν πηρα χαμπαρι τιποτα εγω ρε…
μην τσακωνεστε…κριμα ειναι…
Όχι ρε,έχει πλάκα!
Μη γίνεσαι κακούλης…