Μου τη σπάει

[SIZE=“4”]ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ!!! :blow::blow::blow:[/SIZE]

Ζώα ολκής στη σχολή:thumbdown::thumbdown:
Δίνουμε μάθημα στις 12 η ώρα. Έχει απεργία από τις 11.00-16.00 και το μάθημα θα το γράψουμε κανονικά!!!Μα τι ζώα που είναι??? Βάλτο ρε φίλος την επόμενη βδομάδα που θα τελειώσουμε την εξεταστική. Τη Δευτέρα, σιγά τα ουα. Ζώα:evil::evil:

άλλαξε καθηγητή ένα μάθημα που χρωστάω από πέρσυ κ ο καινούργιος έβαλε την διπλάσια ύλη ! το κορυφαίο είναι πως το μάθημα το γράφω αύριο κ αυτό για την ύλη το έμαθα πριν από 1-2 ώρες! #-o

και εγω μια απο τα ιδια. σε καταλαβαινω

ποσο μαλακια ειναι η διαφημιση wind - ραδιο αρβυλα…

Μου την σπαει που ειμαι αχρηστος να φτιαξω καφε!

Που εισαι βρε μανουλααααα…:stuck_out_tongue:

ελα ντε…
ποιος καθετε τετοια ωρα να κανει ολοκληρη διαδικασια?!??!
:roll:

Διαδικασια σκοτωμα…και ο καφες μου επισης…:!:

που εχθες ξυπνησα κατα τις 8 το απογευμα και δεν εχω νυσταξει ακομη :expressionless:

Για ολα φταιει το καλοκαιρι!!!

Το μονο καλο που εχει ειναι τα…μπικινι…8)

Σβηστε τον ηλιο pleaseeeeee!!!

:thumbup::thumbup::thumbup:

και προσθετω στα καλα τον απλετο χρονο που εχουμε για ξυσιμο! :stuck_out_tongue:

Τώρα είδα τα ποστ

Αυτό ξέρω κι εγώ!

Χαχα!Πάντως εμείς απόκρυψη δεν έχουμε!

Έχουμε ένα στάνταρ ποσό που πληρωνόμαστε και μπόνους.Εγώ βέβαια δεν θέλω ούτε μπόνους ούτε τίποτα,την άλλη Παρασκευή λήγει η σύμβασή μου και φεύγω!:yahoo:
Για το άλλο που λες,η νομοθεσία επιτρέπει 10:00-14:00 και 17:00-21:00.Πάντως υπάρχουν τηλεφωνικά κέντρα που δεν το τηρούν,με πήραν 9 το πρωί μια μέρα!!!

[SIZE=“7”]ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΑΜΩΚΟΥΝΟΥΠΑ[/SIZE]

Παιδιά είναι οι καλύτερες μέρες για να ακούμε στόουνερ μην το ψάχνετε…

νομοθεσια τα αρχιδια μου…
καθε μερα μας παίρνουν στις 15:30 να μας ενημερώσουν για καινούρια δανια, καρτες, τηλεφωνικές συνδεσης, ιντερνετ…
μονο για το τι ωρα τον παιζουν δεν μας ενημερώνουν

Ε,ναι ρε,στ’αρχίδια του έλληνα οι νόμοι.Και 5 που επιτρέπεται και καλούμε,εγώ ντρέπομαι να πάρω…:frowning:

Που διαγράφηκαν τα ποστ από το Dream Theater thread με τον υπερασπιστή του Ζαχαρόπουλου.Γαμώτο,αφήστε μας να γελάσουμε!
Σόρυ για το double post.

Ο ManagerNick μίλησε σοφά.NIGHTSTALKER ΡΕ!8)

εγω πριν τις εκλογες εκανα δημοσκοπησεις…
υπηρχαν μερες που παιρναμε και ολο το μεσημερι…:frowning:

…που η μυωπία έχει φτάσει στα ύψη την τρέλα μου.