Μου τη σπάει

Που όταν έχεις φάει σκορδαλιά, η μπόχα δε φεύγει ούτε με 5 γιαουρτάκια…

δοκίμασε να μασήσεις μαιντανό . δν φεύγει , αλλά δν είναι τόσο έντονη η μπόχα ! :wink:

Μετά θα βρωμάω μαιντανόσκορδο!

μετά φάε κ κανένα γαύρο ν έρθεις στα ίσα σ :stuck_out_tongue:

Ε εντάξει τότε…δε θα με πλησιάζει άτομο στα 5 μέτρα!

Τωρα ειναι καιρος για Lady Gaga,που να χτυπιεσαι,να κανεις headbanging κτλ με τετοια ζεστη.Αντε ακου τον αλεχαντρο σου και μη μιλας.:stuck_out_tongue:

Μου όντας αρχάριος ακόμα με τα linux, δεν καταλαβαίνω χριστό από το Terminal και γενικά με τους φακέλους. Προσπαθώ να κάνω install το NWN και δεν μπορώ.

Mου την σπάει που ο κάθε κ…ριολης Ελληναράς που έβριζε χυδαία τον Ρεχάγκελ και την Εθνική τώρα είναι στο δρόμο και φωνάζει Ελλάς όλε ολέ…
Ούστ κωλόΈλληνες που λέει και ο Σαββόπουλος…

εισαι πολυ romantic

καλύτερα ρομαντικός παρά Ελληναράς και δήθεν!!!

ελα ρε συ…
ποιος ειναι αυτος που βριζει χυδαια δηλαδη??
κακοπροαίρετοι υπαρχουν…
αλλα χυδαια…?

πες τα ρε ανθρωπε κ εχουν πεσει ολοι να με φανε…

τι να πώ ρε φίλε…την παλέυουν οι Έλληνες…σαν τα κομματόσκυλα κάνουμε βρίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε και μετά έχουμε και απαιτήσεις!!!

Πάντως συμφωνώ με την λογική σου!!!

που εχω να παιξω μπαλα απο τα χριστουγεννα κ χτες πηγα να μετρησω τη δυναμη του σουτ μου στο mall… σουταρα 2 φορες (την πρωτη εφτασα τα 60 km ε) κ μετα που πηγα για καφε να δω την αργεντινη δεν μπορουσα να περπατησω…

κ σημερα ποναει λιγο,να δω πως θα μαγεψω στις παραλιες φετος… στο πρωτο ψαλιδακι θα με παρει το φορειο…

Φυλλαράκι έχω ένα μηχάνημα για τα πόδια άλλο πράμα.
Από Αμερική.Κανονίζουμε και στο δίνω και μετά τα πόδια σου θα είναι σαν του Jordan8)8)

Μου τη σπάνε πλέον όλοι και όλα.

Όπως?

Γενικά είμαι σε μια φάση άρνησης για όλους και για όλα.
Οτιδήποτε συμβαίνει δίπλα μου με αφήνει αδιάφορη και με εκνευρίζει …
Τι να πεις γεράματα… παραξενιές και λοιπά :lol:

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εχω την αναγκη να το μοιραστω! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ! τις σιχαθηκα!

Που lagαρει το pc.
Το καλοκαιρι δεν παλευεται ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης και τα παιζει.
Ευτυχως θα το ξαναδω τωρα μετα το καλοκαιρι που θα εχει πεσει η θερμοκρασια και θα λειτουργει παλι κανονικα. χεχε8)
Αντε να τελειωσει κιαυτη η εξεταστικη να φυγουμε σπιτια μας και μετα να φυγουμε κι’απο κει για διακοπες (λεμε τωρα… λεφτα δεν εχουμε αλλα τεσπα… ονειρα.)