Μου τη σπάει

οτι λεει ο απο πανω…

Δεν θα γινει κανα ροκινγκ φεστιβαλ,η τιποτα αλλο φετος να μας φερουν κανα αλλο ονομα??Το μονο που με ψηνει ειναι το ejekt.

που ολη μερα μου κανει διακοπες το ιντερνετ:x

Eχει παει Big 4 και αυτο. :stuck_out_tongue:

λες!:-k:):slight_smile:

και σαν να μην εφτανε αυτο εχασα το σημα απο νετ και ετ-1:x

Που ταλαιπωρούν μια ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης με τερτίπια και αντί να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο κάνουν ακομα μπινιές…

επανηλθε το σημα:D:D:D

η φωνή του μαστειν όπως κατάντησε … και να νιαουρίζει μπροστά από το μικρόφωνο … κρίμα ρε γμτ ! κ περίμενα σαν τρελός να δω τους megadeth στο διβιδι , με ξενέρωσε … :frowning:

που κανει restart το pc απο μονο του!!
και σε εναν φιλο μου επισης!!!

+1, το ρούτερ βέβαια

πέφτει η τάση

Κρίμα για τον φίλο σου…μαλακία…

πηγαινε το πλαισιο,στανταρ θελει σερβις,πιθανον κ φουλ αλλαγη

Παντως εμενα μου φαινετε σαν προβλημα με το λειτουργικο οχι με το Hardware!Παντως οντος πρεπει να παρεις τη γνωμη ενος ειδηκου!!!Κι αμα σου ζητησουν να πληρωσεις κανε καταγγελια στο Τροκτικο :stuck_out_tongue:

ευχαριστω για το ενδιαφερον με συγκηνειτε :slight_smile:
αλλα σας λεω ταυτοχρονα ρεσταρτ σε 2 ατομα…
και ηταν τοτε με τις καταιγιδες…
απο τοτε δεν μου το εχει ξανακανει…
μηπως παιζοταν καμια μαλακια με την ταση του ρευματος?

Τροφοδοτικο

Το ποσταρω δω γιατι ετσι. Μεγαλη πληγη στις συναυλιες αυτο γενικα. Ατομα που βλεπουν σχεδον ολο το λαηβ απ την οθονη του κινητου. Αμα εχεις τετοιους διπλα σου, πετας χερια μπροστα στην οθονη και τραγουδας γκαριζοντας για να τους χαλας το οπτικοακουστικο υλικο. :smiley:

Μπράβο σπαστικιά!

Εναν τετοιο ειχα διπλα μου στους aerosmith
Ολη τη συναυλια σε βιντεο την ηθελε το Μ@@νοπανο
Νταξ ρε φιλε βγαλε κανα βιντεο τραβα καμια φωτο τελος
Και για αυτους που ειναι πιο πισω ειναι μεγαλη ενοχληση
Ειχε μεχρι και το θρασος, οταν σηκωνα τα χερια στον αερα, με το 2ο χερι του που δεν κρατουσε την καμερα, να προσπαθει να μου σπρωξει τα χερια πιο περα για να βγαλει πεντακαθαρο βιντεο… #-o#-o
Ποσο ζωον…
Προφανως δεν του χαριστηκα, σιγα μη βλεπω εγω συναυλια με τα χερια κατω για να βγαλει βιντεο
Μακαρι να ακουγομαι τοσο απειρα που τραγουδουσα και να του κρυβω τα παντα με τις χερουκλες που να μην ξαναφερει καμερα σε συναυλια

:smiley:

Ε λεμε προφανως για ατομα που τραβανε συνεχεια, οχι 1-2 βιδεακια του 2λεφτου.
Παντως εγω ποτε δεν εχω τραβηξει βιδεο σε συναυλια.