πολυφωνικοί ήχοι και έτσι.
τσου… οι αποξω τρωνε τα νευρα κ τα αγχη κ περιμενουν κ νιωθουν μοναξια…
εκτος αν μιλαμε για 2ο ξαδερφο φανταρο κσερωγω οποτε ναι μια χαρα συνεχιζεις την ζωη σου…
Ναι, αλλά οι απέξω που τρώνε νεύρα, άγχη και μοναξιά, πάνε για κάνα ποτάκι άμα τους τη βαρέσει, συνεχίζουν με τα ενδιαφέροντά τους και γενικά έχουν άλλα 1002 πράγματα που μπορούν (έχουν την επιλογή) να κάνουν. Οι μέσα (αυτοί που είναι κανονικά μέσα, όχι τα φαντάσματα) δεν μπορούν.
Ε κι αν είναι και λίγο αναίσθητοι τότε μάλλον μια χαρά συνεχίζουν τη ζωή τους.
προσεξε καλυτερα αυτα π εγραψα… δεν ειπα το ΙΔΙΟ ζορι αλλα μεγαλο ζορι…εσυ τα βλεπεις απο την μερια σ κ εγω απο την δικια μ…
Μου τη σπάνε οι ώρες 4-6 το μεσημέρι, γιατί κάνει ζέστη και με πιάνει νύστα [-X
A/C και ύπνος
απαπαπα!μετά ξυπνάω με πονοκέφαλο
πια η λύση είναι καφές, πολύυυυς καφές
και συγκεκριμενα φραπεδουμπες
πολλες φραπεδουμπες:)
χαχα!όπως τα λες!
Τωρα που ειπες καφε… παω να κανω κανεναν… (εχετε παρατηρησει πως βγαινω μονιμως off topic ε??:lol::lol:)
Welcome to rocking.gr
…που δεν μπορω να συγχρονισω την αγορα καπνου-χαρτακια-φιλτρακια :?
second that. Κάθε φορά τελειώνει κάτι.
Οσο για το στρατό και το ζόρι των απέξω, προσωπικά στεναχωριέμαι μόνο για φάσεις που θα ήθελα να είμαι φουλ με τον αδερφό μου (όπως πχ κανα live).
Τωρα εννοείται ότι το ζόρι και η μανούρα που τρώει μέσα δε συγκρίνονται.
Για όσους έχετε πάει: Ισχύει ότι η μεγαλύτερη αηδία είναι το ότι δεν έχεις άνθρωπο να μιλήσεις επειδή η πλειοψηφία είναι ζωάρες? Ντάξει είναι και που θα τύχεις, αλλά πολλοί το λένε, και δεν έχω άλλα περιθώρια μισανθρωπίας.
Ο στρατός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Βρίσκεις μέσα κάθε είδος ατόμου. Με άλλους θα κολλήσεις με άλλουσ όχι κλπ κλπ
Εγώ το έχω λ’ύσει το πρόβλημα πάντως.Έχω στο σπίτι μια καβάτζα από όλα αυτά,άρα δεν ξεμένω ποτέ.Και μόλις χρησιμοποιείς μια καβάτζα,αγοράζεις μία στη θέση της.
α μαν γουιθ μπραινς
ρε σεις αλλάξανε την αναζήτηση εικόνων στον γούγλη ? μια χαρά είχα συνηθήσει …
Εάν τα πράγματα στη μονάδα σου είναι δύσκολα, τότε για να περάσει η ώρα και το ζόρι θα μιλήσεις και με άτομα που ποτέ δε θα μιλούσες έξω.
γκρινια συνεχεια αλλα…
ΕΣΕΙΣ οι 2 κινεζες, που επειδη δεν νιωθετε, αποφασισατε να αρχιζετε να παιζεται ΤΕΝΙΣ στη μεση του καμπους, 2 το βραδυ, κατω απο το μπαλκονι μου, την επομενη φορα δεν θα αρκεστω σε ενα απλο, ανωνυμο φωναχτο '‘SHUT THE FUCK UP AND GO SLEEP’ αλλα εχει φυγει νερο απο κατσαρολα στο πολυ ανετο, μιας και προσφατως εσπασε και το χερουλι ασφαλειας του παραθυρου μου και πλεον ανοιγει ολοκληρο…
Ελεος, λοβοτομημενος κωλο-λαος, θα γινω ρατσιστης απο το τιποτα στο τελος…