μου τη σπάει που κάποιος μαλάκας κατάφερε να κάνει ήρωα τον δημοσιογραφίσκο.
και που υπάρχουν οι ΡΟΜΑΝΤΙΚΣ και παπαγαλίζουν.
(προφανώς κρίμα για την οικογένεια του θύματος, αλλά)
μου τη σπάει που κάποιος μαλάκας κατάφερε να κάνει ήρωα τον δημοσιογραφίσκο.
και που υπάρχουν οι ΡΟΜΑΝΤΙΚΣ και παπαγαλίζουν.
(προφανώς κρίμα για την οικογένεια του θύματος, αλλά)
ούτε ο δημοσιογράφος είναι ήρωας αλλά όχι να γίνεται δολοφονία λόγω διαφορετικής ιδεολογίας.
Μου την σπάει όταν μπαίνουν κάποιοι-ες στο λεωφορείο και ΒΡΩΜΑΝΕ.
ok, που διαφωνούμε?
το οτι σε πυροβολαει στο μυαλο δε σε ενοχλει? οχι μονο αυτος. ολοι οι δημοσιοκαφροι.
και δηλαδή είναι σωστό να τον σκοτώσουν ε?με την ίδια λογική αν κάποιος διαφωνήσει κάποτε μαζί σου να σε σκοτώσει και εσένα?σόρυ, αλλά αυτή είναι λογική ζούγκλας.
προφανώς και δεν είμαι υπέρ της θεοποίησής του που καλλιεργείται τεχνηέντως τις τελευταίες μέρες αλλά θεωρώ ότι κανείς άνθρωπος δεν αξίζει κάτι τέτοιο.
πλεον οι δημοσιογραφοι μπορουν να ελεγχουν την κοινωνια πολυ πιο ευκολα απο πολιτικους και μπατσους. αν οντως τον εφαγε η σεχτα δεν το εκαναν μονο επειδη διαφωνουν ιδεολογικα. ο τυπος συνεργαζοταν με αντιτρομοκρατικη. μεγιστος ρουφιανος μεσω του μπλογκ του.
Δεν λεω να τον σκοτωσεις, αλλα δεν μπορω να πω οτι στεναχωρηθηκα οτι τον φαγαν. Θα προτιμουσα να τρωγανε κανεναν αλλον που θα ηταν και πιο γνωστο προς την κοινωνια οτι ειναι λερα.
απλά εγώ σπουδάζω μμε και θέλω να ασχοληθώ με το αντικείμενο, και δε γουστάρω να βρεθώ καμιά μέρα γαζωμένος με μια ντουζίνα σφαίρες από κάποιον που μπορεί να διαφωνεί μαζί μου.
θα μου πείς πως αν όντως ισχύουν αυτά περί της αντιτρομοκρατικής τά’θελε και τά’παθε.και πάλι όμως αυτό δε δικαιολογεί την πράξη.
ειναι να μη σου τυχει Horror ή να μη το προκαλεσεις…
οντοπικ: μου την σπανε τα ατομα που παιρνουν τα παντα στα σοβαρα και δε σηκωνουν αστεια ποτε! ελεος!!!
καλά, αυτός φαίνεται να το προκάλεσε λιγάκι αλλά άνθρωποι είμαστε ρε γμτ.πως γίνεται να δολοφονείς με τέτοια ευκολία?
ον τοπικ: μου τη σπάνε κάτι συντηρητικοί κωλόγεροι που έχουν γεμίσει με φόλες όλη τη γειτονιά με αποτέλεσμα να μη μένει ζωντανό για ζωντανό.απλά ελπίζω όταν σε 20 χρόνια θα έχουν πεθάνει να πάρουν μαζί τους αυτή τη σκατόμυαλη νοοτροπία.
Εγώ πάλι ελπίζω όλα αυτά τα κωλόζωα που λέγονται άνθρωποι να ψοφήσουν με πολύ χειρότερο τρόπο από αυτόν που σκοτώνουν τα αθώα ζωάκια…
την άποψη μου έγραψα.
διαφωνούμε εντός γηπέδου στις μάχες των τιτάνων:p:p
χαλασαν τα ηχεια κ ακουω απο το κινητο μουσικη…:evil: τζ τζζζτζζζζζζζζ
Πικρααα…
κουραγιο
Απ’το τίποτα καλύτερα το κινητό
Που εμαθα απο τον αδερφο μου τους Colour Haze και λογω στρατου μπορει να μην μπορεσει να ερθει στο live:(
μεγαλη πικρα ο στρατος κ για τους μεσα κ για αυτους π περιμενουν αποξω…
οντοπικ εκανα πιρσινγκ στο αφτι μ εκει π εχει γινει μοδα εδω κ δυο χρονια (στον χονδρο) κ πρεπει να εχει μολυνθει γιατι ποναει παρα παρα πολυ…καλα κανω εγω κ τα φοβαμαι τα αχρηστα.ασταδιαλα…κ δεν το βγαζω γιατι προτιμω ενα πληγωμενο αφτι απο εναν πληγωμενο εγωισμο! εκτος κ αν τεινω να μοιασω στον νταμπο το ελεφαντακι σε καναδυο μερες οποτε θα το ξανασκεφτω σοβαρα.:-k
Δεν υπάρχει αυτό, οι απέξω μια χαρά συνεχίζουν τη ζωή τους.