Lupin
July 18, 2010, 1:03pm
Ω, συγκινήθηκα :roll:
Ελπίζω να μη μιλάς για το ίδιο πράγμα, αλλά ένα φεγγάρι είχαμε μία Ινδή η οποία έβαζε ματζούνια στην κατσαρόλα (κανονικά ματζούνια, όχι κρεμμύδια, μιλάω για hardcore πράματα) και όταν έμπαινες στην κουζίνα ήταν σαν να έχει πέσει δακρυγόνο. Σοβαρά όμως. Έπιανε ένα τρελό τσούξιμο στο λαιμό, βήχας, και άρχιζαν να τρέχουν τα μάτια. Δεν ήταν το πρόβλημα η βαριά μυρωδιά - δεν μπορούσες να το μυρίσεις. Κανονικό chemical warfare.
1-2 φορές που είχε φρακάρει το παράθυρο ενεργοποιήθηκε και fire alarm.
Μετά την πρώτη βράση ξεθύμαινε, αλλά όταν μαγείρευε η συγκεκριμένη έπρεπε να εκκενωθεί ο διάδρομος. Και το πιο ωραίο ήταν ότι αυτή δεν το κούναγε από την κατσαρόλα. Έβηχε, έκλαιγε και ανακάτευε! Δεν ξέρω τι έκανε, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το ξανασυνάντησα ποτέ. Ούτε και τόλμησα ποτέ να δοκιμάσω φαγητό της.
:hippy: τα ιδια λεμε
ισχυει,αλλα συχνα σε φερνει και με ανθρωπους που δεν θες και για εντελως διαφορετικους λογους,με τελειως διαφορετικες καταληξεις(κοινως,‘πλυνε ρε βρωμιαρη κινεζο κανα πιατο,εχει βγαλει καμπιες ο νιπτηρας απο τα σκατα που αφησες εκει μια βδομαδα’),αυτο ειναι το κακο…ειδικα σε εστιες του Birmingham,την αποικια της Ινδιας στην μεγαλη βρετανια,common phenomenon:p
Ωρέ αυτή είναι δύσκολη κατάσταση. Θέλει ακόμα πιο δραστικά μέτρα.
Εξαπέλυσε το πυρηνικό όπλο. Εδώ δε μπορεί, θα μασήσουν.
Καλό το Moral?δεν το έχω ακούσει ποτέ.Πέτα κανά λίνκ γιούτιούμπ.
Μου τη σπάει π κάθε τετάρτη μέχρι τις 12 το πρωί κλείνουν όλοι οι σέρβερ WoW.
Το σπιτάκι τους…
Για σας το κάνουν, για να αγοράσετε εφόδια για την επόμενη βδομάδα.
Μου την σπάει που κάποιοι ακόμα δολοφονούν στο όνομα μιας γ… ιδεολογίας…
Καλό ταξίδι Σωκράτη και σκατά στους αλήτες που σε δολοφόνησαν…
μου την σπαει που ο πατερας μου ακομα μου φερεται λες και ειμαι 5χρονο!!! ελεος!!!
Amarath
July 21, 2010, 3:43pm
Δεν αντέχω άλλο τη ζέστη.Μου έρχεται να βγάλω το δέρμα μου.
Πολύ νερό,ανεμιστήρας-αρκουδίσιον και πάλι δεν παλεύεται.Και είναι ακόμα Ιούλιος.
Ουφ ουφ μάναμ’.
αυτό δε θα το σχολιάσει κανείς???
Ετσι ρε σαν πεταλούδα χάσου!
ένα χρόνο μετά, τα κόμμεντς στο παραπάνω βίντεο εξακολουθούν να είναι έπη…
re boulwse to stoma sou kai ela na mou pareis esi emena mia [SIZE=“5”]striftotsimpouka [/SIZE] na staniaris…gia na katalaveis kai esi to talento s…
ροφλ ρε μαλάκα!!!
Μου την ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΙΜΧΑΜΕΝΕΣ ΥΠΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…
που κατάφερα να έχω ταυτόχρονα και φαρυγγίτιδα και γαστρεντερίτιδα…φάκ μάι χάουζ!!!
ουπς!!! πως τα καταφερες βρε??? περαστικα σου!!
θένξ!!δε ξέρω πραγματικά πώς το κατάφερα αυτό…
πιστευω πως πραγματικα θα ειναι οτι χειροτερο… ειδικα η γαστρεντεριτιδα… αντε γινε γρηγορα καλα γιατι αρρωστος και καλοκαιρι δε πανε μαζι!
pax
July 22, 2010, 12:55am
ο μαη γοδ!!!
It’s a 100 degrees, I’m on my knees
Jus’ 100’ so I freeze,
Drowning in that ice I fly,
It’s a great white place,
And the heat’s diseased
λιγοι μηνες εμειναν και μετα…
[SPOILER]
χαλαραααααααα[/SPOILER]
ellanor
July 22, 2010, 12:58am
Σου αρέσουν τα χειμερινά μπάνια λοιπόν.
Astaldo
July 22, 2010, 1:00am
Απόλυτο respect στα παιδιά της φωτό!!!
pax
July 22, 2010, 1:01am
οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με μπανιο εκτος του ντουζζζζ με ιδρωτα
Astaldo
July 22, 2010, 1:11am
όταν στο τόπικ με το παιχνιδάκι με τα τραγούδια μέχρι να ποστάρω, ποστάρει άλλος και αλλάζει η λέξη και πρέπει να κάνω έντιτ!!!