Μου τη σπάει

που τις τελευταιες 2 μερες εχω χαλασει πανω απο 15 ευρω για μπυρες (οχι σε μαγαζι, στο σπιτι)

και που να πηγαινες και σε μαγαζι…:slight_smile:

που (κυρίως) το καλοκαίρι όπου και να πας θα δεις άτομα (βασικά κοπέλες…) με μια ψηφιακή στο χέρι έτοιμα να τραβήξουν το κάθε τι, με απώτερο σκοπό να ανεβάσουν μετά τις φωτογραφίες στο φέισμπουκ για να πάρουν τα likes που “πρέπει” και να φουσκώνουν από υπερηφάνεια.
όταν ζεις τη ζωή όχι μέσα από τα δικά σου μάτια αλλά από το φακό της μηχανής…

εδω μερικοί κάνουν εκδρομές και πανηγύρια μόνο και μόνο για να ανεβάσουν φώτο από τις "χαρές"τους…

το hatebook ειναι η μεγαλυτερη πατατα που εχω δει…(μην ξαναποσταρεται πατάτες παρακαλώ…)

Πραγματικα κριμα…Πολυς κοσμος εχει καταντησει να εξαρταται η ζωη του απο το φοθμπου.

το τζιτζίκι απέξω (στην αρχη είχα κάνει λάθος ποστ)

γαμω την τυχη μ!!!
τι δουλεια εχει ενα τζιτζικι στα ιλισια να βαραει σολιδια βραδιατικα???

Κι εμένα ένα με ζάλισε μιλάμε!Και αν συνυπολογίσουμε και τη ζέστη…Ωραίος ύπνος…

παρακαλειτε ο ινδος συγκατοικος,αμα τυχον μαθει ελληνικα μεσα στην επομενη ωρα και τυχει να διαβασει αυτο εδω το ποστ,να σταματησει οταν μαγειρευει να πεταει 5 ωμα κρεμμυδια μαζι με οτι πιο hardcore καυτερο μπαχαρικο εχει στο ντουλαπι του στη κατσαρολα που φτιαχνει το-ο θεος να το κανει- φαι του ή εστω να μαθει πως ανοιγει το παραθυρο της κουζινας-και προφανως να το ανοιξει-, γιατι την επομενη θα βρεθει με καποιο αιχμηρο αντικειμενο πασπαλισμενο με τσιλι και πιπερια στο γκωλο…

Καθημερινό το φαινόμενο και στη δική μου γειτονιά. Τουλάχιστον εδώ ξέρουν λίγα ελληνικά:p

ναι αλλα ο άλλος ειναι συγκάτοικος και ο Lupin θα φτάσει στον φόνο…

*ποιος θέλεις να σε κάνει στη ταινία…??

Kαι εδω ξερουν,βγηκα πριν να κανω καφε και μου ειπε ‘hey malakas’

*ο σβατζενεγκερ ελπιζω,ο ψαλτης πονταρω

Flashback έξι χρόνια πίσω λέμε!

Εγώ όμως έμενα με 3 ινδούς στο διαμέρισμα, που καλούσαν τους 3 ξαδέρφους τους επί 3 φίλους οπότε το λιγότερο δέκα άτομα κάθε φορά που μαγείρευαν στην κουζίνα. Έχουν γίνει ομηρικοί αγώνες για τον ίδιο ακριβώς λόγο, οπότε προέβηκα σε πιο δραστικά μέτρα. Κάθε φορά που γινόταν το πάρτυ στην κουζίνα, ξαφνικά αποφάσιζα να φάω συνοδεία της πιο άρρωστης μουσικής που είχα στη διάθεσή μου. Χάλασα αρκετές συνάξεις έτσι, αλλά τουλάχιστον η μύτη μου τα βγαλε πέρα.

Είμαι αλληλέγγυος! Κάτω η δικτατορία του κάρυ και της πάπρα!

ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ??

κλασσικα πραματα οι συναξεις ινδων για φαι…τα τρωω στη μαπα και γω, λιγες οι φορες-σαν σημερα-που θα μαγειρεψει καποιος μονος του,συνηθως υπαρχει και το κακο συναπαντημα απο πισω να ακουλουθει,κουβαλωντας 3 επιπλεον ατομα ο καθενας…

η αποπανω λυση μου περασε απο το μυαλο,ομως εχω πεσει σε παλικαρια που λιωνουν σε EBM και electro-οτιναναι-προχτες ακουγα combichrist απο τη κουζινα-,οπωτε αυτο το σχεδιο ειναι δυσκολο να επιτευχθει…

οπωτε απλα και υπομονετικα,ελπιζω να με κρατησουν τα νευρα μου και να μην τους διαολοστειλω για τις επομενες 2-3 βδομαδες που μειναν μεχρι να φυγω απο αυτο το ΚΩΛΟΝΗΣΙ!

κατω η δικτατορια του καρυ και της παπρικα και σκατα σε chicken tikka,fish massala,kebab doners και λοιπα ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ!

Ωρέ αυτή είναι δύσκολη κατάσταση. Θέλει ακόμα πιο δραστικά μέτρα.

Εξαπέλυσε το πυρηνικό όπλο. Εδώ δε μπορεί, θα μασήσουν.

θα χαθουν σαν πεταλουδες,σωστος

Δοκίμασες Dimmu Borgir??

να τους διωξω θελω,οχι να τους πεθανω στα γελια

:hippy:

Ω, συγκινήθηκα :roll:
Ελπίζω να μη μιλάς για το ίδιο πράγμα, αλλά ένα φεγγάρι είχαμε μία Ινδή η οποία έβαζε ματζούνια στην κατσαρόλα (κανονικά ματζούνια, όχι κρεμμύδια, μιλάω για hardcore πράματα) και όταν έμπαινες στην κουζίνα ήταν σαν να έχει πέσει δακρυγόνο. Σοβαρά όμως. Έπιανε ένα τρελό τσούξιμο στο λαιμό, βήχας, και άρχιζαν να τρέχουν τα μάτια. Δεν ήταν το πρόβλημα η βαριά μυρωδιά - δεν μπορούσες να το μυρίσεις. Κανονικό chemical warfare.
1-2 φορές που είχε φρακάρει το παράθυρο ενεργοποιήθηκε και fire alarm.
Μετά την πρώτη βράση ξεθύμαινε, αλλά όταν μαγείρευε η συγκεκριμένη έπρεπε να εκκενωθεί ο διάδρομος. Και το πιο ωραίο ήταν ότι αυτή δεν το κούναγε από την κατσαρόλα. Έβηχε, έκλαιγε και ανακάτευε! Δεν ξέρω τι έκανε, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το ξανασυνάντησα ποτέ. Ούτε και τόλμησα ποτέ να δοκιμάσω φαγητό της.

Κατα τ’ άλλα (πλην δλδ ακραίων εξαιρέσεων) βτο φαϊ φέρνει πάντα τους ανθρώπους πιο κοντά στις φοιτητικές εστίες :hippy: