:lol3::lol3:
που δεν εχω κανει ακομα κανενα μπανιο…:(
:lol3::lol3:
που δεν εχω κανει ακομα κανενα μπανιο…:(
…που με τραβαν οι φιλοι μου να παμε για μπανιο…
:lol::lol::lol:
Που αύριο βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών :papas:
προσωπικα θα το ποσταρα στο μ’αρεσει…
αντε για να τελειωνουμε με το βιολι αυτο
[QUOTE=Illuvatar;916312]Που αύριο βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών :papas:[/QUOTE
καλυτερα:p:p!! τουλαχιστον θα ξερετε!!! αντε καλη επιτυχια παιδια!!!
που ειμαι παιδι μαλαμα.
Που η δημοτική μπατσαρία δε κάνει ποτέ τη δουλειά της
@hopeto
Δεν ξέρω τί κουμάντα θα κάνεις αλλά η εταιρία σας με παίρνει κάθε μα κάθε μέρα τηλέφωνο πάνω από μια φορά τη μέρα!!! Τους μιλάω τόσο ευγενικά και λέω να μην με ξανακαλέσουν!!! Και άμα δεν με βρίσκουν επιμένουν!!! Πεσ μου…τί αμαρτίες πληρώνω???Εδώ σκέφτομαι να αλλάξω την εταιρία μόνο και μόνο για να γλυτώσω το πρήξιμο! Μώπως τελικά αυτή ειναι η πολιτική τους?
Αμα δεν εισαι τοσο ευγενικη και τους αρχισεις στα καντηλια το κοβουν. Δοκιμασμενα πραματα. Εχει και η ευγενεια ορια…
Eγώ δεν φταίω,δεν δουλεύω εκεί πια!!!:D:D:DΤι να πω ρε γμτ,κι εμείς δεν έχουμε Wind αλλά δεν μας παίρνουν ποτέ…:-k
που δεν υπαρχει κτηνιατρος τετοια ωρα…εχουν τα κινητα σε τηλεφωνητες των ιατριων και καλα για εκτακτη αναγκη αλλα δοκιμασα 3που ηξερα και τα εχουν κλειστα:evil::evil::evil::evil: πολλα νευρα μιλαμε μαζι με αγχος…θα κατσω ξυπνια all the way και θα παω δουλεια κατευθειαν αφου παω κτηνιατρο το πρωι…νταξ…το εχουμε κανει πρακτις τοσες φορες σαν φοιτητες-ρεμαλια για πιο ηλιθιους λογους…patience που λενε και οι guns…:(
φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
για αυτο πουλακι μου εισαι σχεδον ολη την ωρα στο φορουμ τις τελευταιες μερες?
Κάτι γκόμενες “εναλλακτικές” που ντύνονται αλλά κυρίως συμπεριφέρονται σαν η θηλυκότητα είναι ντροπή
Αυτά να τα βλέπεις εσύ.
:?:?!!!
που απο καπου ακουγεται τσιτα μουσικη και δεν ειναι καν μεταλ!
τι ειναι?
ελληνικη μουσικη ειναι(ηταν δηλαδη γιατι σταματησε)
οκ…