Στην Πάτρα θυμάμαι γύρω στις 350-380 δραχμές!
Και τώρα έχει ένα χιλιάρικο…
1 ευρω το πιτογυρο
πωωωωω
Παντως ακομα και τωρα που εχει ακριβυνει ειναι η καλυτερη επιλογη με βαση μια αναλογια τιμης/ποιοτητας
Νέα ανακάλυψη.
1.30 καλαμάκι/γύρο χοιρινό
1.40 καλαμάκι/κοτόπουλο
και μερίδες όχι μικρές. Σιγά σιγά πρέπει να έρθουν οι τιμές εκεί που ήταν πριν 8 χρόνια…άντε πολλά μας έφαγαν…
Εδω 1ευρω.Μην βρισετε εχω αναλαβει το τουριστικο προμοσιον της περιοχης μου:p
Και επαρχία είναι πιο φτηνά.Πάλι καλά δεν πολύ τρώω κιόλας
κατα ποσο ομως ισχυει το ποσο/ποιοτητα με 1 ευρω ρε?και δω μπορεις να βρεις με πιτογυρο 1 ευρω και να χει κρυμμενους προσφυγες μεσα
Ρε για ποιοτητα δεν το συζηταμε,τρομερη,να φανταστεις το προτιμω απο κατι μπαιρακταριδες-θανασηδες και τετοια.Και δε μιλω για την ποιοτητα του κρεατος γιατι ολα ειναι απο κρεωπολεια που εχουν δικα τους κρεατα(απο τα κτηματα τους,στα χωρια κτλ)αλλα για την γευση του πιτογυρου.
οσο πιο καλη ειναι η γευση του γυρου τοσο πιο χαλασμενος ειναι…
Βασικα πιο καλοψημενος…
ανθρωπος που η δουλεια του ειναι να μεταφερει τεμαχια(ολο τον γυρο…αυτο το στρογγυλο), ο κολλητος μου που εχει σχεση με γυραδικο και ο ξαδερφος μου που ειναι σεφ και ξερει τα κερατα του λενε οτι οσο πιο γλυκος γευστικος ειναι, τοσο πιο χαλασμένο ειναι το κρεας…
για αυτο αρχίζει το αλάτισμα και τα μπαχαρικά…
περισσότερο χαλασμενος περισσότερο αλάτισμα…
Ρε δεν ξερω τι παιζει Λαρισα παντως πιστεψε με εδω δεν παιζει να σου σερβιρουν χαλασμενο γυρο,εκτος απο ενα σουβλατζιδικο που θα φας την πιτα μαζι με τον ιδρωτα του σουβλατζη:p
ρε συ Nightwing δεν καταλαβες τι σου λεω…
γενικά ο γυρος ειναι ετσι…
δεν ειναι στη λαρισα μονο…
δυσφημείς και την πολη μου…
το χειροτερο(και χαλασμενο) κρεας ειναι αυτο που καταλήγει στον γυρο…
ασχετα που μας αρεσει…
Εξηγα ετσι ρε ανθρωπεεεε…Δεν δυσφημισα την πολη σου μην ανυσηχεις,δεν ειπα κατι συγκεκριμενο.Λογικο ειναι να ειναι ο γυρος σκατοφαι,γιατι το λεμε junk food αλλωστε?Ενηγουεη,παντα πρτιμαμε ΚΕΜΠΑΠ.
ναι ρε, πλακα κανω…
απλα καλυτερα να βρίσκουμε αλλο κρεας …
τωρα που το λες κεμπαπ.!!
ποσο καιρο εχω να φαω…
και ον τοπικ…
οχι αλλο ζεστη…
ακομη και οταν βρεχει καίγομαι.
Ανεμιστηρας και αγιος ο θεος σε τετοιες καταστασεις.Ακομη μου φαινεται η εχεις αρχισει να υιοθετεις το
συντακτικο
του Sodomaniac
η οχι γιατι
ετσι μου
φαινεται.
βρε εχω και ερ κοντισιον…
αλλα ειναι και αυτο βαρετο ωρες ωρες…
και ο τροπος που γραφω μαλλον ειναι επηρεασμένος στο οτι ποτε δεν διάβαζα-έγραφα και ειναι ολα σε τρικυμία…:?
τωρα που το λετε…τι δεν θα δινα για λαγανα-κεμπαπ-μπουκουβο και σαλατα απο Δραμα παντα!
Οκ αφού ξεκαθαρίσαμε τιμές και ποιότητα, ας το λήξουμε στο spam:roll:
…που εκανα 2 ωρες για να παω και να γυρισω απο το πολυπωθητο αυτο πουλ παρτυ… :(:(