…που εχω μεινει μονος μου στην αθηνα
δεν εισαι μονος σου
ε,απο γνωστους μου εννοω.με βλεπω αυριο να γυριζω ολα τα βριλησσια με το ποδηλατο μπας και περασει η ωρα:p
Κυριακή, 5 το απόγευμα με 12 τα μεσάνυχτα. 'Ηρθε για μια ώρα και μετά πάλι τσαπού. Ε μετά ξεράθηκα και δεν ξέρω τι έγινε. Έκτοτε τα κλασικά: δίωρο ρεύμα, τετράωρο χωρίς, με συνδυασμό βρύσες που απλά κατουράνε 5 σταγόνες ή ενίοτε απαξιούν να κάνουν ακόμα και αυτό.
Τα καλύτερα όμως είναι οι θεωρίες του τι συνέβη στα κωλο(διαλυτικά)υποθαλάσσια καλώδια.
Χμ, είχες ρεύμα 4-6, μάλλον μένουμε κοντά.
Λοιπόν ετοιμάσου! Κυριακή 5 η ώρα το απόγευμα μέχρι χαράματα μήδεν ηλεκτρικό ρεύμα. Χθες το κλασσικό 2ωρο παρα 4 ώρες.
Και από χθες στις 3 το πρωί μέχρι σήμερα στις 8 το απόγευμα ρεύμα. Μετά διακοπή και πάλι τώρα ρεύμα.
Καλά εννοείται ότι έχουν αρχίσει θεωρίες συνομωσίας για το τί γίνεται.
Το σπαστικό είναι να είσαι τουαλέτα ή να μαγειρεύεις και να τρώς πουλί ξαφνικά.
Ευτυχως από νερό δεν εχουμε θεμα
Κυψέλη. εσύ?
Α, είσαι κοντά στις γεννήτριες, δεν παίζω.
Σουβαλοβαγία χίαρ
Α κατίλαβα. Όντως απ’ ότι άκουσα η περιοχή σου είναι από τις πιο προβληματικές…
Έπρεπε να δεις χθες βράδυ κάτω το λιμάνι. Silent Hill κυριολεκτικά. Πολύ τρομακτικά και σκοτεινά.
Τεσπα να τελειώνει αυτό, γιατί ειλικρινά με κούρασε αφάνταστα η ιστορία.
(Παρεπιπτόντως την κυριακη έχει στην Αιγινίτισσα την παραλία Julian Marley λαιβ. Εδώ δεν έχουν ρεύμα και μου θέλουν και ρέγκε σκηνικά. Ουυυστ)
Εγώ είμαι και μόνη μου και ενώ έχω ψιλοσυνηθίσει με τις διακοπές, το βράδυ δεν την παλεύω καθόλου.
'Οσο για τον Μάρλευ έλεος, αν έχουμε μέχρι την Κυριακή τόσο πρόβλημα απλά δεν θα είμαστε εδώ.
Καλά ειδικά χωρίς νερό εσύ παίζει να μην παλεύεις.
Τι να πω. Δε ξέρω αν θα εγκαταλείψω, αλλά σίγουρα αν η φάση κρατήσει άλλες 2 μέρες ακόμη, θα είναι πολύ ΣΚΛΗΡΟ.
Ενιγουειιιιζζζζ :x[-o<
μου την σπανε αφανταστα κατι χλιμιτζουρες κουραδομαγκες στις παραλιες, που ενω ειναι αραχτοι στις ξαπλωστρες τους και βαριουνται μεχρι και μια γουλια απ τον φραπε τους να πιουν, αν κανενα μυρμιγκακι κανει το λαθος να βολταρει αμεριμνο στην συνηθως ατσουμπαλη και κακοφτιαγμενη (σαν μπουκαλα οξυγονου ενα πραμα) γαμπα τους, πεταγονται σαν ελατηρια ενοχλημενοι και λιωνουν το δισμοιρο μυρμιγκακι με την χερουκλα τους πανω στο τριχωτο της γαμπας και μετα σκουπιζουν κιολας δηθεν αηδιασμενοι τα υπολειματα!! σαμπως εμεινε και τιποτα…
- μπραβο σουπερμαν μολις εσωσες το ποδι σου και ολο τον κοσμο απο τον γκοτζιρα
- το συγκεκριμενο μυρμιγκακι, ναι ρε καραγκιοζη το συγκεκριμενο!!! επαιζε σιγουρα μεγαλυτερο ρολο απο σενα στην αρμονια του συμπαντος την οποια εσυ διαταραξες για δευτερη φορα! η πρωτη ηταν οταν γεννηθηκες.
- ψοφα να επαναφερεις καπως τις ισορροπιες.
fixed
Η ζέστη δεν ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν παίζιε να κοιμηθώ πρίν τις 3 σήμερα:(:(:(
Το να κλείσεις τον υπολογιστή, βοηθάει πάντως
που ο χρόνος περνά απίστευτα γρήγορα…
πότε ήρθε το καλοκαίρι,πότε τελειώνει :?
Βασικά με στεναχωρεί που σήμερα η σκυλοοικογένεια μου μείωθηκε κατά ένα άτομο…
RIP σενάρα μου!
Η ζέστη
Το ότι δεν πήρα τώρα την άδεια μου για διακοπές να φύγω από εδώ…
Το ότι θέλω να ψωνίσω γάλα και είναι Κυριακή, χωρίς κανένα μαγαζί κοντά…
που δε ξυπνατε πρωι!! αμαν πια!!! παντα μονη μου νιωθω σε αυτο το φορουμ!!
Που ο Kanye-κορυφαίος-κωμικός-στο-twitter-do-you-like-fish-West χρησιμοποίησε με εντελώς άκυρο τρόπο sample του 21st century schizoid man… http://www.youtube.com/watch?v=L53gjP-TtGE
Μου την σπάνε οι δήθεν έγκυροι μεταλάδες του forum
Βλέπε Γράκχο και Lupin
Αλλά δεν πειράζει το αντιmaideniko τους μένος μας κάνει και γελάμε:lol::lol::lol::lol:
εμας παλι η εκρηξη μαλακιας που συνοδευει καθε ποστ σου δεν μας κανει να γελαμε τοσο, οπωτε κανε κατι για αυτο…
(για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι ε)