σου την σπάνε ΚΑΙ σε κάνουν να γελάς; :-s
ειδικά το βράδυ…
μου τη σπάνε οι κατσαρίδες…!να ψοφήηηησουν!
…που μολις διαπίστωσα οτι προχθές πέταξα ενα γεμάτο κουτί φάρμακα και οχι φυσικά το άδειο…
άντε τώρα να πάω μέσα στους 40 βαθμούς ζέστη, να περιμένω 3 ώρες να μου τα γράψει ο γιατρός και να τα πληρώσω…
*και γαμώ το The Final Frontier δηλαδή…
[QUOTE=crimson_Idol;942975]…που μολις διαπίστωσα οτι προχθές πέταξα ενα γεμάτο κουτί φάρμακα και οχι φυσικά το άδειο…
άντε τώρα να πάω μέσα στους 40 βαθμούς ζέστη, να περιμένω 3 ώρες να μου τα γράψει ο γιατρός και να τα πληρώσω…
*και γαμώ το The Final Frontier δηλαδή…[/QUOTE
χαχαχαχαχα απλά δεν την ΠΑΛΕΥΕΙΣ ε?
Δεν πειράζει δικαιολογείται διότι δεν σου άρεσε το τελευταίο απο iron maiden:lol::lol::lol::lol:
η βρώμα. επειδή λείπει η καθαρίστρια δε σημαίνει πως πρέπει ν’ απλώνουμε τις μπίχλες μας στην είσοδο της πολυκατοικίας, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.
Nα αγοράζεις ένα βινύλιο που ψάχνεις πολύ καιρό μέσω κάποιου web-store και να σου έρχεται με στραβωμένο εξώφυλλο, επειδή αύτος που σου το έστειλε δεν έκανε σωστό πακετάρισμα !!!:twisted::twisted::twisted:
8O
Με ποιο το επαθες αυτο ?
Εγω ευτυχως δεν ειχα καποιο ατυχημα μεχρι στιγμης.
Μου ηρθε μια παραγγελία από αμερική (το Metal Haven), αξιόπιστος είναι, αλλά σε ένα από τα βινύλια που είχε μέσα είχε ξεχάσει να βγάλει το βινύλιο από το εξώφυλλο με αποτέλεσμα να στραβώσει στην πάνω γωνία!!! 'Ασε μεγάλο ξενέρωμα !!! Και το έψαχνα πολλά χρονια και το ακριβοπλήρωσα !!! (το Denial από Crematory)[-X[-X
Είμαι στο γραφείο της δουλείας τώρα και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου!!!
Και πρεπει να ηταν και ακριβο αυτο :?
Επειδη τα περισσοτερα βινυλια μου τα αγοραζω απο Nuclear Winter το
πακεταρισμα του Ανασταση ειναι για Οσκαρ.Σου παιρνει κανα 3λεπτο
να ανοιξεις το πακετο.
Τουλαχιστον δεν επαθε τιποτα το βινυλιο.
Ακριβώς!
Επειδή ήταν και το πιο ακριβό και το πιο σπάνιο ξενέρωσα! Πάντως ο τύπος μου είπε πως αν θέλω του το επιστρέφω και μου δίνει πίσω τα χρήματα άλλα τώρα τρέχα γύρευε!
Πάντως ο Αναστάσης που έχει την Nuclear Winter είναι πράγματι κορύφη και πολύ καλό παιδί (τον ξέρω και προσωπικά)!!!:thumbup::thumbup:
[QUOTE=Scaphism;943900]Ακριβώς!
Επειδή ήταν και το πιο ακριβό και το πιο σπάνιο ξενέρωσα! Πάντως ο τύπος μου είπε πως αν θέλω του το επιστρέφω και μου δίνει πίσω τα χρήματα άλλα τώρα τρέχα γύρευε!
Πάντως ο Αναστάσης που έχει την Nuclear Winter είναι πράγματι κορύφη και πολύ καλό παιδί (τον ξέρω και προσωπικά)!!!:thumbup::thumbup:[/QUOTE]
Έχω πάρει κ εγώ απο το παλικάρι κ είναι σωστός:thumbup:
Μου τη σπάει που μου κρατάει μούτρα ένας φίλος επειδη δν τον πηρα τηλ καμμια 10αρια μερες να δω τι κάνει…
ρε πουστη μου,ουτε 12χρονο να ηταν :@
Ε και στο κατω κατω φιλος ειναι οχι φιλη
γαμησε τα…
αν του ειχα λειψει θα μπορουσε να παρει εκεινος τηλ…θα του επεφτε ο κολος αν το εκανε;
αδικο εχω;
Moυ τη σπαει αυτη η απιστευτη ζεστη…
Που έχουν εξαντληθεί τα εισητήρια για Sleep με Lichens και A storm of light στο brooklyn masonic temple στις 8 του Σεπτέμβρη
Εννοείται βέβαια ότι θα τους δω στις 6 στον ίδιο χώρο με doomriders και unearthly trance… και την επόμενη μάλλον θα πάω All Tomorrow’s Parties and The Blackened Music Series Presents featuring SUNN O))) and BORIS Present ALTAR with special guests BXI and Jesse Sykes and The Sweet Hereafter αλλά θα γούσταρα να δω και Lowe Start hating now…
Ένα ban στον αποπάνω παρακαλώ.
Που όλοι γύρω μου παίρνουν πτυχίο κι εγώ χρωστάω τα μισά της σχολής στο 5ο έτος. Και δε διαβάζω κιόλας το γίδι.
Γυρνάς γκαβλωμένος στο σπίτι μετά από 20 μέρες, θες να ακούσες στο στέρεο κάποιο σιντι και συνειδητοποιείς ότι η υποδοχή έχει χαλάσει, δεν κλείνει η θήκη, και βγάζει έναν εκνευριστικό ήχο.
:blow::blow:
αυτο εδω! (δανεικο ειναι για μια βδομαδα)
μπορει να ειναι γκομενομαγνητης οταν το βγαζω βολτα αλλα με εχει αναγκασει να στησω οδοφραγματα στο σπιτι γιατι ολο κανει μαλακιες. σημερα κιολας οταν το εβγαλα για χεσιμο, δεν της εφυγε το σκατο απο τον κωλο, το πασαλειψε στο πεζοδρομιο και μετα επρεπε να την πλυνω και να της τα βγαλω με το χερι. :-k:-k:-k:-k