:lol3: :lol2: :lol3: :lol2: :lol3:
:lol::lol::lol: κουράγιο…
ο πολυσ κοσμος στις διακοπες.παιζει να κουραστηκα παρα να ξεκουραστηκα…
…που σημερα που ηθελα να βγω εξω,κανενας δεν μπορει και εκατσα μεσα μονος μου:(
…που έχω γαμηθεί να χάνω ταινίες στο Σινεμά τελευταία, δεν με αναγνωρίζω. Άντε να δούμε θα καταφέρω να χάσω και το inception?
ο αγγελος ντομπρος ενας σπορτκαστερ στον σκαι που κανει δεκα ωρες να πει μια προταση
μου την σπανε τα ατομα που εχουν μυαλα του 80!
πως ειναι δυνατον να υπαρχουν ακομα ατομα που υποτιμουν κ σνομπαρουν τα ΤΕΙ???
δλδ ελεος!!
Κάτι κορίτσια 16-19 χρονών που αντιμετωπίζουν τον κόσμο με την ηρεμία και την εμπειρία ενός 60άρη.Ότι και να τους πεις απαντάνε μειλίχια και ήρεμα,τους αγαπάνε όλους,φυτεύουν δέντρα στον Αϊ-Θανάσ’,βγάζουν έξω το νέο τους αξεσουάρ εεε σκύλο ήθελα να πω(είναι και φιλόζωες),βολεύονται ακόμα και σε φέρετρο νάνου,ακούνε Doors,επιζητούν την παγκόσμια ειρήνη,κάνουν καποέιρα και δεν φτάνουν όλα αυτά εμφανισιακά είναι λες και είναι 30 χρονών.Σαν να έχουν βγει από το Τσερνομπίλ,για τέτοια ανάπτυξη μιλάμε.
Όταν εμείς αλλάζαμε πάνες αυτές άλλαζαν σερβιέτες
Απλα πες τον πονο σου χωρις μεταφορες, γιατι ειναι και βραδυ.
Εξαλλου, ολοι ειχαμε/εχουμε προβλημα με κοπελα που ακουει Doors.
Όχι πραγματικά της μισώ.
Δεν είναι ότι με “παιδεύει” καμία.Εντάξει με παιδεύει αλλά κοίτα στο “Παράωρες” άμα είναι:D
Ρε floydized αγόρι μου. Προς τι το μίσος? Τα ίδια και στα θρεντ του μουντομπάσκετ για την εθνική. Γίνε πιο χαλαρός με ότι δεν σ αρέσει ή σου χαλάει την αισθητική. Cool 8)
Που ακομα δεν εχω παρει μυνημα για να κανω confirm την παραγγελεια μου :x
:lol::lol::lol:
Που το θρεντ για το Relentless Retribution των Death Angel έχει 2 replies (το ένα από εμένα που το άνοιξα) και των Maiden 1.400 - 1.500 και μόνο για το άλμπουμ δε μιλάνε εκει μέσα[-X. Δε ξέρω ποιός παρεξηγήθηκε και δε με νοιάζει. Γκρινιάρης? Ίσως. Δε μπορώ όμως να μείνω απαθής σε τέτοια αδικία.
Που ο awake με λέει και με ξαναλέει “Γράχκο”, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη απροσεξία.
ΓΡΑΚΧΟΣ ρε γίδι!
καλά ας μην μιλήσω για NWOBHM thread… 8)
καθε φορα που βρεχει,οπως τωρα
Μου την σπάνε οι διατροφικές μου αλλεργίες και το στομάχι μου που είναι δυσλειτουργικό.Και που είμαι συνεχώς όμως άφραγκη…
Η γαμημένη εξεταστική που ξεκινάει στις 3 του μήνα…
Καλά περάσαμε το καλοκαίρι τώρα έρχεται η τσαπού…#-o
Που δεν μπορώ να κοιμηθώ =.=