Μου τη σπάει

Τα ολοκληρώματα γαμάνε.

χαχα, μιας και σ’αρέσει τόσο το θέμα, να μου κάνεις τότε εσύ την εργασία…:country:
ολοκληρώματα?:-k

Εμένα μου είχε καρφωθεί μια φορά άγρια στα μπροστά και είχε μπεί 2-3 εκατοστά μέσα…
ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΜΙΛΑΜΕ

έτσι, να φαίνεται μόνο του, να είναι παρεξηγήσιμο:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

θεός

εδιτ:ξέχασες κάτι: Εμένα μου είχε καρφωθεί μια φορά άγρια στα μπροστά και είχε μπεί 20-30 εκατοστά μέσα…

fixed :stuck_out_tongue:

Κοίτα να σου πω τι να γράψεις χοντρικά, υπήρχε το ανατολικό ζήτημα και οι Ευρωπαίοι διέλυσαν την οθωμανική αυτοκρατορία και μεις μετά το μεγάλο πόλεμο πήγαμε να φάμε όσο μπορούμε, αλλά ανέπτυξαν εθνική ταυτότητα και τον ήπιαμε στη Μικρασιατική εκστρατεία και μετά ξανάρθε ο Βενιζέλος και κάπως τα σουλούπωσε, αλλά θέλαμε να πάρουμε και την Κύπρο από τους Βρετανούς και οι Τούρκοι ήθελαν να περάσουν τους Τουρκοκύπριους σα μειονότητα, αλλά πάλι τα σκατώσαμε διπλωματικά, προβοκάτσια στο πατρικό του Κεμάλ και δώστου ποκγρόμ στην Πόλη το 55 και ο Ινονού μας χόρεψε και έβαλε την Τουρκία για τα καλά στο Κυπριακό και ο Ιωαννίδης ήθελε να ανατρέψει το Μακάριο και μας πήραν τη μισή Κύπρο και κάτι τέτοια. Ρε σαν την ιστορία ΔΕΝ ΕΧΕΙ λάιμαι! (παρεμπιπτόντως τι σχολή είσαι?)

Ολοκληρώματα είναι το ανάποδο της παραγώγου αν θυμάσαι από 3η λυκείου τπτ, υπολογίζεις περίεργα εμβαδά, όγκους και άλλα τέτοια άχρηστα με δαύτα

πάει για copy paste.:lol:

:?
ήμουν θεωρητική.δε σκαμπάζω από τέτοια.:stuck_out_tongue:
btw, είμαι στα τιμημένα ΕΜΜΕ (Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης).

που μου εχει μεινει ενα μαθημα για πτυχιο κ δεν εχω διαβασει τιποτα ολο το καλοκαιρι κ ουτε καν τωρα, 5 μερες πριν το δωσω, δεν μπορω να διαβασω ουτε μια σελιδα…

μονο με κλαμα θα γινει δουλεια…

Στο τελευταίο μου μάθημα είχα βάλει ρήτρα - σας παρακαλώ είναι το τελευταίο μου μάθημα, περάστε με :roll:

Εντάξει, είχα κουτσοδιαβάσει κιόλας

Στο τελευταίο μου μάθημα αντέγραψα ενώ είχα ήδη πιάσει 6 μονάδες από μόνος μου. :smiley:

:-k:-k καλό αυτό…παίζει να πάρεις και δεκαράκι!!!

Mou την σπάει να σιδερώνω το πουκάμισο 20 λεπτά και να έχει ακόμη τσαλακώματα.
Φλώρος,υποθέτω

Και το ξυπνητήρι σπαστικό είναι. Σκάσε πιά,θα σηκωθώ

μου την σπανε κατι τυπακια που σιδερωνουν
φλωροι θαλεγε κανεις

οποιος σιδερωνει ειναι φλωρος παιδες.

αλυσιδα παει

Μου τη σπαει που στο φροντηστηριο θα εχω 4 ωρες μαθημα 4 φορες την εβδομαδα!!!

που ολοι βγαζουν τα ψυχολογικα τους στο fb που ειναι το παλιο κλασικο κ προσωπικο [SIZE=“4”]αγαπημενο μου ημερολογιο;;;[/SIZE] φτανειιιιιι πια!!! :x:x:x:evil:

Δευτέρα θα πας;

όχι, μόνο τρίτη, τετάρτη, παρασκευή και σάββατο. :-s

:eek: