Μου τη σπάει

ρε παιδες. ποση ωρα κανετε για να βγαλετε ενα χιλιομετρο? εγω περιπου 10 λεπτα. Το θεμα ειναι οτι στα 9 χιλιομετρα ξερω γω νιωθω απιστευτη κουραση στη μεση/πλατη (πιο πολυ). Εσας να φανταστω δε σας πιανει ε ?

somnambulist εύγε για τις “βόλτες” σου και την προτίμησή σου στις τρύπες

1 χιλιομετρο=6 λεπτα (με μουσικη). προσωπικα στα 3 χιλιομετρα αναγκαστικα στοπ, λογω μεσης…

οντοπικ μου την σπαει που παντα τα ονειρα μου τα βλεπω πριν ξυπνησω το πρωι, και συνηθως ξυπναω και μενει το ονειρο στη μεση… :evil:

μου τη σπαει η ΠΕΙΝΑ.ΠΕΙΝΑΩ ΡΕ ΜΑΝΑ

μου την σπαει…ο μπακαλιαρος αναμεσα στα δοντια.

:lol::lol::lol:

μου τη σπάει…που συνέχεια αναβάλω το διάβασμα της εξεταστικής…:p:p

Εμενα δωσε μου ενα 60αρι ipod του οποιου να μην τελειωνει η μπαταρια και μετα στειλε με στην Γαλλια με τα ποδια!Περπαταω απειρες ωρες.Γυρναω απο το σχολειο με τα ποδια η πηγαινω για προπονηση στο γηπεδο που ειναι κολλητα με το σχολειο μου,περιπου 2.5 χιλιομετρα αποσταση,πηγαινω και ερχομαι απο το φροντηστηριο περπατοντας το οποιο ειναι περιπου 1 χιλιομετρο μακρια απο το σπιτι μου και μερικες φορες παω απο την Γλυφαδα σπιτι μου με τα ποδια(Τωρα με τις απεργιες των λεωφορειων,η οταν ξεμενω στη Γλυφαδα το βραδυ και δεν εχω λεφτα για ταξι)τουλαχιστον 6-7 χιλιομετρα!Τωρα το καλοκαιρι περπατησα 2.5 χιλιομετρα για να παω στο γηπεδο που ειναι διπλα απο το σχολειο μου,καναμε προπονηση βολευ 2 ωρες,μετα γυρισα σπιτι τρεχοντας.Καθισα 3-4 ωρες,Μετα ξαναπηγα στο σχολειο περπατωντας για να παιξω μπασκετ με κατι φιλους ,παιξαμε 3 ωρες μπασκετ,αλλα μετα πονουσαν τοσο τρομερα τα γονατα μου που ουτε να σηκωθω ορθιος δεν μπορουσα.Το προβλημα ομως ειναι οτι χωρις μουσικη δεν το αντεχω το περπατημα!

Ον τοπικ:Μου τη σπαει που σημερα ολο το πρωι εκανα επαναληψη στα μαθηματικα και τη φυσικη γιατι αυριο εχω να γραψω διαγνωστικο τεστ στο φροντηστηριο!Επισης μου τη σπαει που δεν επιασα την κιθαρα για εναμιση μηνα και με παρατησε…

Μου τη σπαει που εκανα οοοοολη την Πανεπιστημιουπολη με τα ποδια επειδη ειμαι ενα απλο νησιωτακι που δεν εχει ιδεα οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ 250 ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ.
Μονο ΔΕΝΤΡΑ και ΔΡΟΜΟΙ και ΔΕΝΤΡΑ και ΔΕΝΤΡΑ, τιποτα αλλο. Και αυτη η ρημαδοπληροφορικη επρεπε να ειναι στην αλλη ακρη;;;;
Κουραστηκα :frowning:
Νευριασα :frowning:
Ζεσταινομανε :frowning:
Ηθελα να κατσω στη μεση του δρομου να περιμενω να με πατησει κανα λεωφορειο - α ξεχασα, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αυτα. :expressionless:

μου τη σπάει που τις τελευταίες μέρες έχω μάθει όλη την ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων στον 20ό αιώνα, όπως και όλη την ιστορία των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της τουρκίας στην ΕΕ.
όμορφα.τώρα πρέπει να χωρέσω όλα αυτά σε 3000 λέξεις.:smiley:

Κακό κακό κακό χανγκόβερ.
Το στομάχι μου, το συκώτι μου και ο εγκέφαλός μου προσπαθούν όλη μέρα να αυτονομηθούν από μένα :(:frowning:

εγω παλι που το μονο κοντινο σε αλκοολ που ελαβε ο οργανισμος μου τις τελευταιες μερες, ειναι ενα κρασατο σνιτσελ (ενα μικρο κομματακι ε), και σημερα 3 ωρες αφου ξυπνησα με πιασε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζαλαδα που συνεχιζει μεχρι τωρα? Το κεφαλι μου ακομα κι οταν ξαπλωνω νομιζω πως μεταβαλλεται 10 εκατοστα… what is wrong with me? :-s

εφαγα μια μεριδα ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ κοιμηθηκα κιολας μια ωρα (ειδα τον καλυτερο εφιαλτη της ζωης μου… αποκεφαλιζα λεει ανθρωπους που μου παιξαν πουστιες!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!! εφιαλτης ηταν , γιατι απλα δεν σκοτωσα οσους ηθελα…) και ξυπνησα με πονοκεφαλο και αφου εφυγε ο πονοκεφαλος συνεχιζεται η ζαλαδα…

Ποιά άλλη άκρη ρε; :stuck_out_tongue: Από ποιά πύλη μπήκες;

step1.κρύο μπάνιο
step
2.πορτοκαλάδα (στιφτή)
step*3.παυσίπονο

Σας λέω το στομάχι μου σήκωσε μπαϊράκι! Το παυσίπονο απεβλήθη βιαίως. Έως και το νερό όμως.

Από τις συμβουλές κρατάω το Acid Mothers Temple - precious! Thanks! :roll:

Του νεκροταφειου.:stuck_out_tongue: Στον τερματικο σταθμο του 608.
Η πληροφορικη ειναι πρωτη απο την πυλη στην Ουλοφ Παλμε, κριμα που δεν πηρα καποιο λεωφορειο που να οδηγει εκει γαμω.[-X

χαχααχαχαχαχα δεν υπάρχεις ρε! Έπρεπε να πάρεις 224 και να κατέβεις στη 10η Καισαριανής και τσούπ πέρναγες ένα γήπεδο τέννις και σε βγάζει απ’ έξω απ΄το DI (τα αρχικά της πληροφορικής :p).

η ράνια ανακαλύπτει τον πολιτισμό

είχαμε τον ΠΟΝΟ μας, (θα) έχουμε και το προφίσενσι -.-

Κάνε μου ένα τεστ. Και γω τα διάβαζα το καλοκαίρι. :stuck_out_tongue: (παναπεί ότι έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ρε, σκέψου και μας που πήζουμε στα ολοκληρώματα και στις πιθανότητες)