αχ τι βλακειες λεει παλι ο awake. συμπαθω καποιους ανθρωπους. για παραδειγμα τον shaman
λογικοτατο.
γκρινιαρης αγαπησε γκρινιαρη :lol:
Ναι αλλά ο shaman δεν είναι απλός γκρινιάρης. Στον Σάμαν η γκρίνια γίνεται…τέχνη!
(Για τον wrong δεν ξέρω, δεν τον έχω παρακολουθήσει ακόμη)
Η δηθενιά που πάει σύννεφο τις τελευταίες μέρες.
άντε βρε κόλακα
σαμαν , μικελαντζελο της γκρινιας , παρε υπο την εποπτεια σου τον νεανια wrong και βοηθησε τον να δημιουργησει μια 2η Cappella Sistina μισανθρωπισμου
μονο εσυ μπορεις φιλε 8)
λαθος εικονα εβαλες…
αυτη ειναι η σωστη…
ή αυτη?
Μου τη σπάει που πηγαίνοντας σήμερα στη δουλειά πρόλαβα ν’ακούσω ολόκληρο το Τhe perfect is the enemy of the good και 5 κομμάτια από Blue record.
Moυ τη σπάνε όσοι στρίβουν χωρίς φλας.
Μου τη σπάνε οι ταξιτζήδες που σταματάνε στη μέση του δρόμου.
Μου τη σπάνε οι οδηγοί που σταματάνε στη μέση του δρόμου γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει το πορτοκαλί φανάρι.
Μου τη σπάνε οι άλλοι οδηγοί εν γένει, στις 8 το πρωί.
Και μου τη σπάει και η δουλειά ως θεσμός.
εγώ θα ευγνωμονούσα το θεό που υπάρχει κίνηση
Μου τη σπαει που εχω να γραψω εκθεση 500 λεξεις,μου τη σπαει που εχω φροντηστηριο,μου τη σπαει το σχολειο και μου τη σπαει που δενεχει φερει τα CD μου ο ταχυδρομος!:x
Προσπάθησα να το δω έτσι αλλά δε δούλεψε
Ντάξει, με κάλμαρε κάπως τουλάχιστον, γιατί με το Baroness είχα τιγκάρει στην αδρεναλίνη και παραλίγω να τρακάρω κανέναν από την τσατίλα, γι αυτό το άλλαξα
που εχω κανει για το μπουτσο τις μπριζολες κ δε μ κανει ορεξη να φαω. επισης οτι ολα τα σουβλατζιδικα, πιτσαριες ειναι κλειστα το μεσημερι. γαμω το κωλοχωρι π σπουδαζω γαμω!:blow:
πωωωωωω πακετοοοοοοοοοο!!!#-o
η γαμημένη η γραφειοκρατία με τα διπλώματα
λες και θα ξέρω να οδηγάω καλύτερα σε 15 μέρες από σήμερα απ’ οτι 15 μέρες πριν από σήμερα ενώ δε μου επιτρέπεται ενδιάμεσα να ακουμπήσω τιμόνι. και yojimbo μάντεψε ποιοί φταίνε
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
(το τιμόνι εννοείται το ακούμπησα αλλά μετά από μικρή ζημιουλα χιλίων ευρώ οι γονείς μου δε μου το δίνουν μέχρι να μπω στην ασφάλεια :p)
… η γ@μιολα η γκαντεμια μου…
ηταν να παω για κατι δουλειες εφορια σημερα, και επρεπε για τη δουλεια αυτη να εχω φωτοτυπια της ταυτοτητας… και… δεν ειχα 30 λεπτα μαζι μου για να βγαλω μια…
επρεπε να γυρισω σπιτι που ειναι 20 λεπτα με τα ποδια απο εκει, να παρω λεφτα και να ξαναπαω… τελειωσα το τσιφτετελι αυτο σε δυομιση ωρες… μια υποθεση 45 λεπτων σε δυομιση ωρες…
[SIZE=“5”]ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ Γ*%& ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!!:twisted::twisted::twisted:[/SIZE]
|
|
|
v
[SIZE=“1”]προς αποφυγη παρεξηγησεων, αναφερομαι στους δικους μου θεους και δαιμονες…[/SIZE]
δεν ειναι γκαντεμια, ειναι οτι φοβηθηκες να ζητησεις απο τον φωτοτυπα να σου το βγαλει μια φωτοτυπια.λες κ δεν θα ξανασκαγες απο εκει η οτι θα του εριχνες το τρελο φεσι
οπως λεει κ ο σοφος(?) λαος
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια 8)
δεν ειναι οτι φοβηθηκα, δεν ειπα ολη την ιστορια…
ζητησα να μου βγαλει μια τσαμπα, αλλα αρνηθηκε… :!:
για το τελευταιο παντως συμφωνω γιατι επρεπε να ειχα λιγο μυαλο να παρω κανα ψιλο πριν φυγω απο το σπιτι…
ετσι οπως ειπες κι εσυ οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια!!!
btw, τα ποδαρακια μου πονανε ακομα…
Μου την σπάει ο τσαπατσούλικος/ημιμαθής/τουρλουμπούκι ότι να’νε τρόπος με τον οποίο μας μεταφέρουν την μη-δυτική κουλτούρα γενικότερα.
Πήγα χθες μετά τις νύχτες πρεμιέρας σε ένα κινέζικο εστιατόριο, είχε δύο ταμπέλες, στην μια ένα ιδεόγραμμα που ήταν εντελώς λάθος - στην άλλη το ίδιο ιδεόγραμμα αλλά σωστό. Βέβαια δεν είναι ένα λαθάκι σε ένα εστιατόριο το πρόβλημα.
Τις προάλλες πήγα στον Παπασωτηρίου όπου πούλαγαν σούπερ μίνι zen κήπους, “για relaxing μωρέ ξέρεις” μου είπε -γελώντας- ένας φίλος μου, δεν ξέρω πως δεν τους πήρα να τους φέρω καπέλο σε κανέναν. Αλλά φοβόμουν λίγο μήπως αρχήσω νέα μόδα “Ζεν κήπος καπέλο”.
Στο wagamama στο golden-hall έχει ένα πιάτο που λέγετε ramen και το μόνο που δεν είναι είναι ramen, αλλά τι να τους πεις “άλλο πράγμα ζήτησα” , “άλλο φαγητό έφαγα στην Ιαπωνία όταν πήγα”;;
“Ιαπωνία δεν είναι που έχουν παντού κάτι μηχανήματα απ’τα οποία αγοράζεις γυναικεία βρακάκια” , αυτό το έχω ακούσει μπορεί από 10 διαφορετικά άτομα. Ότι βλακεία βλέπουν στην τηλεόραση δεν την επεξεργάζονται ποτέ.
Γιατί να μπαίνουν μέσα σε μία ταμπέλα (world music) ΟΛΕΣ οι μουσικές που δεν είναι δυτικές;; Τόσο εμπνευσμένη είναι η δυτική μουσική σχετικά με όλες τις άλλες μουσικές του κόσμου;; Γιατί world cinema, τι είναι αυτό;; χαχαχαχα, καλά σταματάω εδώ.
μου τη σπανε ολες οι κατινες που εχω συναντησει τον τελευταιο καιρο…
α! και η γραμματεια της σχολης μου φυσικα!τα ξυνουν και στην λενε απο πανω :evil:
όλες οι γραμματείες έτσι είναι…[-X[-X υπάρχουν για να ταλαιπωρούν…
μου τη σπάει που διαρκώς κάποιος λόγος θα βρεθεί για να κλείσει το κέντρο…[-X[-X