Μου τη σπάει

Μου τη σπάει που όποιος δεν ξέρει τη μέταλ, με λέει ροκά #-o

δν ειναι κ προσβολή ρε τρελέ ! :slight_smile:

Ελα ρε νταξ, δεν ειπα οτι προσβαλλομαι. Απλα εχει διαφορα το ενα με το αλλο. :slight_smile:

ον τοπι:
Μου τη σπαει που πρεπει να περιμενω μεχρι τις 27 του μηνος για να μαθω αν θα με παρουν στην εστια της Λαρισας και αμα δε με παρουν, τελικα, θα εχω 4 μερες για να βρω σπιτι…

Eιναι φολς αυτο που λες. [-X

Αν εισαι γνησιος και δεν το κανεις μονο για εφφε, it’s the same thing man…:wink:

Πιο εφφε;; Οχι ρε, δεν ειμαι τετοιος, καμια σχεση. Με παρεξηγησες.

Ε τοτε τι διαφορα σου κανει αν καποιος ασχετος σε πει ‘‘ροκα’’ αντι να σε πει ‘‘μεταλλα’’ ?? :-k

Μην ξεχνας οτι το rock ως γενικη εννοια περιλαμβανει και το metal.

Μπορει η μεταλ να ξεκινησε ως παρακλαδι της ροκ αλλα στη συνεχεια ανεξαρτητοποιηθηκε και πλεον δεν νομιζω οτι μπορουμε να τα εχουμε στο ιδιο τσουβαλι.
Απλα, ισως, αυτα τα δυο, να μοιαζουν σε σχεση με αλλα μουσικα ειδη.
Γνωμη μου.

Μου την σπάνε τα κωλο-λεωφορεία που έχουν φτιάξει τα καθίσματά τους μόνο για ανθρώπους του 1.80 περίπου.Όλοι οι άλλοι θα μαζευόμαστε σαν τα σαλιγκάρια

Tι 1,80 ρε.Πες 1,70 να εισαι μεσα.

Μου τη σπάει στο facebook το θέμα:“γίνε αδερφός/η μου” μάνα μου γιός μου και κάτι τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ειδικά σήμερα είχα αράξει και είχα πιάσει 2 καθίσματα έρχεται ένα παλικάρι,ήταν και γεμάτο το λεωφορείο,και κάθεται δίπλα μου.Ήταν και αυτός ψηλός σχετικά και ήρθα Αθήνα με κράμπες και τραβήγματα.Γαμώ την τύχη μου.
Α ρε θυμάμαι στους αγώνες με τα κλιμάκια είχαμε κάτι λεωφορεία που 2.03 άνθρωπος,απλωνόταν,άραζε και ήταν μια χαρά.

The server is too busy at the moment. Please try again later.

που ο γειτονας μου εχει βαλει στο τερμα κατι σκυλαδικα της κακιας ωρας και χοροπηδαει και δεν μ αφηνει να διαβασω το τελευταιο γαμωμαθημα που δινω την δευτερα…

[SIZE=“4”]ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΡΜΑ SLAYER???[/SIZE]:twisted:

εντιτ…μολις εβαλαν μαρτακη…παιρνω το δικανο…

…που χαλασε το αρμονιο…

[SIZE=“7”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE]

:cry::cry::cry:

O καιρος / ας αποφασισει επιτελους αν θελει να κανει κρυο η παγωνια. ενα απο τα 2 ομως, οχι αλλη ζεστη

Πάλι έχασα το hands-free μου.

Mου τη σπαει που απο αυριο εχουμε 7ωρες μαθημα στο σχολειο :frowning:

Πόσο μακρινές μου φαίνονται αυτές οι εποχές :smiley:

που στα σερρας η δεη ειναι για τον πο@@!σο ιδιακα σήμερα 4 φορές έπεσε το ρεύμα!!!
αν εχουν τον θεο τους… :evil:

που εχω χασει το μειλ της σχολης μου και αυριο ΠΡΕΠΕΙ να παω στη γραμματεια για να βγαλω καινουριο :?