τα σημαδια που αφηνουν τα μανταλακια στα τι σερτς μου…:lightsabre:
τα πτηνα που εχω την εντυπωση οτι απ ολα τα αυτοκινητα της γειτονιας εχουν επιλεξει αποκλειστικα το δικο μου για να αμολανε τις κουτσουλιες τους…:x
σε νιωθω.
οταν απλωνεις, υπολογιζε να βαζεις τα μανταλακια εκει που ξεκινανε τα μανικια. ετσι δεν φαινονται τα σημαδια. γιαγιαδες ftw.
Σε νιώθω άπειρα. Κι επίσης μου τη σπάει που μόνο εμεις οι θεωρητικοί κάνουμε επταωρα τη δευτέρα. Και επίσης μου τη σπάει που δεν μας φέρνουν καθηγήτρια στο ελεύθερο σχέδιο και πρέπει να επιλέξουμε άλλο μάθημα γ**ώ την αναισθησία τους. :blow:
Και που δεν έχουμε βιβλία ιστορίας.
Αγαπάω ανοργάνωτο σχολείο μου! #-o
Eμεις δεν εχουμε βιβλια στα 3-4 μαθηματα Μεχρι την παρασκευη καναμε 4ωρα δυστυχως ομως απο χτες αρχισαμε κανονικα κι ακομα και τωρα μπαινουν στην ταξη καθηγητες που μας λενε οτι δεν θα κανουμε μαζι απλα για να γεμισει μια ωρα μας βαζουν μαθημα μαζι τους…καλα μην πω τι γινεται στις κατευθυνσεις και στις επιλογες που καθε φορα αλλαζει πιο τμημα θα κανει μαθημα σε ποια ταξη και γυρναμε γυρω γυρω και μπαινουμε σε οποια βρουμε αδεια :lol: Γενικα τα ελληνικα σχολεια χαραχτηριζονται για την οργανωση τους!!!
Ον τοπικ:Μου τη σπαει που το πουλμαν του δημου που μας επαιρνε μετα το σχολειο και μας αφηνε 2 λεπτα μακρια απο το σπιτι μας φετος αντι να φευγει στις 2 που σχολαμε θα φευγει και καλα στις 2.40…Δεν πατε να γ@@@ειτε λεω εγω!!!Τωρα αντε καθε μερα στις 2 να περπαταω 20 λεπτα μεσα στη κωλοζεστη(τωρα) και μεσα στο κωλοκρυο και την βροχη(σε λιγο καιρο).
Πιο πολυ μου τη σπαει ομως οτι ολο μαζευω λεφτα κι ολο λεφτα δεν εχω!!!
παντα χρησιμες οι γυναικιες συμβουλες σε τετοια θεματα:)
και η κοινή λογική ενίοτε
οκ ενταξει…
που το site της σχολης μου εχει φρικαρει. θελουν και ηλεκτρονικες δηλωσεις μετα… fcuking assholes
Που με πήρε πρώην προπονητής μου από τις μικτές και τα κλιμάκια και έχω να τον δω τουλάχιστον 3 χρόνια να μου πει ότι κατεβαίνει υποψήφιος και να τον ψηφίσω!!
ΟΥΣΤ!!!
το ιδιο και ένας προπονητής του χάντμπολ στον αδερφό της κοπέλας μου…
τον θυμήθηκε μετά από 10 χρονιά.!! :lol:
Εδω ο διευθυντης του Γυμνασιου μου την πρωτη ωρα που καθομασταν στο προαυλιο και μιλαγαμε ηρθε και αρχισε να μας χαιρεταει να μας μιλαει και να μας λεει οτι κατεβαινει στις δημοτικες και με ποιον κατεβαινει κτλπ…και να φανταστεις οτι ουτε καν ψηφιζουμε :lol:
ναι αλλά οι γονείς μια χαρά ψήφιζαν
Και παλι…ζητιανευοντας ψηφους πεφτεις στα ματια του αλλου και μειωνεις τις πιθανοτητες να σε ψηφισει!
Μου την σπάνε οι εκπομπές και τα ριάλιτι μαγειρικής που έχουν γεμίσει τον τόπο.
its simple
Ακριβώς αυτό.
http://webwar2.org/index.php/topic,12456.1040.html
απλα εμετικο οπως και οι προηγουμενες σελιδες…
θα ερθει η ωρα σας…
Οι καθυστερημένοι που πάνε και βγάζουν τις γνωστές κακόγουστες φώτο,είτε με webcam είτε με ψηφιακή και τις ανεβάζουν στο facebook λογικά,δημιουργώντας άλμπουμ με ονομασίες “Όταν η ήλιος βγει από την δύση,η αγάπη μου θα έχει κατουρήσει” και άλλα τέτοια.
Άλλος βγαίνει με ένα σκυλάκι αγκαλιά,που για να κάτσει μαζί του στην φώτο θα έχει περάσει τα κινέζικα βασανιστήρια,άλλος με την κιθάρα που την κρατά σαν τουφέκι και άλλος με ότι μαλακία του έρθει στο μυαλό.Από μπισκότα μέχρι την γιαγιά του.
Ψόφο.
Α και μόλις θυμήθηκα μία εμετική στήλη στο BHMAγκαζίνο όπου διάφοροι συντάκτες έλεγαν τι τους αρέσει και τι όχι.Η δηθενιά σε όλο της το μεγαλείο.“Δεν μου αρέσουν τα κακοψημένα μανιτάρια με σάλτσα μαραμένης ελιάς από το τάδε αβαντ-ιντι-τρεντυ-ποζερ-παραδοσιακό εστιατόριο.Έλεος” και άλλα τέτοια ωραία!