Μου τη σπάει

ναι το έχω πει και εγώ πάρα πίσω αυτό…

μιλάμε για τραγικά πράγματα…
εδώ αλλάζουν την ζωή τους και κάνουν πράγματα μόνο και μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες…

μη με κανετε ποτε αδδ.

και πουσαι ακομα αγορινα

εχεις να δεις μαλακια γυρω σου…παει συννεφο.

ον τοπικ

τα ηχεια του μο μπετερ.

τοσα λεφτα βγαζεις ρε ανθρωπε, βαλε ανθρωπινα ηχεια καθε φορα που φευγουμε απο κει μεσα εχει πεθανει κ ενα μερος της ακοης μας.μεγαλη ξεφτιλα ο ηχος.τι να πω…[-X

επισης η χθεσινη ‘για τον πουτσο’-ο θεος να την κανει ροκ’ ντιτζει τυπισσα στο μο

μαλακια προγραμμα κ πολυ τουπε ‘τι γαματη γκομενα ειμαι’

αμα αυτη ειναι ‘ροκ’ εγω ειμαι ο μπατμαν.

για πολλα γιαουρτια.

Πωω αυτό με τα ηχεία είναι άλλη πληγή.

που να ακουγες κ τι επαιζε η τυπισσα…αυτοκτονια.

αν κ αυτη εχει δηλωσει παλιοτερα οτι

‘αγαπημενο μου [SIZE=“3”]μεταλ [/SIZE]γκρουπ ειναι οι Tool’

Οποτε καταλαβαινεις.

Απλα ασχετη.

οταν αλλαζει το προγραμμα μου ενω δεν το θελω

μου την σπάνε τα <αλάνια> του σχολείου που φοράνε φαρδιά και προχωράνε λες και έχουν χεστεί πάνω τους :lol: :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: σωστό!!!:wink:

Η ωτιτιδα που με εχει ξεσκισει. Δεν μπορω αλλο…

σε καταλαβαινω…
αμα ειναι και εσωτερικη=πεος

Ωπ, mo better γυρνοβόλαγες κι εγώ σε ψάχνω στο alleycat (που, σημειωτέον, έχει γίνει πολύ κασέτα, καμία σχέση με παλιότερα)? Είδα space queen πάντως το Σάββατο.

Όποιος και νάναι ντιτζέη, το Mo δεν είναι για να πηγαίνεις παρασκευοσάββατα, μόνο μετά τις 4 και ψιλοσούρα για το χαβαλέ.

πισης η χθεσινη ‘για τον πουτσο’-ο θεος να την κανει ροκ’ ντιτζει τυπισσα στο μο

μαλακια προγραμμα κ πολυ τουπε ‘τι γαματη γκομενα ειμαι’

αμα αυτη ειναι ‘ροκ’ εγω ειμαι ο μπατμαν.

για πολλα γιαουρτια.

αν και ΕΙΣΑΙ τιγκα “γρια” ( :stuck_out_tongue: )
εχεις τοσο δικιο, που βαζω στην ακρη μια ακαταμαχητη σχεδον επιθυμια να σε κοροδεψω!

το γιαουρτι ειναι ΜΑΣΤ στην περιπτωση αυτη!

Το ΑΟR!Eμετός!

Επίσης που δεν ξέρω άλλο demo των Sabbath πέρα από το 1969 demo μπας και κερδίσω την αυτοβιογραφία…:cry:

Ινω Μεη;; Δωράκι απ’την LIFO => http://www.lifo.gr/mag/features/145

Σπάνια το ντιτζειινγκ έχει ψαγμένους ανθρώπους από πίσω του, ιδιαιτέρως όταν αυτό έχει θέμα το metal/rock/pop, εκεί πάει ακόμα και η κουτσή Μαρία που έχει ακούσει 100 δίσκους και τους ικανοποιεί τους περισσότερους. Έτσι και αλλιώς είναι πολύ περιορισμένα τα συγκροτήματα που παίζουν σε τέτοια sets, και συνήθως περιορισμένα τα ακούσματα αυτών που τα ακούνε. (όχι, δεν λέω εσένα awake :stuck_out_tongue: )

Είχα γράψει σε έναν αλτερνατιβ-ροκ ντιτζεί μια συλλογούλα με μουσική απ’την Βραζιλία, βασικά πράγματα όπως Gal Costa, Elis Regina, Os Mutantes, Joyce. Αφού είδα πρώτα πως κοίταγε τα ονόματα που είχα γράψει στο οπισθόφυλλο σαν να ήταν στα κινέζικα του είπα πως είναι απ’την βραζίλία η μουσική του cd, και μου απάντησε “Μπουένα Βίστα σόσιαλ κλάμπ κι’έτσι ε;;”. #-o

το dj-ing στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται όπως όλα τα σχετικά με την μουσική:
Πρέπει να φέρνει χρήμα. Ο dj πρέπει να κάνει πρόγραμμα που θα φέρνει (πολύ) κόσμο και θα γουστάρει/χορεύει με γνωστά κομμάτια.

Τι σας εκπλήσσει?

Μπα δεν ισχύει ιδιαίτερα.

Ειδικά παρασκευοσάββατα ο κόσμος πάει ή δεν πάει στα μαγαζιά ανάλογα με το hype της εποχής. Τώρα το hype “λέει πάμε μο-μπέτερ μετά τις 3-4” και πας και βλέπεις ένα μαγαζί-πήχτρα με εντελώς αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα (μέχρι πέρσι τουλάχιστον, φέτος δεν έχω πάει) χωρίς ο κόσμος να ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα.

Αϊντε.
Παίζει μουσική για να ικανοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.Τι να παίξει Monday Michiru;

μου την σπαει που διαφοροι ποσταρουν
gif ή movitational posters στις εικονες ενω υπαρχουν αναλογα threads
μοντελα στο πιο ομορφη ηθοποιος ενω υπαρχει thread για μοντελα
βιντεα με τον ρεμι στα απιστευτα βιντεα ενω υπαρχει θρεντ για τον ρεμι
βιντεα στο βαριεμαι ενω υπαρχει θρεντ για τα απιστευτα βιντεα

το πιασατε πιστευω

ρε παιδες,μη το πηγαινετε στο “ψαξιμο”…
ειναι ΑΠΛΟ το θεμα.

ΝΑΙ, πρεπει να ικανοποιησει
ΝΑΙ, πρεπει να κονομησει
ΝΑΙ, την εχει δει οποιος καθεται στα ντεκ

αλλα δε μιλαμε τοσο για τις μπαντες, οσο για το ΤΙ παιζει απο τη δισκογραφια της καθε μιας.
Σορρυ κιολα, αλλα το Μο εχει καταντησει το μερος που μαθανε ολοι μονο για το “αφτερ” της φασης…

ΟΧΙ για τη μουσικη
ΟΧΙ για το χωρο

αλλα γιατι ειναι ανοιχτο την ωρα που οι αλλοι πανε σπιτια τους.
Εγω προσωπικα,ποτε δεν εχω παει μετα την μια.Μενω μεχρι το πρωι (θελω δλδ) αλλα συνηθως προλαβαινει και με διωχνει η μουσικη του.

Καποτε, ΟΛΟ το προγραμμα του ηταν σχεδον αγνωστο και παρ’ολα αυτα καθομουν, μιας και ειχε καλυτερους “κουμανταδορους” στα ντεκ.
Τωρα απλα ακους χιτ μετα απο χιτ…και γινεσαι σουπα!Ποσο μαλλον αν εχεις πιει και κανα απο τα “καθαρα” που εχει!

που πηγα να δω το νεο κλιπ τον coheed και μου έβγαλε αυτο

This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds.

για πιο λογο δηλαδη ρε που@@να vevo?? προμοσιον ειναι γιατι να μπορούν να το δουν ολοι?

τι σκατα παίζετε??