αμα με δεις ,πες κανα γεια γιατι ναμαι ειλικρινης πλυν του 5χ5 που σε ειδα 20’’ τον απριλιο , δεν σε εχω ξαναπετυχει πουθενα κ με τις φατσες ειμαι λιγο Ι-5
για τα περι μο/dj και γενικως την ολη φαση στα ‘ροκ’ μαγαζια ας συνεχισουμε την κουβεντα μας στο αντιστοιχο θεμα
μιας κ παω μο σχεδον 15 χρονια εχω κ εγω να πω 2-3 καλα κ κακα πραγματα
μου τη σπάει που αρρώστησα.χθες ήμουν μια χαρά, και σήμερα ξύπνησα ψιλοχάλια έχοντας ξοδέψει πακέτα χαρτομάντηλων όλη μέρα στη σχολή.όχι που θα τη γλίτωνα με τον ΚΩΛΟΚΑΙΡΟ…
λατρεύω τη βροχή, αρκεί να κάνει και κρύο όμως.γιατί αυτό το πράγμα, να φοράς μακρυμάνικο και να ζεσταίνεσαι και να φοράς κοντομάνικο και να κρυώνεις (συν το ότι η υγρασία είναι στα ύψη), είναι πραγματικά ανυπόφορο…
μου αρέσει να βρίσκω αφορμές για να γκρινιάζω.8)
κατά τα άλλα, το μέσον του φθινοπώρου και το μέσον της άνοιξης είναι οι χειρότερες εποχές του χρόνου.μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία, το θερμόμετρο παίζει κάπου μεταξύ 20 - 25 βαθμών κελσίου, και είναι κατόρθωμα αν καταφέρεις να είσαι μέσα στην ελίτ που δε θα νοσήσει.
μου σπανε τα νευρα οι μαλακισμενοι που καπνιζουν στο δρομο και περπατανε μπροστα μου. και μου τυχαινει τοσο συχνα. σημερα ειδικα ειχα εναν βλακα που περπατουσε μπροστα μου και μου ντουμανιαζε την ατμοσφαιρα.
προσπαθώ να βρω λέξεις για να εκφραστώ για αυτή την τραγωδία που ξεπρόβαλλε από την οθόνη μου με τη μορφή ποστ, αλλά νομίζω πως ο βέντερ έχει εστιάσει απόλυτα στη ρίζα του προβλήματος.