delet.
Που πέσανε καμμένα θέματα στο ενδοκρινικό!!!
Μιλάμε για τρέλα εντελώς!!!
που όντας ακόμη άρρωστος, δεν κατάφερα να πάω στους killing joke.έτσι, περιορίστηκα στη συμμετοχή σε τουρνουά pro που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
αλλά ρε γμτ ήθελα να τους δω.
φιλαρακο καρφωνεσαι 8):p:lol:
Φιλαράκο αγουέηκ, αν ήσουν στο άλλευ χτες, τότε έχω ξεχάσει κι εγώ τη φάτσα σου μάλλον.
:-- :–
chrisp
δεν πηγα τελικα ρε συ
την ειδα σαπιλοσπιτογατος κ εκατσα μεσα
τι ελεγε χθες πως ηταν ? για δωσε μια αναφορα του τι (δεν) χασαμε
Τα ίδια ήταν as usual, αλλά ήμουν σε καλό mood λόγω live και πέρασα ωραία.
Παίζει να περάσω και σήμερα καμιά βόλτα.
μου τη σπάει το σκούπισμα μετά το χέσιμο :blow:
Το δίκτυο υπότιτλων του greeksubtitlesproject.com έχει δεχθεί νομικές απειλές και ως εκτούτου ζητήσαμε άσυλο από μια μη ευρωπαική χώρα. Μέχρι να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες χορήγησης ασύλου και πολεμοφοδίων θα παραμείνουμε στο κρυσφύγετο* μας. Επανερχόμαστε σύντομα.
*Υ.Γ Το κρυσφύγετο μας βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία στον βόρειο πόλο.
AΥΤΟ…
Μην σκουπιζεσαι.
Φορα κ ενα ωραιο , λευκο παντελονι λινο κ σχετικα ελαφρυ κ βγες μια βολτα εξω
Ο καλυτερος.
λες να χτυπήσω και γκόμενα?
Γκομενα οχι.[B]Γκομενες[/B] ναι.Πολλες.Τις καλυτερες.Τις πιο κλασατες.
Θυμησου ομως να βαλεις κ λευκες καλτσες για ναναι ασορτι με το λευκαφε παντελονι. Σωβρακο μην βαλεις.Κατευθειαν το λευκο κ ,οσο πιο λεπτο γινεται, παντελονι.Κ εισαι ετοιμος για μεγαλες στιγμες.
Εισαι ετοιμος για το επομενο επιπεδο ενορασης.Αφου συνειδητοποιησες ποσο βλακεια ειναι το σκουπισμα μετα απο ενα γερο χεσιμο , εισαι ηδη στον δρομο του Δαλαι Λαμα.
Ζηλευω.Πολυ.Παρα πολυ.
Επισης μοιρασου αυτη την ενορατικη σου υπερβαση ,με οποια γκομενα θες να σου ‘κατσει’.Επιτυχια 100%.
Πες της απλα…
[B]Γεια σου εισαι πολυ ομορφη κ μου τη σπαει να σκουπιζομαι μετα απο το χεσιμο.K πλεον δε σκουπιζομαι.Απλα φοραω το πιο λευκο κ λεπτο παντελονι μου.Διχως σωβρακο (να παιρνει κ λιγο αερα η περιοχη εκει κατω)[/B]
Κ την εχεις κατακτησει ολοκληρωτικα
Να , κατσε να ρωτησουμε κ τα κοριτσια του φορουμ
[B]Κοριτσια
Δεν θελετε ολες σας εδω μεσα να τα φτιαξετε με τον patatesftw ??[/B]
λες να μου κάνει και γλυφοκώλη? :lol:
Ναι.
Με “η”.
Φτάνει τώρα.
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΑΞΙ :@:@
fixed, αλλά πρέπει να προσδιορίσεις πριν τι προτιμάς…
Μου τη σπάνε οι τύπισσες που δεν κάθονται σαν άνθρωποι στις τουαλέτες γιατί αηδιάζουν, οπότε κατουράνε τη λεκάνη και ενίοτε σκαρφαλώνουν πάνω με τα άρβυλα.
Και δεν σκουπίζουν μετά, γιατί φυσικά αηδιάζουν και θα κολλήσουν και τίποτα.
Για να αηδιάσουμε και όλοι εμείς οι φυσιολογικοί μη σιχασιάρηδες (στις αντρικές τουαλέτες δεν ξέρω τι γίνεται και δεν θέλω να ξέρω).
Εμένα η μαμά μου (που είναι γιατρός) μου έχει πει ότι ο μόνος τρόπος να κολλήσεις κατι από τουαλέτα είναι να κάτσεις πριν σηκωθεί ο προηγούμενος.
Ασταδιάλα δηλαδή.
+1 Almighty. Έχει παραγίνει το κακό…το πολύ πολύ ας σπαταλήσουν λίγο περισσότερο χρόνο να ντύσουν την τουαλέτα με χαρτί και μετά να κάτσουν
δε ξερω γιατι
αλλα μουρθε στο μυαλο η τουαλετα στο μο
εκει κατα τις 5-6 το πρωι
που ειναι ολο κατουρο καπνο απο στριφτα(που πηγες να στριψεις ρε ανθρωπε τον μπαφο?) κ ενιοτε σκατα κ εμετους 8O8O8O
κ κατουραω λες κ ειμαι σε ναρκοπεδιο :?
[B]θελω σχολια απο τις κοριτσαρες μας για τον πατατα[/B]
αμα σας ελεγε την ατακα με το σκουπισμα τι θα του λεγατε ? :lol::lol::lol:
Και κατουράς και όρθιος!
Εγώ χαλαρά θα συνέχιζα σκατοσυζήτηση μέχρι πρωϊας, και μάλιστα σε πολύ σοβαρό τόνο και ύφος. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μόλις διάβασα την ατάκα του μπήκα στον κόπο να σκεφτώ τρεις λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να μην αρέσει σε κάποιον να σκουπίζεται μετά το χέσιμο.
Ο καλύτερος που σκέφτηκα είναι πως πολλά κωλόχαρτα δεν έχουν ευχάριστη υφή. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τη συζήτηση σε υψιπέδια.
Είδατε?
Ήδη, μιλάω επί 5 αράδες μόνη μου ορθολογικά για διαδικαστικά χεσίματος. Που να είχα κι άλλον να με σιγοντάρει.