Μου τη σπάει

που στη σχολή γίνεται ένας ταχύς καταιγισμός πληροφοριών και εννοιών που δεν ξέρουμε και δε μας αναλύει κανείς. Έχω ακούσει 50 ονόματα πρωτεϊνών χωρίς να ξέρω τι κάνουν αυτές οι πρωτεϊνες.
Θέλω τα νιανιά του φροντιστηρίου και την τάξη 5 ατόμων που ο καθηγητής ΘΕΛΕΙ να τα μάθεις, έστω κι αν είναι επειδή τον πληρώνεις.
Επίσης μου τη σπάνε οι ηλίθιες ερωτήσεις και οι άκυρες επισημάνσεις ζώων που επειδή μπήκαν ιατρική νομίζουν ότι τέλειωσαν και ειδικότητα. ουστ γλάστρες

Καλωσήρθες στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

+απειρο
Μαλακισμενα κομπλεξαρισμενα κωλοφυτα. Οκ εχεις διαβασει ρε μαγκα μου 10000 πραγματα, για σενα τα διαβασες ή για να κανεις επιδειξη;
Το καλυτερο ειναι να κανει μαθημα ο καθηγητης και να κανει κατι καινουριο/δυσκολο και να γυρναει το διπλανο κωλοφυτο και να λεει “πωπω, αυτα ειναι βασικα”. Ειναι να βαρας την κεφαλα του στο εδρανο με μανια.

:lol: τελικά αυτοί είναι παντού. Ντάξει, στο τέλος καταλήγουν να μη ξέρουν τίποτα, μόνο ότι έχουν παρακολουθήσει από τα ντοκυμαντέρ του Discovery Channel.

Κάτι λέγαμε για πληγές και καρκινικά κύτταρα και πετάγεται μία και λέει
"δηλαδή άμα χτυπήσουμε κάπου μπαίνει μέσα καρκίνος;"

χαχαχαχ. με τι βιολογία μπήκε ιατρική αυτό το άτομο

μου τη σπάει όταν το hangover κρατάει παραπάνω από 12 ώρες.

ο καιρός.μιλάμε δεν παλεύεται αυτή η ζέστη μέχρι να δύσει ο ήλιος.και έχουμε μέσα οκτώβρη…

έχεις δίκιο … θυμισέ μου , πόσα χρόνια έχεις π ήρθες από τη σιβηρία ?

[SPOILER]#-o #-o[/SPOILER]

δεν ήταν πάντα έτσι ρε.όσο πάει το καλοκαίρι μεγαλώνει.και για άτομα σαν και μένα που προτιμούν το κρύο, αυτή δεν είναι καθόλου καλή εξέλιξη…

κ εγώ προτιμώ το κρύο , αλλά μ φαίνεται σχετικά φυσιολογική η θερμοκρασία για την εποχή . όχι κ καλοκαίρι …

δεν ήσουν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της αθήνας, γι’αυτό το λες…:stuck_out_tongue:

μη γκρινιαζεις ρε 8)

γαμω ειναι πουχει καλο καιρο ειδικα για τα βραδια

δεν εισαι αναγκασμενος να κλεινεσαι στα κωλομπαρ

εξω καθαρος αερας κ αραγμα

με κοντομανικο ημασταν χθες ολο το βραδυ

αμα πιασουν τα κρυα , δεν παλευονται οι τρυπες που εχουν ονομασει μπαρ

επισης λεω χθες θα δω καναν χορρορ με καμια διμετρη γαζελα

αλλα αποτι φαινεται σε εφαγαν τα μονοπωλια και οι πολυεθνικες :stuck_out_tongue:

άσε, πικραμένη ιστορία…:stuck_out_tongue:
εγώ προτιμώ να κλείνομαι μέσα στα μπαρ.βαρέθηκα να αράζω έξω ξέρωγω…
και όπως και να το κάνουμε, κρύο καιρός για δύο.8)

που δεν έχω λεφτά και η τράπεζα είναι μακριά και δεν έχω αμάξι και δε μπορώ να πάω να πάρω ένα γαμημένο κουτί μπισκότα

Εγω εχω και λεφτα και αμαξι, αλλα το παιρνει ο αδερφος μου και θελω κι εγω μπισκότα τώρα και θελω και αμαξι να παω βολτα.

γαμιέται χωρίς αμάξι γενικότερα. ειδικά σε μία πόλη που το 80% της μέρας βρέχει

Νωρίς είναι ακόμα. Πέρυσι άρχισε να βρέχει Νοέμβριο και σταμάτησε Μάρτιο :stuck_out_tongue:

αν εφαρμοστεί ο νόμος για το κάπνισμα θα είναι ανθρώπινα και θα έχει και μέσα καθαρό αέρα, αλλά δεν το βλέπω να εφαρμόζεται. Τώρα κλαίγονται τα μαγαζιά ότι έχει πέσει η κίνηση εξαιτίας του μέτρου και όχι ότι ο κόσμος δυσκολεύεται οικονομικά.

ρε μη γκρινιάζεις. Πάρε μια ομπρέλα, κάνε καμιά βόλτα, πάρε και τα μπισκότα και να δεις με τι όρεξη θα τα φας μετα 8)

ένα μήνα αυτό κάνω :stuck_out_tongue:

ΘΑΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΥΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ !!!