Μου τη σπάει

Μου τη σπανε τα παντα! Μερικες φορες και ο εαυτος μου…!#-o #-o :lol: :lol:

…ο Η/Υ μου που όλο κλείνει στα καλά καθούμενα…:x

Θα τον σπάσω, δε μου γλιτώνει…:evil:

Γτ όλα σ’ εμένα;;; :cry: :please:

Α τον κακομοιρο, ολα του πανε στραβα σημερα…

Πανο, μεχρι και ο υπολογιστης σου κανει την επανασταση του… Τι του εχεις κανει του καημενου του μηχανηματος?:stuck_out_tongue:

Από την αρχή σχεδόν που τον πήρα έχει προβλήματα και μου σπάει τα νεύρα.:x

Όχι τπτ άλλο, τον χρυσοπλήρωσα ΜΟΝΟΣ μου… :frowning:

Άλλη φορά θα παίρνω από μεγάλα καταστήματα ή από γνωστούς.

Μου την σπαει που νιωθω πολυ καταθλιπτικα χωρις λογο :-k

Η βροχη θα ειναι…

που λογο κακοκαιριας θα κατσω στην Αθηνα το τριημερο $#%&%^&%$%# %%&%^%^%%#

Η εφηβεία είναι! 'Η συνδυασμός αυτών!

Πoυ η βροχη ξεκινησε αποτομα σημερα, δεν ειχα ομπρελα, περασε κι ενας με αμαξι και με εκανε μουσκετα(οχι οτι δεν ημουν). Αυτα. :frowning:

Άλλη μία γκαντεμιά από εσένα και έφαγες ban!!! Όχι να μας πάρεις και τον τίτλο!!!

ΥΓ. Φέτος είμαι όντως τυχερός πάντως… Ελπίζω να μην επηρεάσει τη θέση μου στην παγκόσμια κατάταξη!!!:stuck_out_tongue:

Που είπα να κάνω φορμάτ εχτές και λυσσάξατε στα άλλα τόπικ και έχασα το πανηγυρι!:x

και που δεν μπορώ να φτάσω τον Μάνο σε ποστ για να με παιρνετε στα σοβαρα :cry::stuck_out_tongue:

Για 50? διαγράφω καμιά 100αρια ποστς του Μάνου…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ο karvou χρηματιζεται!!!

Το ειδατε ολοι, ετσι?:stuck_out_tongue:

Θες να σε διαγράψω τζάμπα εσένα?:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλα, σωπαινω…:frowning: :frowning:

:stuck_out_tongue:

Μου τη σπάει που εχω εξετάσεις και έχω κι άλλο ενα χρονο για να τελειώσω το σχολείο

Με το μαχαίρι;;; :-s

λοιπόν μέσα!και τα λεφτά και έχω να σου δώσω κι αλλα πράγματα που ξέρω οτι σε ενδιαφέρουν!:naughty:

Τι υπονοουμενο ηταν αυτο??:smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

:eek: που το είδες καλέ το υπονοούμενο, είπα έχω να σου δώσω , όχι να σου κάνω! εγω = O:) !!!

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: