Αχαχαχαχαχαχαααααα!LOOOL!
Κατεβηκα προχθες κεντρο για κατι δουλιτσες με το Μετρο και γενικα τα παντα ειχαν γεμισει Αγγλακια!
Θελω να με παντρευτει Σκωτσεζος και να μεινω παντα εκει… στα λιβαδεια!!! :lol: (Χιππιδιες bluezlick, ε? )
Μου τη σπαει που σημερα ξυπνησα στραβα και ξεσπαω παντου (τι τραβανε οι καημενοι…)!
Soul_thorn:
Κατεβηκα προχθες κεντρο για κατι δουλιτσες με το Μετρο και γενικα τα παντα ειχαν γεμισει Αγγλακια!
Θελω να με παντρευτει Σκωτσεζος και να μεινω παντα εκει… στα λιβαδεια!!! :lol: (Χιππιδιες bluezlick, ε? )
Μου τη σπαει που σημερα ξυπνησα στραβα και ξεσπαω παντου (τι τραβανε οι καημενοι…)!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=135023#post135023
Soul_thorn:
λιβαδι να ειναι κ δεν μας νοιαζει η χωρα!
χιππικη καρδια κ ολα γινοντε! :hippy:
Lol ναι!
dark_of_the_sun μεσα στο μυαλο μου εισαι?Και γαμω τους συγχρονισμους!
οταν κανω βραχιολα κ μπερδεθω τις χαντρες! φτου κ απο την αρχη!
witch
May 25, 2007, 7:04pm
Ετοιμάζεσαι για τα Ματαλα ;
ναι καλοκαιρι ειναι θα παω να συναντισω τιυς φιλους μου! :lol:
που το metro στο Αιγαλεω ειναι ετοιμο αλλα δεν το’χουν ανοιξει ακομα οι καραγκιοζηδες…
Απο οτι ακουσα στις ειδησεις θα ανοιξη την αλλη Βδομαδα!
sofi-k:
Και που θα βρισκεται;:-s
απ’οτι ξερω εχει 2 εισοδους, η μια ειναι στην Παπαναστασιου, κατω απ’το σπιτι του Hatebreeder αν το ξερεις, και η αλλη ειναι στην πλατεια Εσταυρωμενου.
Τωρα που φτιαχνεται και το μετρο στον Αλιμο, θα τα κοψουμε τελειως τα λεοφωρεια…
sofi-k
May 26, 2007, 12:27am
socrates:
απ’οτι ξερω εχει 2 εισοδους, η μια ειναι στην Παπαναστασιου, κατω απ’το σπιτι του Hatebreeder αν το ξερεις, και η αλλη ειναι στην πλατεια Εσταυρωμενου.
Α ενταξει αμα ειναι κατω απο το σπιτι του Hatebreed. Μαντευω οτι θα ονομαστει κι ετσι η σταση.
Πρεπει παλι να παιρνω λεωφορειο για την σχολη απο την σταση Αιγαλεω και μετα.:x
hokam
May 26, 2007, 1:03am
Η ακριβεια-αισχροκερδεια στα βινυλια…ειπαμε,αλλα οχι κι ετσι![-X
tolkki
May 26, 2007, 1:18am
Που δε μπορω να κοιμηθω.Εχω τσιτωσει System of a down να ξυπνησω τους βλαχους στη γαμογειτονια
witch
May 26, 2007, 1:23am
tolkki
May 26, 2007, 1:24am
Εσυ μου εριξες καταρα επειδη δεν ηθελα να παμε για μπυρες…
witch
May 26, 2007, 1:30am
οποιος μου λέει όχι υποφέρει…
Που το pc της Αλοης ειναι για κλαμματα…:lol: :lol: :lol: