να εχω εξοδο κ να ειναι γεματες οι καφετεριες με φανταρους, στο ιδιο εργο θεατης…#-o
που η κουβέρτα είναι κοντή κ όταν σκεπάζομαι τα πόδια βγαίνουν έξω . #-o
σε διαγωνισμο με έπαθλο τα χρήματα.Οταν κάποιος δεν κερδίζει,βγαίνει πχ τριτος και λέει ‘’’ είμαι πολυ χαρούμενος που βγήκα τρίτος’’’’ και εχει ιδρώσει για να κερδίσει… η υποκρισία γενικά
σταμάτα να βλέπεις Κάτι ψήνεται
Και άρχισε να ψήνεις κάτι που να βλέπεται.
μου τη σπάνε οι @!#$!%#%^*φρονιμίτες που φυτρώνουν αργά και ύπουλα
Tώρα που το ανέφερες. Είναι στανταράκι ότι όλοι βγάζουμε κάποια στιγμή;
όχι…κάποιοι μπορεί να μην έχουν φρονιμίτες…
σιγά σιγά εξαφανίζονται και κάποιοι άνθρωποι δεν βγάζουν ποτέ…
ναι κάποιοι δε φρονιμεύουν ποτέ
:lol::lol: και εμείς μένουμε να τους ζηλεύουμε που δεν υπέφεραν…
που για αλλη μια φορα ακουσα σε μαγαζι τραγουδι των Dream theater (το “κατω απο ενα γυαλινο φεγγαρι” σε λαιβ εκτλεση) και για αλλη μια φορα δεν μου ειπαν τιποτα…
συνεχιζεται…
Χα! Τέτοιος αλήτης είμαι!
κατάρα…:blow::blow::blow:
τι να πούμε και εμείς που περάσαμε τόσα…
Όλοι με είπαν ότι είναι πολύ σκατοφάση οι φρονημίτες γενικά. Ελπίζω να μη μάθω από πρώτο… δόντι! Τι διάολο 25 χρόνια δε χρειάστηκαν!
Που το HeAthrow τα εχει δει ολα με τα χιονια και δε πεταει τιποτα !
μακαρι αυριο να γυρισω σπιτι !
το κάτω από ένα γυάλινο φεγγάρι και το μαθαίνοντας να ζω είναι από τα καλύτερα τραγούδια τους γιατί φωνάζεις?
που πηγα να δω live τον Γιωργο Γακη και ειχε 8? η πρωτη μπυρα και 5? η δευτερη! εννοειται οτι δεν εκατσα!
και να φανταστειτε το live γινοταν στο μαγαζι που εχει ο ιδιος ο Γακης! δηλαδη ποσα λεφτα να παρει ακομα???
παρολα αυτα σαν καλλιτεχνη τον εκτιμω! σαν επιχειρηματια παλι…[-X
Δεύτερη κρίση γαστρίτιδας μέσα σε 6 μέρες.
Απ’ότι φαίνεται έχω αρχίσει να παθαίνω κάποιου είδους δυσανεξία στο αλκοόλ και στα χαζά φαγητά, το στομάχι μου αρχίζει να στέλνει σήματα κινδύνου.
Fuck γερνάμε…:?[-X
η κρίση γαστρίτιδας τι είναι? κόψιμο?
μην τα λες ολα και καρφωνεσαι!