Aισχρή ναυτία.
μου την σπάει όταν οι γυναίκες λένε ‘στα αρχίδια μου’
που εχω να καπνισω μια βδομαδα επειδη ειμαι ψιλοαρρωστος…
ευκαιρια να το κοψεις!
μου τη σπαει ο καπνος
κ πως θα γεμισω τις ωρες αναμονης πριν απο μια συναυλια???8)
θα παιξεις κομπολοι,θα βαρεσεις καμια μαλακια,θα κανεις τη χορογραφια του single ladies,θα ριξεις κανα γκομενακι…που ειναι και υγιεινα
…το πόσο λιγόψυχος είμαι μπροστά σε ενέσεις , ορούς, αρρώστους και το ολο σετ των ιατρείων/νοσοκομείων
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.!! ζαλίζομαι με την μια,.:?
Έλα μωρέ, όλα μια ιδέα είναι 8)
Σε μια μικροεπεμβασούλα με τοπική αναισθησία, χωρίς να δω σταγόνα αίματος, με έπιασε ζαλάδα και χαμηλή πίεση μόνο και μόνο με τη σκέψη ότι αυτό που ένιωθα να κυλάει στο πρόσωπο μου είναι αίμα :lol:
Μεγαλύτερη κότα έβερ 8)
έχω δει λύκους, αρκούδα, φίδια…(από κοντά εννοώντας,)
έχω στουκαρει όντας συνοδηγός σε μηχανάκι και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο(και μετά βρέθηκα σε ενα κοτέτσι…ο μισός.)
έχω πέσει απο πλαγιά…(2 φορές)
έχω δει γυναικά κομμένη στη μέση σε δυστύχημα…
έχει κάτσει τζιπ που ήμουν μεσα στο χείλος του γκρεμού(όπως [U]ακριβώς[/U] στις ταινιες…!!)
ε τίποτα απο όλα αυτά δεν με φοβίζει όσο μια ένεση, το βλέμμα κάποιου που νιώθει πόνο, ή η σκέψη του να πάθω κάτι σε σχέση με την υγεία…(εκτός από αυτά που νιώθω τώρα…)
τα χάνω…χθες βρέθηκα στο νοσοκομείο και στο πρώτο σκαλοπάτι που ανέβηκα ξεράθηκε με την μια το στόμα μου…! τρόμος λέμε…!
…
Γιατί?
[SIZE=“5”]Γιατί??[/SIZE]
τι γιατί?
για να γιορτάσουμε αυτές τις άγιες μέρες…:lol:
*χωρίς πλάκα…τι γιατί?
Kαλά πες τα υπόλοιπα είναι θέμα χώρου, χρόνου και τύχης.
Αλλά γιατί να βρεθείς μέσα σε ένα τζιπ καθισμένο στο χείλος ενός γκρεμού?
Και πώς, αλλά…
μα, γιατίιιιιιιι??
γιατί άμα λέμε θα κάνουμε μια σωστή δουλειά, την κάνουμε σωστά,
είμαστε σε καταφύγιο και εχει έρθει η ωρα να φύγουμε…
είμαστε με τζιπ…το κακό ειναι οτι δεν βλέπεις ούτε στα 3 μέτρα.!!
έτσι εναλλάξ κάναμε τον εξωτερικό “οδηγό” στον δρόμο τρέχοντας με ενα πορτοκάλι μπουφάν για να ακολουθήσει το όχημα, [U]στο κέντρο του “δρόμου”[/U]…κάναμε όλοι την γύρα μεχρι που ήρθε η σειρά από ενα παλικάρι…
το οποίο ειχε την εντύπωση οτι αυτό που κάνουμε ήταν για την πλάκα…
ξέφυγε απο το κέντρο του δρόμου, έτυχε να και γλιστρήσουμε εκείνη τη στιγμή και να χάσουμε ενάμιση μετρό, και φτάσαμε στον γκρεμό…!!
το κλάσιμο που έφαγα όταν είδα το κενό(πάλι όλα άσπρα αλλά σε βάθος…) κάτω δεν λέγεται…
επεσε το κράξιμο του αιώνα και βγήκε άλλος να κάνει τον “οδηγό”…
*ήθελα να δω την φάτσα του αν απο την μαλακία του πέφταμε στο γκρεμό…(βέβαια η δικιά μου φάτσα θα είχε περισσότερα προβλήματα)
μου τη σπανε τα αλανια που ξεπεταγονται σιγα σιγα…σε φαση “το χιπ χοπ ειναι τροπος ζωης” και γραφουν μονοι τους στιχακια του στυλ
γιο δουλευω στην οικοδομη
εσεις τα βρηκατε ετοιμα πλουσιοπαιδα
μα εγω σκαλιζω χωματα και ιδρωνω στα οικοπεδα
δε ξέρω έχει αρχίσει λίγο να μου τη σπάει που και να χέσει διάρροια ο Lemmy βιντεοσκοπώντας το και ανεβάζοντας το στο youtube, θα τον πούνε όλοι ΘΕΟ, respect στον θειο κλπκλπ
ELEOS πλέον όμως
ξέρεις, πρέπει να συμφωνήσω.
μου τη σπάει κι εμένα η θεοποίηση του lemmy.ή μάλλον πρέπει να πω η θεοθεοποίησή του?
πόσο μα πόσο δίκιο…
Ναι μωρέ κι εμένα.
Αλλά μου τη σπάνε εξίσου και οι μπλακάδες τύπου ψχ, οπότε κάνω ψιλομόκο:-#
Βασικά δεν είναι τόσο το συγκεκριμένο είδος όσο τα κολλημένα μυαλά και απόψεις! Πχ βλέπω που και που κάτι ξεχασμένους μεταλλάδες που έμειναν στο 80 ξέρω γω. οκ ρε φίλε εντάξει γουστάρεις κιετς και θες να το δείχνεις αλλά περάσαν 30 χρόνια dude!!!