So many lives so “little” money!!!:thumbdown:
αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=4y0sn9a1pZU
και μου τη σπάει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που βρίσκουν κάτι αστείο σε τέτοια ξεράσματα.κάπως έτσι έγιναν φίρμες και κάτι ψάλτηδες και πλέον θεωρούνται και καλά cult…
βέβαια, θα μου πεις ότι τύποι σαν τον ψάλτη είναι υψηλή κουλτούρα μπροστά σε αυτό, και θα έχεις και δίκιο.
πάντως το star, αν εξαιρέσεις τη ζώνη με τις ταινίες, είναι ο εμετός ο ίδιος.
καλά δεν την παλεύει πλέον το star…#-o#-o#-o
Ντάξει τώρα όχι και σύγκριση με Σταθάρα.
Υπέρτατη σκηνή
μου τη σπανε τα ακουστικα του mp3 που μπερδευονται ωρες ωρες τα καλωδια τοσο πολυ που και να προσπαθουσα να τα μπερδεψω ετσι δεν θα τα καταφερνα!
Που έφυγα χτες το βράδυ από καλό νταβαντούρι με παρέα για να έρθω να λιώνω σήμερα στο γραφείο που έχει ΜΗΔΕΝ δουλειά…
τουλάχιστον έχεις internet…
Αλλιώς θα είχα πηδήξει από τον 5ο…
Και η μαλακία; Όλη μου η παρέα έχουν μαζευτεί και ψήνουν -.-
Μπορουσες να πηδηξεις Τον 5ο
παρε στο αφεντικο και πες οτι υπαρχει βομβα και θα εκραγει σε 2 ωρες
Βασικά επειδή έχω κάνει ειδική συμφωνία με τον από κάτω - τον εξαποδώ ντε - δε θα πάθαινα τίποτα!
Tι γίνεται αν εγώ είμαι το αφεντικό;
ε τοτε σορρυ,αλλα εισαι χαζος που καθεσαι ακομα.
θες να παρω εγω να σου πω οτι εχει βομβα?
χαχχααχα…πεθαίνω
χαχα! ας το μεταφερει καποιος στις καλυτερες ατακες!
Astaldo πηγαινε στα ψητα ωρε!
χααχαχχαχαχαχαχαχα
προτιμώ να βγάλω φράγγα κιετς (και καλά τώρα)
τι να κάνουμε Θέριε… υποχρεώσεις φίλε! 2 ωρίτσες ακόμα και την κάνω!
…που το απλό εισιτήριό στη λαρισα ανέβηκε από 90 λεπτά σε 1,10… 8O
1,10…:!:
δηλαδή αυτός που δεν τον βολεύει ενα λεωφορείο για να παει στην δουλειά του και δουλεύει και πρωί απόγευμα θέλει [SIZE=“4”][B]8.80[/B][/SIZE] :!::!::!: είστε όλοι τρελοί??
*και είναι και ιδιώτες με κέρδος οι δικοί μας…που να ηταν κρατικό…θα μας είχαν πηδήξει…
καλή χρονιά να έχουμε…
Η γυναικία φωνή του ελληνικού τηλεμάρκετινγκ. Δεν την αντεχω ειναι εκνευριστικη μεχρι αηδιας και σε συνδιασμο με τις χαζομαρες που λεει ειναι για μπατσες :dunno:
Bitch go to your kitchen and shut the fuck up!
που αυριο ειναι η τελαυταια μερα της αδειας μου και πρεπει να γυσισω στο στρατοπεδο[SPOILER]αλλα στα αρχιδια μου,99 και σημερα:D[/SPOILER]
Εμένα μου την σπάει που την Δευτέρα αρχίζουν τα σχολεία, και από την πρώτη μέρα, πρώτη ώρα γράφουμε διαγώνισμα κατεύθηνση και είμαι ανίδεος:(