Μου τη σπάει

οτι χειροτερο φιλε…το εχω ζησει…!

Που επειδή καποιοι δεν μου δινουν την σημασια που υποχρεουνται εγω καταλλήγω να χάνω τον ύπνο μου…Γα$@$@…Αστο διάλο επιτέλους!

Που για μια μέρα χάνω στο Μιλάνο το πακετάκι: Symphony X and Nevermore with Psychotic Waltz and Thaurorod

Που ακόμα κάποιοι επιμένουν να στηρίζουν τους πρώην τους…
Πραγματικά δεν την παλεύουν με τίποτα…

το βλαχοχωρι στο οποιο μενω-.-’

οτι δεν παιζει να δω ΠΟΤΕ Rush σ αυτη τη γαμωχωρα…

:-k:-k:-k:-k

Το πρωινό ξύπνημα για δουλειά. Βάρβαρο πολύ για μένα…κι ας πρόκειται για 9 ή 10 το πρωί.

η γαμημενη γραφειοκρατεια.
διπλωμα για αμαξι θελω να βγαλω και πρεπει να τρεχω σε τραπεζες, εφορια, γιατρους, δημαρχειο, βιβλιοπωλειο… #-o

αυτό ξαναπές το…
εγώ πρέπει να τρέχω στο ικα,σύκα,μίκα… για φοιτητικές άδειες… όλη μου τη ζωή εκεί θα την περάσω, μακάρι να τους πετύχω να δουλεύουν:papas::papas::papas:…

Προετοιμασου ψυχολογικα και πες ‘‘εκεινη τη μερα θα τα κανω ολα μαζι’’,μονο ετσι.Εγω το ειχα τρεναρει για καναν αιωνα να παω για τα σκατοχαρτα.

εγώ είχα τέτοια δίψα για δίπλωμα που τα έβγαλα όλα με τη μία και χωρίς γκρίνιες.

εγώ έκανα 2 βδομάδες… ακόμα και ο καθηγητής το είχε ξεχάσει…

μου τη σπάει που έχω την πιο όμορφη κιθάρα του κόζμου και δε ξέρω να παίζω! yet.

λεσπολ τσερι σανμπερστ δηλαδης; (Λ)

close but no cigar.

εντακσει, ειναι ομορφια!
και θελω το σιγκαρ μου, σνομπ.

μου τη σπαει οταν ειμαι σε χωρο ΜΗ καπνιστων και καπνιζουν μεσα στη μουρη μου.Κι εγω ημουνα καπνιστρια καποτε και μαχημη κιολας,και ποτε κανεις δεν μου παραπονεθηκε γιατι σεβομουνα τους γυρω μου.

Μου την σπανε απιστευτα αυτα τα μαλακισμενα με τις τζιβες που ολως τυχαιως
ειναι και ποδηλατες.Μην περνας με κοκκινο ρε ΖΩΟ !

Μου τη σπάνε οι -τουλάχιστον- μισοί γαμιόληδες συνάδελφοι στη δουλεία. Να πάνε όλοι στο διάολο