Μου τη σπάει

τα εκανα σχεδον ολα. οι 2 γιατροι μου μενουν (στον εναν παω αποψε) και φωτογραφιες
σαν την εφορια παντως τιποτα. μου θυμησε στους 12 αθλους του Αστεριξ την Δημοσια υπηρεσια που απο το ενα μερος σε στελνουν στο αλλο, και απο το αλλο στο παρααλλο… #-o

επισης μου τη σπαει η κοντρα αθηναιων-θεσσαλονικιων λες και εχουνε εμφυλιο πολεμο.
δεν θελω να θιξω κανεναν,ειλικρινα,αλλα πιστευω οτι αυτα ειναι μικροτητες και πως αυτοι που εξακολουθουν να την διατυμπανιζουν,ειναι απλα αργοσχολοι.

Το σχολικό μου είναι κίτρινο. Το λεμόνι είναι κίτρινο. Το σχολικό μου είναι λεμόνι.
Ομοίως: Το κασέρι είναι κίτρινο. Όλα τα υπόλοιπα τυριά είναι κίτρινα. Όλα τα κίτρινα τυριά λέγονται κασέρια.
Ή το τοστ μπαίνει στη τοστιέρα. Μπορώ να βάλω και σαντουϊτς στην τοστιέρα. Άρα το σαντουϊτς είναι τοστ

Αχ μην αρχιζεις ρε συ,δεν μπορω να ακουω κολληματα παλι!!Καθε φορα που βρισκομαι σε τετοια συζητηση καταληγω να κανω τον διαιτητη.

Δε φαντάζεσαι ΠΟΣΟ συμφωνώ…

:lol::lol::lol:

Moυ τη σπαει που πρεπει να παω να γραψω διαγωνισμα αλγεβρας…πφφ

που μολις γυρισα παλι στα πατρια και διαπιστωσα οτι ηθελα να κατσω κ αλλο ηρακλειο+δεν νυσταζω να ξεραθω+δεν κοιμηθηκα στο πλοιο+θα τρεχω για τον 3καφε να περασει η ωρα

pax:!: ηρακλειο:!:

μου τη σπαει που νομιζουν πως εχω κατι να τους αποδειξω.
τα αποτελεσματα θα τα δειτε στο τελος. με τα παιδια σας να εχουν γινει ηδη ερμαια των αποφασεων που πηρατε εσεις, εν ερημην τους θα καταλαβετε ποιος κανει λαθος.

σας λυπαμαι πραγματικα:)

ω! καλο, καλο;]

http://www.youtube.com/watch?v=odmJfoi_RQA οπως και αυτο:p

Έτσι είναι το hardcore. Respect, family, unity!!! :slight_smile:

Καλό και το Bad Things αν και πολύ σπάνια το εύχομαι το ρεφρενάκι! :stuck_out_tongue:

Ο στρατός.[-X

Φαντάσου να ήσουν υποχρεωμένη να πας κιόλας :stuck_out_tongue:

Funny story,μου την σπάει τόσο που τις προάλλες έγραψα στίχο κατά…

Εχεις δικιο,τραβατε μεγαλο λουκι :expressionless:

Εγώ ξαναπήγαινα αρκεί να πληρωνόμουν! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ε νταξει,ειναι αρκετοι ανδρες που τον γουσταρουν (σα τον πατερα μου π.χ.)
αλλα εγω τον αντιπαθω ταμαλα [-X

Εεεε καλά μη φανταστείς ότι είμαι κανένας ελληναράς που γουστάρει να είναι μέσα κλπ κλπ…

Απλά ήμουν μεγάλο λαμόγιο μέσα και απλά έκανα ζωάααααααρα! Στέλεχος κανονικό! 8)

Αυτα ειναι!Μακαρι να εχει και καποιος αλλος την τυχη σου!!:smiley:

οντοπικ: οταν πλενω το αμαξι μου και την επομενη μερα βρεχει και γινεται παλι κ*λος!