Ε και λίγο βύσμα! αχχαχαχα
Νόμος του Μέρφυ!!! Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι όταν πλένεις αμάξι την επόμενη μέρε βρέχει!!
Ε και λίγο βύσμα! αχχαχαχα
Νόμος του Μέρφυ!!! Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι όταν πλένεις αμάξι την επόμενη μέρε βρέχει!!
Ναι ρε γμτ μου!!
Νταξει το καλοκαιρι το πλενω μονη μου με το λαστιχο,δεν χαλαω λεφτα!
Αλλα το χειμωνα σκαω λεφτα,οχι πολλα αλλα δινω ρε συ και την επομενη μερα βρεχει νερο σκετο,νερο με σκονη,νερο με δεν ξερω κι εγω τι!
Οσο για το βισμα που ειπες,ναι κι απο αυτο μακαρι να εχει!!8)
οπως τωρα καλη ωρα…που στριβω το τσιγαρακι μου και οπως το εχω στη θεση αναματος,κολλαει και με τη πρωτη τζουρα ξεκολλαει και δερμα μαζι…γαμωτ:evil::razz:
Moυ τη σπαει οταν αγοραζω ενα CD και το στρογγυλο που το κραταει μεσα ειναι σπασμενο :x
Ενας τροπος για να καταλαβαινεις αν ειναι σπασμενο ή οχι το κυκλακι, ειναι να το κουνας ετσι οπως ειναι κλειστο το album. Αν ακους θορυβο, σημαινει οτι το δισκακι κουνιεται, αρα ειναι ασταθες, αρα εχουν σπασει τα δοντακια.
Αυτο δεν το ειχα σκεφτει!
Thanks για το Tip. :D:D
…η ρουτίνα του διαβάσματος της εξεταστικής.
λιτά και απέριττα.
Που στο Συνταγματικό Δίκαιο,και ενώ έχω μάθει να χειρίζομαι στα δάχτυλα την περίοδο από τον εμφύλιο έως την δικτατορία να 'ουμ8),και όπως είμαι έτοιμος να αναλύσω νόμους,πολιτικές κτλ κτλ κτλ τσουυυυυυυυυυπ σου λέει η άλλη “Σύνταγμα στον 19 αιώνα”…Ε να πάει να μπιπ και να 'ναι μεσημέρι.
που δεν ανακοινωνεται 2η μερα για manowar…
NAI!!!μου εχει τυχει βεβαια να αγορασω σιντι και απο τον ενθουσιασμο μου να μη παρατηρησω ο μαλακας οτι ειχε σαν κατι σαν ραγισμα στη θηκη και καθως το ανοιγα βιαστικα εσπασε ενα μερος της…:?
ον τοπι
που αρχιζω αυριο εξεταστικη…
μακαρι να πανε ολα καλα:papas:[-o<
Είχα ξεχάσει μια φορά το τσιγάρο στο στόμα χωρίς να το ανάψω και είχε κολλήσει κανονικά! Πέτσα με αίμα έβγαλα μετά!~ #-o
πετσακι
Η μαλακία είναι ότι πονάει πολύ κιόλας.Ειδικά στα στριφτά είναι θάνατος,χαλάειι και το χαρτάκι μετά.
εγω το παθαινω οσο περιμενω να αναψει ο αναπτηρας του αυτοκινητου.
να λυνω σταυρολεξο και να μου ζηταει το ονομα ΕΝΟΣ ζωγραφου/επιστημονα/ηθοποιου και δεν ξερω κι εγω τι που λογικα δεν θα τον ξερει ουτε η μανα του[-X.
google it!!!1
Ναι αλλα δεν ειμαι σχεδον ποτε μπροστα σε πισι οταν λυνω σταυρολεξα…
Συνηθως ειμαι η σε τρενο η σε…τουαλετα!
:lol::lol::lol::lol:
dembra η κοπελια σου αραζει χεζει και λυνει σταυρολεξα
χαχαχαχαχαχαχχαχαχα!
Ρε γραψτε μια φορα σωστα το ονομα του ανθρωπου!ολο λαθος το γραφετε
καλη μου demborah