Μου τη σπάει

οι ηλιθιοι και ανουσιοι καθωσπρεπισμοι της εκκλησιας.

fixed :p:p:p

χαχ, ακριβως. δηλαδη ελεος.
πως αντεχουν να τρωνε τετοια κοροιδια μες τα μουτρα τους?
αυτοι που ονομαζουν “πατερες” της εκκλησιας δεν εχουν ουτε καν ηθικα ορια και ειλικρινα πιστευουν πως ολοι ειναι τοσο ηλιθιοι και τυφλοι που δεν καταλαβαινουν τι παιζει στην πραγματικοτητα.

Έτσι μάθανε οι μεγαλύτεροι. Με την ελάχιστη παιδεία που είχαν οι γονείς μας και οι γονείς τους πριν από αυτούς λογικά στράφηκαν κάπου όπου πίστευαν ότι θα έχουν βοήθεια.

Ευτυχώς οι καιροί αλλάζουν

που το ξενοδοχειό “Η βουλή” που φιλοξενει εδω και τοσα χρονια 300 μουλαρια δεν τους εχει πειραξει.
αλλα για τους 300 προσφυγες καιγονται και το ξενοδοχειο “νομικη”…

^

Και που η “λύση” του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος ήταν να τους πάνε σε άλλο “ξενοδοχείο”. Και -τσούπ-! λύθηκε το πρόβλημα.

Γαμώτο είδα ειδήσεις σήμερα, κατά λάθος:(

μου τη σπάει ο σπόρος που μένει στο από κάτω διαμέρισμα και βάζει ΔΙΑΠΑΣΩΝ σε φάση τρίζουν-τα-τζάμια μπιτάκια [B]κάθε απόγευμα[/B] :evil:

Εμενα μου τη σπαει ο αποπανω που κανει το ιδιο πραγμα καθε πρωι μονο που ειναι κοντα 35 και μαζι με τα μπιτακια ακουω και το ταβανι να σειεται γιατι κανει και γυμναστικη ειναι και χαρτινοι οι τοιχοι… #-o

Παρε μια σκουπα κι αρχισε να χτυπας το ταβανι.:razz:

H πολύ απλά κούμπωσε τίποτα slayer στο τέρμα ξέρω γω για να το βουλώσει!!!

που πρεπει να μαι με πατεριτσες για 10-15 μερες…και ποδηλατο ξανα σε καμια 20αρια :frowning:

ouch… περαστικά dude :confused:

thnx dude! εμπειριες ειν αυτα. :stuck_out_tongue:

Μου τη σπάνε οι ακολουθίες. Και οι ανισότητες που πρέπει να είσαι μάντης για να τη βρεις. Και η ανάλυση Ι. Και η εξεταστική

Στο αστικό θα σηκώνονται για να καθίσεις, τα κοριτσάκια θα σε ρωτάνε τι έπαθες, σπίτι θα τους τρέχεις για ό,τι σου καπνίσει, έχει και τα καλά του μη νομίζεις :stuck_out_tongue:

μετραει ναι :stuck_out_tongue: ειδικα για τα κοριτσακια…και κατσε να ακουσουν οτι χτυπησα απο snowboard… 8) ΣΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΔΑ ΜΑΑΑΑΑΣ :lol::lol:

AAAAA μην ακουω για Αναλυσεις Ι και ΙΙ, το πιο αθλιο μαθημα του οδηγου σπουδων :lightsabre:

που το Groups & Artists δεν εχει ενιαια μορφη, τυπου Burzum, Red Hot Chili Peppers, Μuse, κλπ. ΣΚΕΤΑ ΓΑΜΩ.

ακου Savatage, ποια η γνωμη σας…

νευρα λεμε, πολλα

εδιτ: μη μιλησω για το ΚΑΠΣΛΟΚ σε καποια, οπως και τα ~~~~~~ που κατηγορω ευθεως τον ΜΑΝΟ.

Που βαριέμαι να διαβάσω…
Δεν έχω καμία διάθεση αφήστε που έχασα και το στοίχημα…9 ευρώ στο 1 του Άρη με τον ΠΑΟΚ

ΚΟΝΤΡΟΛΦΡΙΚ. =|