με κανανε, δεν ημουνα =(
Εδω ακους Μπιφυ Κλαηφερτ τα ονοματα σε μαρανανε…
Μου την σπανε τα ορθογραφικα λαθη στους υποτιτλους των ταινιων.
Καλα ρε φιλε ‘ογδωη περιοδος’ ?
μια κυριακη δωμου τα κλειδια, και θα στο κανω λαμπικο.
κυκλοφοριες
συναυλιες
rockipedia
groups and artists
λαμπικο λεμε.
και οταν αλλαζουνε τους ξενους διασημους με ελληνες
bob barker - πολυχρονιου
simon cowel - μουρατιδης
jerry springer - φερεντινος
oprah - τατιανα
κ.α
Οι διαφημίσεις της Digea. Μιλάμε για ΜΙΣΟΣ όμως!!!
Που θα γράφω μέχρι το πρώι την κωλοεργασία του παπάρα ενώ αύριο και μεθαύριο δίνω και πρέπει να διαβάσω και για εκείνα!
καλως τον8)
same here.που πρεπει να ξυπνησω αυριο,τι αυριο σημερα δλδ,πρωι πρωι να συνεχισω το διαβασμα+ οτι εχω το προαισθημα οτι θα παω να γραψω και θα με σφαξουν στεγνα στα θεματα…
παω να γλυκοκοιμηθω ακουγοντας burzuuum…
Αδερφέ κάτσε διάβασε και πάλεψε το…αν είσαι να σε κόψουν τουλάχιστον να πέσεις ηρωικά…
Εγώ μέχρι τις 5 θα είμαι online
λες?το θεμα ειναι οτι το δινω αυριο το απογευμα και πρεπει να κοιμηθω γιατι θα κλαταρω…καλο διαβασμα
ααα btw γαματο αβαταρ!!!αγαπαμε leeds united
μετα απο λιβερπουλαρα φυσικα.
Που τις 3 τελευταιες μέρες δεν λέει να πέσει ο πυρετός κάτω από 38,5.Τι ντεπον παίρνω,τι αντιβίωση,το ίδιο αποτέλεσμα έχει.
Τίποτα.
Πάει και αυτή η εξεταστική.Niiiiiiiiice.
Που σε όποιον λέω ότι θα πάω φαντάρος 9 μήνες η πρώτη του απάντηση είναι
"Μόνο 9 μήνες;; Εγώ έκανα 20/24/28/30 μήνες!! "
Στ’αρχίδια μου ρε φίλε!! εγώ δεν γουστάρω να παω ούτε για 9 ωρες!! Πως να το κάνουμε δλδ;;;
Μου την σπάει που χάσαμε απο αυτόν τον άθλιο ΠΑΟΚ…
Κρίμα γιατί η εμφάνιση του Ολυμπιακού έδωσε το δικαιώμα σε πολλούς να σκεφτούν διάφορα…
Μα ούτε μια ευκαιρία μόνο το ΣΟΥΤ του τοροσίδη στο 92???
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Μου τη σπάει όταν προσπαθείς να δεις έναν αγώνα και το γαμωstreeming 5 δευτερόλεπτα παίζει 15 κολλάει
Γεγονός που σας κάνει ακόμη πιο άθλιους?:-k
Εεεεε και συ τι του απαντάς;;;;
Μου τη σπαει:
- που αλλη μια εξεταστικη πηγε χαμενη…0/4 και παω για 0/5
- που εχω παλι αυριο πρωινο ξυπνημα
- που μου χαλασε το mouse μου και το touchpad γενικα μου σκοτιζει τα @@
- που μας τυρρανανε και δεν βγαζουν ανακοινωση για Roger Waters
- που ο Γακης στο αφιερωμα που θα κανει στους Doors το Σαββατο στο μαγαζι του στα Γιαννενα θα εχει ΠΑΛΙ 8? την πρωτη μπυρα!
μου την σπαει η μυρμηκια και ο κάλος που εχω στην πατουσα και με εχουν ξεπατωσει απο τον πονο!
ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!
όταν κάνω ηλίθια λάθη σε μάθημα που διάβαζα για μέρες και πήγαινε για σίγουρο δεκαράκι! :blow::blow::blow:
που επρεπε να χρειαστω πατεριτσες για να καταλαβω ποσο για τον πουτσο ειναι μερικα ατομα…οκ κοροιδευεις μια…γελαω …κοροιδευεις κιαλη…ξαναγελαω…αλλα το να κοροιδευεις εναν ανθρωπο που χει προβλημα συστηματικα ειναι πιθηκοειδες…και δειχνει το μυαλο σου …ζωα.
:(:(
Και εμένα μου την σπάει αυτό, όπως και η αδιαφορία!
Δυστυχώς καμιά φορά μόνο όταν ‘‘μπαίνεις’’ στη θέση του άλλου καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι για αυτόν και πόσο απάνθρωπο είναι να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις τόσο ‘‘λεπτές’’ καταστάσεις!
η αδιαφορία σε άτομα όταν τους μιλάς είναι όντως σπαστικό διότι ξεπατώνεσαι να τους εξηγείς αυτό που θέλεις και το αποτέλεσμα…ΝΑ
απλά δεν τους ξαναμιλάς ή πολύ απλά τους μιλάς λιγότερο. είναι μέχρι να μάθεις και να τα αντιμετωπίζεις αυτά τα προβλήματα…ε αν και ο άλλος έχει σοβαρό πρόβλημα πας παρακάτω…ή απλά αποδέχεσαι την μλκ του όπως και να γίνει και σιγά δεν σε κάνει ρεζίλι
εκτός κι αν θέλει ξύλο