Που μια βδομάδα τώρα κοιμάμαι 3 το μεσημέρι με 3 το βράδυ και τις υπόλοιπες ώρες απλά σαπίζω σπίτι, πράμα που έχει σαν αποτέλεσμα να χω χάσει το μέτρημα των ημερών και κάτι που έγινε πριν 2 μέρες ξέρω γω να μου φαίνεται ότι έγινε πριν 10 ώρες
Που κάτι έπαθε ο θερμοσίφωνας και δεν ζεσταίνει νερό…ΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
Που πρέπει να πάω στην τράπεζα για ΤΕΤΑΡΤΗ φορά σήμερα…
Που εφυγε το μαλλι:(…γαμω το στρατο τους μεσα
πότε μπαίνεις?
δευτερα, πουρνο πουρνο
:!: Μαλακία…καλή δύναμη
*2003-2004…αξέχαστες στιγμές…λεεεεμε τωρα
Βιορυθμοί current status:
Fucked-up
Moυ τη σπάει που οι άνθρωποι χρειαζόμαστε ύπνο. Θα ήθελα να ήμουν όλη μέρα ξύπνιος
Σιγά τις κοτσίδες μωρή λουλού!
Καλή δύναμη μέσα πάντως.
Οντοπι, και μένα μου τη σπάει το αποπάνω, αλλά πιο πολύ η σύνδεση που σέρνεται επί βδομάδες. Γαμώ τους ελληνες παροχείς ίντερνετ.
αντιθέτως εγώ θα 'θελα να κοιμάμαι όλη μέρα:!:
είναι το καλύτερο πράγμα να κοιμάσαι και δυστυχώς βρίσκεται σε περιορισμένο βαθμό
μου την σπάει που το πρόγραμμα του σχολείου είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να 'ναι ενώ έχουμε 3 μέρες όλα τα φιλολογικά-θετικά και τις άλλες 2 μέρες ξύνουμε τα νύχια μας
Που πίστευα ότι είχα απαλλαγεί από θερμοδυναμικές, χημικές κινητικές και μαλακίες και με ακολουθούν παντού!
Επίσης το ότι πρέπει να παπαγαλίσω τους στερεοχημικούς τύπους 20τόσων αμινοξέων που μεθαύριο θα τους έχω διαγράψει απ’ το μυαλό
που κολλαει τις τελευταιες 3 μερες η συνδεση μου στο ιντερνετ!!!
Η γκομενογκρίνια/γκομενοπρήξιμο
forthnet?
hol… :-k
H forthnet κάνει κάτι εργασίες σήμερα και αύριο σε κάποιες περιοχές
Για τη hol δεν ξέρω
Όλοι αυτοί που κομπάζουν και σου λένε “εγώ? άσε ρε, εγώ είμαι περίπτωση, αν πάω σε ψυχολόγο εγώ θα τον τρελάνω”.
Not.Unique.Mate.
Sorry.
…που μέχρι να τελειώσει η εξεταστική, θα έχω πάρει 10 κιλά! :(:(
Που χθες βγήκε η μπαταρία απ’ κινητό και χάλασε η ώρα και ενώ κατόρθωσα να κρατηθώ 24 ώρες άυπνος για να πέσω για ύπνο στις 2.30 και να ξυπνήσω μια φυσιολογική ώρα το πρωί είδα ότι η ώρα ήταν 2 το μεσημέρι ενώ ήταν 9 και πετάχτηκα σαν νιντζα. ΤΩΡΑ ΝΥΣΤΑΖΩ
qft:!:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παλίκαρος