Έμμεσο ΠΕΣΙΜΟ.
Όχι καλέεε…και εγώ είμαι κοριτσάκι…!!!
Και;
[COLOR=“White”]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters[/COLOR]
Η εξεταστική βλάπτει σοβαρά την υγεία :!:
Δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό παρ’ όλα αυτα.
Το επιχείρημα της σάηλεντ γουίντερ κρίνεται ανεπαρκές μεν, παρ’ όλα αυτά, εσύ άκου λίγο matt eliott και θα επανέλθεις.
:-s\:D/\:D/\:D/:naughty::naughty:
Η βροχή ανούσιων ποστ στο θρεντ για τα lives των Manowar.
Aλλά καλός μαλάκας κι εγώ που κάθομαι και τα διαβάζω.
Ασε το θρεντ και τραβα βγαλε εισιτηριο.
Είναι πολλά τα λεφτά Άλεξ
ελιωσε:(
αλλα οντως εχασες:p
Που,ενώ έχω ξυπνήσει από τις 6(!) για να πάω στη σχολή με 5 ώρες ύπνου το προηγούμενο βράδυ δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ.Πφφ
Που μόλις έσβησα 6-7 δισκογραφίες καταλάθως -.-
ΩΩΩΩΩΧΧ!!! Μία φορά που νόμιζα ότι έχασα ΟΛΕΣ μου τις δισκογραφίες κόντεψα να τρελαθώ! Ευτυχώς δε συνέβη κάτι τέτοιο!
ον τόπικ
-
[I]μου τη σπάει αφάνταστα που κολλάει το ίντερνετ![/I]
-
[I]μου τη σπάνε οι φοβίες μου![/I]
-
[I]μου τη σπάει που κάθε φορά που λέω να ανέβω Αθήνα τυχαίνουν τα ‘‘χίλια μύρια’’![/I]
-
[I]γενικώς μου τη σπάνε όλααα (κυρίως η γκαντεμιά)[/I]
Εεεεε βασικά no big deal τα εχω σε cd αλλά βαριέμαι άπειρα να τα ξαναπερνάω στο pc
οντοπικ σου την σπαν πολλά πράγματα να το κοιτάξεις
Mε τον εαυτό μου δεν τα βρίσκω, με τους άλλους θα τα έβρισκα;; :p:lol:
που παίρνει μια τύπισσα από τον Οτε κάθε πρωί να μου πει για έναν λογαριασμό που στείλανε αφού άλλαξα σε φορτνετ. Που να σκάσει δεν τον πληρώνω, ας τον στέλνανε πριν παραχωρήσουν την γραμμή! xD
θα σε καταγγειλω στον ΟΤΕ! ξερω που μενεις και κρατησα και πινακιδες αυτοκινητου!!:country::blues:
Μου την σπάνε αυτοί που λένε Ισχύει με ένα υφάκι
Μου την σπάει που έχουν ξεφτιλίσει τους Nirvana,το Smells like team spirit το έχουν παίξει μεχρι και οι πιο τρέντουλες με γυαλί.Σε λιγο θα το πει και η gaga
Moυ την σπάει που οι μπανάνες χαλάνε ευκολα
που Πέμπτη αναμένεται να φάω 3 χαστούκια και θα αξίζω το καθένα από αυτά:roll:
ειχες 3 ταυτοχρονα??? 8)
Μην μιλάς εσύ μιχαλιό, δεν σε παίρνει