Μου τη σπάει

κάααπως έτσι αυτό το πράγμα που για καιρό δεν έχεις τίποτα και ξαφνικά ορμάνε όλες… δεν φταίω εγώ αν έχουν κακό timing. :roll:

άξιος!

όταν πονάω…

τελικα ο μαρσαλ ποσα χρωσταει στον μπαρνεϊ;

Μου τη σπάει που μόλις πείρα το πρώτο (κατάδικό μου,με δικά μου έξοδα :p) vinyl LP,και δεν μπορώ να νιώσο την μαγία επειδή ο αδερφός μου πείρε την βελόνα για το δικό του πικάπ στην 5ήμερη εκδρομή … fail :frowning:

5ήμερη, τί είπες τώρα!!

On topic: Μου την σπάει όταν κάθεται δίπλα μου στο λεωφορείο κάποιος/α που βρωμάει αλκοόλ ή τσιγαρίλα. Πραγματικά, instant ξέρασμα.

Για ποιο λογο να παρει καποιος βελονα (αρα και πικαπ) μαζι του στην 5ημερη ?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΡΟ!

μoυ τη σπάει που μια ακόμα live κυκλοφορία των maiden έχει δικό της thread, και έχει ήδη 40 replies.
απλά αυτό.

να μην καταλαβαινει καποιος την επικινδυνοτητα των κινησεων του…

που η ορθογραφία έχει πάει περίπατο…

τι να σου πω,είναι τρελός ο αδερφός μου.Του λέω κανόνισε να τα φέρεις όλα σπασμένα πίσω.
Μιλάμε για οργάνωση,ενας θα φέρει ενισχυτή και ηχεία και θα το συνδέουν με το πικαπ και θα γίνεται της τρελής… :smiley:

Που δεν μπορώ να βρώ εισητήριο για την αυριανή συναυλία των μεγάλων επικών Manowar…
Ελπίζω να βρώ αυριό το πρωί στο Μετρόπολις αλλιώς…τσάμπα ανέβηκα Σαλόνικα:(

…μου τη σπάνε τα CAPTCHAs ---->

[SPOILER]

[/SPOILER]
…στο τέλος θα βάλουν να λύσεις και καμια διαφορική για να ανεβάσεις μια κωλο-εικόνα! [-X

[B]…που με εχει γαμ*** στον πονο ο φρονιμιτης μου !![/B] :?

Που δεν έχει 4ο live MANOWAR :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Που δεν προσεξαν τον ηχο του hi-hat στο Epicus Doomicus Metallicus και ακούγεται τέρμα!

που ο καρβου και ο μοντεκριστο εχουν για υπογραφη τους κανονες του φορουμ(ξενερα) και οχι κατι χαβαλετζιδικο(γιουπι)

Ε κι εγώ τους έχω :frowning:

ναι αλλα εσυ εχεις και σαβαταζ:p