ναι αλλα εχεις και ενα στοιχο κουλτουριαρικο:p
anyway καταρα και σε σενα τοτε!
…ρε τη μισώ πραγματικά !
δεν μπορώ άλλο, το κεφάλι μου ρεεεεεε !!
Άι στα διάλα μωρή!
Ποια ειναι;;
κέρδισε τώρα ένα iphone 4 !
Αααααααααααααανα γεια σου!!Ποπο τι σπασικλο!!:lol::lol:
ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…:!:
Πεταγεται σε ολα τα σαητ στιχων και μας γαμαει το τραγουδι.
αυτη η αποπανω ειναι εφιαλτης σκετος ε.
επισης ο γειτονας μου. με κανει να θελω να αλλαξω σπιτι.
Γιατι ?
κι εγω δεν ειμαι αντικοινωνικος μισανθρωπος, απλα οι γειτονες μου ειναι πιθηκια υπανθρωποι…:roll:
γιατι κανει παραπονα για ανυπαρκτη φασαρια συνεχεια. κατι σαν “μα ακουγεται το κομπγιουτερ”, “να μαζευεστε μεχρι τις 12 που ειναι ο νομος” και περπαταω σαν μπαλαρινα, καπως λιγοτερο χαριτωμενα ισως και προσεχω τι ωρα γελαω, αλλα κουραστηκα, και επισης καταφερνει ταυτοχρονα να ειναι και αηδιαστικα γλοιωδης.
Μου τη σπαει που πλεον ολες οι “αστειες” διαφημισεις στην τηλεοραση εχουν να κανουν με εναν γερο,παιδι,γιαγια που μιλαει αγγλικα ή λεει διαφορα σχετικα με τεχνολογια
αυτον τον αγαπω. =D
+ότι έχει στην κατοχή του αγνώστου ταυτότητας επικινδύνα αντικείμενα που παίρνουν διάφορες μορφές και μπερδεύουν όποιον θέλει να αναμετρηθεί μαζί του
μου την σπαει που μου φωναζουν συγκάτοικοι συμφοιτητες ‘‘χαμήλωσε την μουσικη ρε μαλακά’’ δεν την χαμηλώνω και ερχονται και μου χτυπαν την πόρτα,μεχρι εδω οκ…αλλα μετα μου βαζουν σκυλαδικα οι πουστηδες…ε αντε και γαμ*&%θητε
Πού είναι το περίεργο?
Ρε alex, κάνεις λες και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις:
[SPOILER][/SPOILER]
μα δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας την τρελα μου μεσα
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα γαμήσεις όλα?
Άσε που και αυτοί δεν κάναν τπτ περίεργο.Μουσική σε ώρα που δεν ήταν κοινής ησυχίας έβαλαν…το ίδιο που έκανες και εσύ δηλαδή
αν δεν φέρουν αστυνομια εγω δεν το χαμηλώνω
αχαχαχαχ.νε. =|
κατι σαν ποκεμον δηλαδη.