Μου τη σπάει

ο καθυστερημενος που λεει τον καιρο στο σταρ

μαζι σου.

Ο καιρός τις τελευταίες 2 μέρες…
Έχει μονίμως άσπρο ουρανό, χωρίς μπλε και χωρίς ήλιο, και άμα βγεις με μπουφάν μπορεί να σκάσεις και άμα ντυθείς ελεφρά μπορεί να κρυώσεις.

Που πιαστηκα. ΠΑΛΙ.

…που οι “κεφαλες του τοπου μας” (βλ. φορουμ) επεδειξαν λιγο κομπλεξακι… δεν ειμαστε στο στρατό… τεσπα.

Τι εννοεις ?

δεν ειναι τπτ σημαντικο, και δεν χρειαζονται εξηγησεις, ο φιλος που εσβησε το θρεντ μου ξερει για τι μιλαω. δεν πειραζει, καλη καρδια.

Που να δεις το Norwegian Wood

όταν θέλω να κλάσω κατα την σεξουαλική επαφή

tough break

κι αυτή η γαμημένη λέσχη μας έχει ταράξει στα λάχανα

Που ΟΛΟΙ σήμερα θυμήθηκαν τον Kobein. Ψόφος στους δήθεν ρε.

^
ελπιζω να φεηλαρες επιτηδες.

Εεεε όχι ακριβώς ήθελα να γράψω και το όνομα και μετά το έσβησα αλλά μάλλον έμεινε το Κ.

Βασικά κλάιν… τον απεχθάνομαι και αυτόν και τους νιρβάνα

που δεν καταλαβαίνω χριστό σε ένα μάθημα και αύριο παραδίδω ασκήσεις…:metal::metal::metal:

lol

κι εγώ απεχθάνομαι τον Astaldo, αλλά δε το γράφω Actalnto!

βασικα λωλ, εμενα μου τη σπανε τετοια ποστ οταν εχει επετειο θανατου καποιος γνωστος. Ε ναι σημερα τον θυμηθηκαν γιατι σημερα κλεινουν χ χρονια απο τον θανατο του. Δεν γινεται καθε μερα να βαζουν νιρβανα και να λενε ΟΥΑΑΑΑΑΑ ΚΟΜΠΕΗΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ :cry:, μου φαινεται απολυτα λογικο δλδ. Δεν τον θυμηθηκαν τυχαια.

Εβαλα νιρβανα χτες στο φβ, ειμαι τρελα δηθεν. :frowning:
Καλα που δεν εβαλα και κανα χιτακι δλδ :frowning:

Στην επετειο θανατου του Dio, θα βαλω Mαρινελα προς αποφυγη κατηγοριων.

Ον τοπικ, ειδα τον καινουργιο (ή εγω εχω μεινει πισω) τυπο που λεει τις ειδησεις στο STAR. Ποσο καραγκιοζιλικι πια ρε πουστη μου [-X

Εεε και εγώ τον θυμήθηκα τον Κομπεϊν,και στο facebook και εδώ:p,αλλά δεν νομίζω να έτρεφα τους ίδιους συναισθηματικούς λόγους με εσάς…8)

[SPOILER]17 χρόνια τώρα η μουσική μας είναι ομορφότερη[/SPOILER]

Ααα και επίσης πόσο σπαστικοί είναι οι εκφωνητές των Top-5,Top-10 στα βίντεο της Ευρωλίγκας;Δηλαδή λες και τους βρήκαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο είναι.
Καλά το περιεχόμενο δεν το αναφέρω καν…Αααααα ρε Αμερική8)