Που δουλευω κυριακατικα
Προτείνω να μετονομαστεί σε Αγανακτώ…
που εχω πηξει γιατι σε μια βδομαδα ξεκινω εξεταστικη,δινω ενα καρο μαθηματα και μετα λιγο ξεκουραση και ξανα διαβασμα για σεπτεμβρη μπας και παρω καποια στιγμη πτυχιο του χρονου.bye bye love,bye bye happiness
Κι εγώ μία απ’τα ίδια Γιώργο! Στις 14 ξεκινάμε και έχω αρχίσει σιγά-σιγά να διαβάζω μπας και περάσω τα 4/5 και μετά πάλι διάβασμα για να δώσω 4 -να φεύγουν ένα-ένα! Τι ωραίο που θα 'ναι και το φετινό καλοκαίρι! Ονειρικόοο! :roll:
αστα αστα!απελπισια σκετη βεβαια εχω εχω τα διπλασια απο σενα τωρα αλλα θα την παλεψουμε.κουραγιο8)
Ευχαριστώ! Κι εσύ καλό κουράγιο και υπομονή πάνω απ’όλα…σκέψου ότι του χρόνου τέτοιον καιρό θα ξεμπερδέψεις μία και καλή (εγώ θα τα φάω στη μάπα ακόμη τρία -τουλάχιστον- χρόνια). Έχω ξεκινήσει ήδη με πολιτική δικονομία και ‘‘ο Θεός βοηθός’’ !
Έλα ρε… εγώ θα χαιρόμουν να δουλεύω Κυριακές… και καθημερινές και Σαββάτο και αργίες…
Εμένα μου την σπάει που ΔΕΝ βρίσκω δουλειά…:evil:
Μου τη σπάει που σήμερα έδινα για το πτυχίο μπαλλέτου, και ενώ εδώ και 2 μήνες διάβαζα όλα τα λιμπρέτα που μου έχουν δοθεί και έκανα εξάσκηση καθημερινά, στο entree τα σκάτωσα στο glissade και δε μου βγήκε το grande jete
έφαγα τρελό κράξιμο απ’τη δασκάλα και λογικά πτυχίο δε θα πάρω
@-στο_καλο
Μην απογοητευεσαι, και γω τη πρωτη φορα δεν περασα, αλλα με λιγο πεισμα και αρκετες προπονησεις τελικα απεδειξα στον κοσμο οτι μετραω, και σαν προσωπικοτητα και σαν παρουσια, και το πηρα το πτυχιο.
ΠΟΤΕ μη τα βαζεις κατω, δειχτους τι αξιζεις!
ναι ρε συ τώρα κοιτάω μπροστά και δεν ακούω κανέναν… ξέρω τις δυνατότητές μου και θα τα δώσω όλα την επόμενη φορά!
απλώς απογοητεύτηκα λίγο, αυτό είναι όλο
στο glissade ρε Ιάσονα? τα glissade τα βγάζω τέλεια από 7 χρονών…
Ολες αυτες της μερες που ειπες δουλευω.Απο την αλλη εχεις και δικιο γιατι ειναι και δυσκολοι καιροι και δουλειες δεν υπαρχουν.Μακαρι να βρεις ρε φιλαρακο.
αυτή :arrow:
Είχαμε την άλλη, τώρα ήρθες κι εσύ ! Στα διάλα πια…
^^ Εν τω μεταξυ αν ακους δυνατα μουσικη με ακουστικα,εισαι αφηρημενος σερφαρωντας στο νετ και ξαφνικα πεταχτει σε καμμια σελιδα χωρις να το παρεις ειδηση ,παιζει να κλασεις και μαλλι ε !
[SPOILER] true story :|[/SPOILER]
Που δεχομαι αυτην την στιγμη επιθεση απο ορδες κουνουπιων[SPOILER]παω να βαλω autan:p[/SPOILER]
το χω παθει.για μια στιγμη φρικαρα και επειδη δε καταλαβα απο που ηρθε επειδη ειχα πολλες σελιδες ανοιχτες,τις εκλεισα ξαφνικα ολες μαζι:lol:
Εσυ ησουν και ψυχραιμος !Εγω νομιζα πως ΚΑΠΟΙΑ μπηκε μες στο σπιτι. και οχι τπτ αλλο , δν ηξερα αν επρεπε να χαρω εκεινη την ωρα .
αυτη η κωλομερα ! πολυ δουλεια, ακυρωση προβας και ακυρωση βραδυνων σχεδιων, ολα μαζι… grrrrrrrrrrrrr
…όταν με πλακώνουν απίστευτα τρελά και πολλά συναισθήματα βλέποντας πολιτικό σινεμά. Δε βοηθάει και πολύ.
…που δε δηλώνετε για paintball.
Που υπάρχουν ακόμα κολλημένα άτομα που θεωρούν την αναρχία και τον αντιεξουσιαστικό χώρο δικό τους…λες και τους ανήκει