Μου τη σπάει

που δεν μπορω να καταλαβω τιστο διαολο λενε τα χαρτακια γιατι ειναι στα ολλανδικα
εχω ενα προαισθημα οτι εχουν πλακα

ναι ρε γαμω τα χαρτακια μου…ναι!!!σουπερ σπαστικο

Που καραγκιόζης καθηγητής πανεπιστημίου που κάνει Αγγλικά, έχοντας πάρει την θέση επειδή ήταν προπονητής σε μα ομάδα και κάπου πήρε διάκριση με αποτέλεσμα να μπεί στο πανεπιστήμιο, μην έχοντας την παραμικρή ιδέα άπο Αγγλικά, μου έβαλε 3 σε περίληψη κειμένου Β Junior, ενώ ήταν όλα άριστα και έχω και άδεια διδασκαλίας αγγλικων -.- που να τον βρω να τον ξεχέσω τώρα…

Η υλη της φυσικης, την βλεπω και μου ρχεται να κλαψω

Ο Μουζουράκης.

που το σχολειο διπλα μου εχει παρτυ. θα μας σπασουν τ’@@ παλι… και ξυπναω στις 4:30 ! :frowning:

δεν είναι οτι μου την σπάει, απλά το οτι το “καταναλώνω άρα υπάρχω”, σε εμένα βρίσκει τρελή εφαρμογή…

πήγα σουπερ μάρκετ για ψώνια για το σπίτι,και πρώτη φορά που δεν πήρα κάτι που δεν χρειαζόμουνα…
και λιγα μέτρα παρακάτω κατάφερα να πάρω αυτό χωρίς να το έχω καν σκεφτεί…!!

*βέβαια να πω ότι άξιζε και το περιοδικό, αλλά σίγουρα και το επετειακό που εχει πολλές πληροφορίες, και πολύ ωραίες εικόνες.

Που εγινα σαν ψητο αρνι απο τον ηλιο, παρα το αντηλιακο. Και ασυναισθητα, εξυσα το ποδι μου μολις και ποναει. Αουτς.

που κάθε φορά που παω σε σουβλατζίδικο και ζητάω μια μερίδα πατάτες, με στραβοκοιτανε :stuck_out_tongue:

Που σηκωθηκα πριν λιγο απο το κρεββατι και ειμαι λες και εχω τρακαρει με φορτηγο και εχω και τρομερο πονοκεφαλο :evil::evil::evil:

Που σήμερα που είναι αγίου πνεύματος δεν μπορώ να πάω πουθενά για κανα μπανάκι γτ αύριο δίνω μάθημα στις 8!!!

…και δουλέυω!

Που ακομα δεν εχω καταφερει να κανω το πρωτο μου μπανακι φετος [-X

ουτε εγω[-X

Που πριν λιγο εκανα ντουζ και μαλλον θα ξαναμπω σε λιγο γιατι κολλαω απο τον ιδρωτα παλι :evil::x

…που άυριο γράφω μάθημα στις 9.
ποιος ξυπνάει τώρα από τις 7, μου λες?

που δεν εχει βγει ακομα το προγραμμα της εξεταστικης κ δεν μπορω να κανονισω τις αδειες μου… το μονο που ξερω ειναι οτι ξεκιναει την αλλη δευτερα…

που σημερα δε μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα.τι τελεοραση ειδα,τι ντριμ θιατερ ακουσα το ματι γαριδα.τελικα με βρηκε το ξημερωμα στον καναπε με δεσμες φωτος να μπαινουν απο το παραθυρο ακουγοντας fields of the nephilim.η ατμοσφαιρα μπορω να πω ηταν creepy:roll:
βασικα θα το βαζα στο μ αρεσει αν δεν ειχα τοσες δουλειες για σημερα για να μαι κουρασμενος.

Που κοιμήθηκα στις 6 και στις 7:30 άρχισαν να σκάβουν μπροστά απο το σπίτι…
τόσο θόρυβο δεν εχω ξανακούσει ποτέ
μεχρι τις 12 περιφερόμουν μέσα στο σπίτι σαν φάντασμα…

*εχω τρομάξει 655654 φορές, καθώς ολο και κάποιος θα φωνάξει και θα με κάνει να νομιζω πως έχει γίνει κάποιο ατύχημα

που από το πρωί έχουν ένα τρυπάνι και τρυπάνε την δίπλα πολυκατοικία. Τι στο διάολο κάνουν τόσες τρύπες? Και μόλις ξύπνησα σταματήσαν για λίγο…