Μου τη σπάει

Περίεργο. ΟΥΤΕ ΓΩ μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και τώρα είμαι εντελώς γκολ. Ζήτημα να κοιμήθηκα λίγο πριν σηκωθώ κατά τις 8.30 για να πάω δουλειά.
Τι διάολο, ομαδική αϋπνία έπεσε στο φορουμ?

Χτες και γω με το ζόρι κοιμήθηκα κάπου κατά τις 5… :confused: :confused:

που έχει τα άπειρα κουνούπια…πήγα 3ήμερο λούτσα με φίλους και μέσα σε ένα βράδυ με είχαν φάει τουλάχιστον 10…και ξύπνησα τουλαχιστον 5 φορές όλο το βράδυ επειδή περιτριγύριζαν πάνω από το αυτί μου και έκαναν ζζζζζζζ ΓΑΜΏ!

καλα τι παιζει κανενας δε κοιμηθηκε φυσιολογικα?:-k:lol:

εγώ κοιμήθηκα μια χαρά :stuck_out_tongue:
αλλά δεν είχα κοιμηθεί τις προηγούμενες μέρες,δεν ξέρω αν μετράει

Μαλλον το χε η μερα και εγω αυπνος πηγα δουλεια :slight_smile:

ενταξει δν υπαρχει.λοιπον αν γινει και σημερα ραντεβου στις παραωρες.οκ?

και για να μαι ον τοπικ μου τη σπαει που εχω τοσες μερες να βγω μια βολτα.γαμημενη βδομαδα δε θα περασεις?θα περασεις.θα βιδωθω σε μια καρεκλα και θα πινω καφε μετα.

…o καιρός

…που λόγω των γεγονότων στο κέντρο, το μάθημα που έδινα χθες μεταφέρθηκε για την 1η ιουλίου. κανονικά τελείωνα την εξεταστική στις 24 ιουνίου. oh well…

εαν ειναι ενα μαθημα μονο δεν παει να γα****.αλλα θα μου πεις θα ειχες ξεμπερδεψει τωρα

…που δίνω σχεδόν όλα τα μαθήματά μου σε μια βδομάδα και έχω κενό 10 μέρες για το τελευταίο, που πέφτει ΠΑΝΩ στη μέρα που παίζουν Πριστ και λοιποί, και παίζει να χάσω και μέρος της συναυλίας έτσι. Βγάλτε ένα γαμημένο πρόγραμμα εσείς οι οργανωτές γαμώ τη πλατεία και το νερό της μαζί.

Που το σημα μου στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο ειναι πιο αργο και απο ριπλει!!!Πραγματικα μου εχουν σπασει τα νευρα:x:x:x

εχω φαει φρικη με την εξεταστικη,εχει φερει και ενα σωρο ταινιες στο σινεμα τωρα.ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΣΤΗ μου
και εγω τραγουδαω
[I]Inside four walls,
Inside four walls
The day they took away my friend[/I]

μου τη σπάνε οι άσχημες σκέψεις, αλλά τις κάνω…

…που βγηκα σημερα και βρηκα το αμαξι μου γρατζουνισμενο … τη καταρα μου ναχουν οι καριοληδες!! :frowning: :?

Ασε φιλε και εμενα μου το εχουν διαλυσει το αμαξι.Μου εχουν κανει οτι θες γραντζουνιες με κλειδι γυρω γυρω,βαθουλωματα απο κλωτσιες,την αλλη φορα μεχρι και την κεραια μου ειχαν παρει!!!Παρακαλαω να πιασω εστω και εναν θα τον σκοτωσω στο ξυλο :x:x:x

ετσι ακριβως ειναι σε καταλαβαινω. και οταν τοχεις πληρωσει με τον ιδρωτα σου, σε ποναει, ποσο μαλλον οταν ειναι και σχετικα καινουριο. και καμια φορα λες καλυτερα που δεν τον πιανω στα πρασα. γιατι αν τον δω εκεινη την ωρα θα τον σκοτωσω τον καριολη. και δεν λεει ΚΑΙ γρατσουνισμενο αμαξι ΚΑΙ φυλακη. για ενα μοπανο… ουφ… σκατα ρε πστη…

Αυτο το protect και destroy που βγαζει συνεχεια.Μου εχει διαλυσει την ψυχολογια:x:evil:

το αλεργικο που με χει πιασει κ φτερνιζομαι απο την ωρα που ξυπνησα. φααααακ!

Εγώ ξύπνησα μια μέρα και είδα τον καθρέφτη του συνοδηγού διαλυμένο! και το αμάξι το παρκάρω σε μέρος που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα!!! τι να πεις, γμτ!!