τι να πεις ? τιποτα! κουραγιο, σε καταλαβαινω, ειναι ψυχολογικο σμπαραλιασμα…
Κάθησα και τον κόλλησα μετά κ είναι εντάξει τώρα, που να έδινα 120 γιούροζ τώρα!
Αλλά γιατί ρε τσογλάνια; ε;
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.Το καθε κολοπαιδο θεωρει μαγκια να σου σπασει τον καθρεφτη,να σου χαραξει το αμαξι με κλειδι,να σου σκασει τα λαστιχα και πολλα αλλα!!!Ευχομαι να σπασει ο διαολος το ποδι του και να πιασω εναν μια φορα στα χερια μου για να μου δειξει το ποσο μαγκας ειναι!!!
Why can’t you just die?
πωωωωω πραγματικά η πιο εκνευριστική τύπισσα στο νετ ΕΒΕΡ!!!
Η διαφημιση εινα γτπ!Δεν λεει να σταματησει αφου περασεις απο πανω.
Όποιος θέλει να απαλλαγεί από τις διαφημίσεις μια για πάντα να μου στείλει πμ.
Μονο η συγκεκριμενη θελω να εξαφανιστει, στειλε/πες πως.
Δεν μπορω να δω στιχους με την ησυχια μου γιατι πετιεται η πωτανα.
τα κουνουπια !! ζζζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννν :?
Που η μαλακισμένη πρεζού amy winehouse ακύρωσε τις συναυλίες…καλά μαρή δεν μπορείς να κάνεις αποτοξίνωση τόσες φορές έχεις μπεί(που έχω χάσει το μέτρημα)…
Πακέτο αλλά εντάξει συμβιβαζόμαστε με τον εναλλακτικό Moby και με Blackfield
Αυτή είναι η αντιμετώπιση των γιατρών στους ναρκομανείς;
Δυστυχώς φίλε είναι και η θέληση του ασθενή για να αντιμετωπίσει τα ναρκωτικά και η συγκεκριμένη τύπισσα έχει κάνει τόσες προσπάθειες αποτοξίνωσης με αποτέλεσμα απλά να χαλάει τα λεφτά της…δεν γουστάρει και δεν έχει την θέληση:(
καλά άμα συνεχίσει έτσι…κλάφτε την :papas:
Αφού είναι έτσι ωραία αντίδραση τότε το “μαλακισμένη πρεζού τάδε”…
Στην τελική ο καθένας ότι γουστάρει κάνει και χαλάει όπου θέλει τα φράγκα του. Αλλά όταν πας να γίνεις ΓΙΑΤΡΟΣ οπού θα έρχεσαι σε επαφή με τέτοια άτομα που κάποια ίσως και να θέλουν πραγματικά να φύγουν απ’ αυτό, πρέπει να χεις μυαλό και σωστές απόψεις σχετικά με την αντιμετώπιση προς αυτούς και το πρόβλημά τους.
Αν είδες το video ρε συ Αντιγόνη απο βελιγράδι θα δείς ότι είναι σε τραγική κατάσταση
Τραγικό…
Μακάρι να συνειδητοποιήσει γρήγορα το κακό που κάνει στον εαυτό της… Είναι θλιβερό να ‘‘φεύγουν’’ νέοι άνθρωποι έτσι…πάντως, αν εξακολουθήσει να γίνεται αυτό το πράγμα, θα’χει άσχημη κατάληξη και είναι μεγάλο κρίμα ρε γαμώτο…
Φαε την γλωσσα σου κι ειναι και φωναρα η γυναικα.
Ναι το γκαντεμόσκυλο τί μιλάω? (πάντως μην ανησυχείς [U]δεν γκαντεμιάζω άλλους[/U], μόνο τον εαυτό μου, αυτογκαντεμιάζομαι…)
Πάντως, αυτή είναι η αλήθεια…οι ιστορίες αυτές δεν έχουν καλή κατάληξη…
Μακάρι να κάνω λάθος και να συνέλθει γρήγορα η κοπέλα…
που ενω τα αδεια dvd γραφουν χωρητικοτητα 4,7 GB , τελικα χωρανε 4,38! τι το γραφετε τοτε ρε παπαρες το 4,7???[-X
αλλη η δεκαδικη χωρητικοτητα και αλλη η δυαδικη