Μου τη σπάει

Μου τη σπάνε κάποιοι ανεγκέφαλοι μπετόβλακες που το παίζουν μάγκες κι έξυπνοι όταν το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πετάνε βρισίδια.Πωπω ρε φίλε θέλει πολλή τέχνη,είσαι και πολύ μάγκας τώρα να πούμε,με έβαλες στη θέση μου.Ο καθένας μπορεί να πέσει σε αυτό το επίπεδο και πολύ εύκολα μάλιστα.Αν έχεις πραγματικά [SIZE=“1”]αρχίδια[/SIZE] όμως δε φαίνεται έτσι.Μάθε να σέβεσαι και να κάνεις διάλογο ρε[-X

σωστήηηη

καθως οδηγαγες να φανταστω ολα αυτα :stuck_out_tongue:

αν οδηγούσε δεν θα ήθελε να ανοίξει διάλογο ρε

μπορει σε κανα παρκαρισμα

:lol: όχι,καμία σχέση.Αλλα άμα ο άλλος είναι βλήμα,όπου και να τον πετύχεις… :stuck_out_tongue:

τωρα νταξει, τον βριζεις πισω απο την πλατη του, πολυ ανανδρο αυτο που κανεις.

για εξηγα αν μπορεις…

i hope this works

http://www.pcguide.com/ref/hdd/geom/formatBinary-c.html

αλλα ειναι απλο 1mb=1024kb binary
αλλα σε decimal 1mb=1000kb

γκοτ ιτ! θενξ! :slight_smile:

Μου τη σπαει παρα μα παρα πολυ το οτι απο τη Δευτερα 2 φιλοι μου που κανω παρεα 3-5 χρονια θα ξενοικιασουν μιας και τελειωνουν και ισως και να μην τους ξαναδω ΠΟΤΕ… :frowning:

φίλοι επομένως ή παρέα;

οχι ασχετοι μεταξυ τους… ο ενας μαλιστα παιρνει πτυχιο το καλοκαιρι και παιζει να τον δω πχ 1 φορα στα 5 χρονια αν τυχει να κατεβει αθηνα και ο αλλος ειναι απο κυπρο (ο μονος κυπριος που γνωρισα 5 χρονια και δεν ειναι “κλικαρισμενος”) και γκουντμπαι φορεβα…

άμα είστε όντως φίλοι και δε κάνατε απλώς παρέα, δύσκολο να χαθείτε. οι σχέσεις δεν έχουν σύνορα :stuck_out_tongue:

κατι αντιστοιχο και εδω.μονο μη ξεχνας πως οι [B]πραγματικοι[/B] φιλοι δε χανονται ποτε

δοξα τω θεω δεν ειναι κολλητοι κολλητοι μου. αυτοι ειναι κατω αθηνα (εγω σπουδαζω θεσνικη τωρα) και με αυτους ΝΑΙ πιστευω και θελω να μην χαθω ΠΟΤΕ…

(αλλα και παλι-ακομη και για τους οχι πολυ κολλητους σου- σε πιανει μια μελαγχολια στη σκεψη οτι δεν θα ξαναδεις ατομα με τα οποια εχεις περασει τοσο χρονο της ζωης σου και εχεις ζησει εναν χ αριθμο περιστατικων…)

Όντως, αυτό ισχύει. Και σκέφτεσαι ότι “αχ να μπορούσα να κρατήσω επαφή ακόμη”, αλλά όπως είπε και ο midnight οι πραγματικοί φίλοι δε χάνονται ποτέ.

σιγουρα. αυτο σ λεω και εγω αλλωστε και γι αυτο διαχωριζω αυτους τους 2 απο τους αθηναιους 2 πχ… :slight_smile:

Που ξυπνησα πριν λιγο μουσκεμα στον ιδρωτα :evil: