Μου τη σπάει

Και για να διπλοποστάρω κιόλας, μου τη σπάει που ισχύει ο νόμος του Μέρφυ. Όταν θα είναι τα πάντα σκατά, πάντα θα μπορούν να πάνε ακόμα πιο σκατά…:frowning: :frowning:

Που με τετοιο καιρο φορεσα φουτερ… Καλος μαλακας ειμαι…#-o

:yes: :stuck_out_tongue:

Που βγηκα ΠΑΛΙ για σαφαρι βιβλιων και τελικα ακομα δεν τα βρηκα ολα!!!:blow:

Που πρέπει να διαβάσω σαν τον μ@λ@κ@, μόλις τελειώσει το Through The Ashes Of Empires, Ιστορία.#-o [-X :blow:

Άτιμα θεωρητικά μαθήματα…[-X

Βαριεμαι πολυ σημερα να καθομαι.Ηθελα να παω σχολη…[-X

Δεν έλεγα να μου πέσει το Λόττο? Πράγματι όλα πήγαν ακόμα πιο σκατά! Πήγα να δώσω το μάθημα που ξεσκίστηκα να διαβάσω, 3 ώρες μετά την ώρα που έπρεπε γιατί θυμόμουν λάθος ώρα…#-o

Πάω να ρίξω ένα μικρό μεσημεριανό υπνάκο. Αν δε ξυπνήσω εγκαίρως τα λέμε στο πάρτυ του ρόκιν!!!:stuck_out_tongue:

Για μάθημα;;; #-o

Είσαι μαζόχα!!! :stuck_out_tongue:

Kαλα, αυτο το ξερω!:stuck_out_tongue: (Χιππιδιες…:smiley: ) αλλα οταν ολοι οι ανθρωποι που συναναστρεφεσαι εχουν σχολη μεχρι τις 9 και 10 ηωρα και σε εσενα απλα τυχαινει να εχεις το “ρεπο” σου την Τριτη, ε οσο να ναι… πηζεις…:-s

Με την κακια και την ζηλια θα μεινετε νουνακιααααααααααααααααααααααααααααα :smiley: :smiley: :smiley:

Εσύ θα παντρευτείς, όχι εμείς!!!

ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! :stuck_out_tongue:

Κανονισε γιατι την Κυριακη απλα σου καναμε το ζεσταμα :smiley: :smiley:

Σας τη φυλάω όλους σας, δε γλυτώνετε!!!

ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ!!! :twisted:

Μου τη σπάει που όλοι παντρέυονται και δεν με θέλουν κουμπάρα! Κώστα??? να γίνω η κουμπάρα σου???:oops:

Δεν εξαρταται απο εμενα :lol3: :lol3: :lol3:

…που βαζουν ολοι αυτα—>:p :lol: :stuck_out_tongue: μεσα σε spoiler.

:har:

Που απ το τελος της βδομαδας το ηδη φτωχο rock ραδιοφωνο της πολης,θα ειναι ακομα φτωχοτερο…

Γιατί; Κλείνουν κάποιον;

Οχι ακριβως…απλα αποχωρουν καποιοι που ξερουν 5 πραγματα και δεν γουσταρουν τα κονσερβοποιημενα playlists και τα mp3…Απ οτι εμαθα λογικα θα ειναι προσωρινο.Απο Σεπτεμβρη αναμενεται και νεα “ροκ”(το ροκ παντα σε εισαγωγικα,μεχρι να ακουσουμε περι τινος προκειται…)συχνοτητα στην πολη,που ελπιζω να μην ειναι μια απ τα ιδια…

Τι να σε πω. Εγώ μόνο τον Παναγιωτόπουλο και το Βακάρο ξέρω…προφανώς λόγω παλιάς και αγαπημένης εκπομπής στην τιβί. :frowning:

Ναι δυστυχως οι περισσοτεροι αυτους γνωριζουν…Ο Σταθης πλεον το χει ριξει στο χαβαλε και το κανει συνειδητα,ο Βακαρος παλι ειναι για γελια,αλλα δεν το ξερει…Εχουμε τραγικο ραδιοφωνο γενικα.