Μου τη σπάει

Πολυ τραγικο…Ακουω ραδιοφωνο πλεον μονο στο αμαξι (επειδη εχει χαλασει το CD player και βαριεμαι να το φτιαξω).Βραδυ πετυχαινω καμια φορα κανα ωραιο παλιο ροκακι(σημερα πετυχα GnR,Jethro Tull και Eagles,προχτες Temple of the King και Fade to Black κτλ).
Αλλα δυστυχως κανενας σταθμος μας δεν παιζει Μetal.Ειχαμε την Μεταλ Ζωνη μεχρι προπερσι που εχωνε ασχημα(μια φορα τη βδομαδα βεβαια κ αργα το βραδυ),αλλα την κοψανε κ αυτην…

Πέρσι που είχα ανέβει θεσ άκουγα 105.5 (όνομα δεν ξέρω) και είχε βάλει κάτι καλά θυμάμαι…:-k

105.5,104.7 και 89.Αυτα εχουμε.
Τα πρωτα 2 παιζουν κυριως εμπορικα κ κανα καλο παλιο το βραδυ και εχουν εκνευριστικες εκπομπες,ο τελευταιος(που συνηθως τον προτιμω) παιζει παλια ροκακια ολη μερα.

Ναι, ο 89 ειναι σαφως πιο αξιολογος. Ο Σκυλος πλεον χαβαλε κανει, ωραια η εκπομπη του αλλα δεν ειναι μουσικη.

Που οταν βλεπουν οτι ο συρμος ειναι τιγκα ολοι θελουνε να μπουνε…:lightsabre: :lightsabre:

Οκ, εγω ειμαι μιση μεριδα και χωραω, εσεις ομως???:-k

οι ζελατινες που εχουν τα CD και η κολλα που αφηνουν οταν τις βγαζεις…

Τι σπαστικό που είναι αυτό!!
Το slave to the grind από skid row είναι έτσι κ κολλάει στα άλλα!

για κολλας με το cd ! σου αρεσει δεν σου αρεσει θα κολλησεις! #-o :lol: :cold:

Καλά, εγώ έχω ένα σωρό άδειες θήκες και τα αλλάζω με τη μία

Το ιδιο κανω κι εγω…:smiley: :stuck_out_tongue:

Pou sto Metropolis ta gidia ta vazoun ta cd’s 80 sealotape gia na valoun tin antikleptikh malakia, eleos kathe fora mexri na ta vgalw, les kai tha asfalisoun amaksi kanoun oi vlakes kai outws h’ allws yparxoun ki alles malakioules pou boroun na vazoun sta cd’s gia na xtypan otan kapoios ksexnaei kai vgainei apo to magazi prin na perasei apo to tameio!

Κι εγω τ αλλαζω, δεν αντεχω με τιποτα να υπαρχουν αυτοκολλητα πανω στο CD… Παραξενιες…

Καθε φορα κανω ολοκληρη εγχειρηση για να το απεγκλωβισω… ΕΛΕΟΣ!!!

Καθολου παραξενια.Οταν το πληρωνεις το πονας!!!Αλλο αν δεν το καταλαβαινουν τα δισκοπωλεια οτι δεν ειναι σωστο…θα πρεπε ολοι να ναι οπως το Rockcity που οταν ζητας ενα cd σου το φερνει απο το συρταρι χωρις αυτοκολλητα και τιμες και ταινιες και…

Που αυριο εχει εργερτηριο στις 6,30:(

Καταραμενα πρωινα εργαστηρια…

Χα Χα …δεν σε χαλασαν…:lol: :lol: :lol: Και εγω 7 30 θα ξυπνησω και με τις αμυγδαλες να με ταλαιπωρουν κιολας…δεν με χαλασε ουτε εμενα…

Κι όμως έχω τρέλα με τα αυτοκόλλητα, ακόμα και με την ταινία γνησιότητας!

Τώρα αν θες να τα βγάλεις και να μη μένει τπτ, βάλε λίγη βενζίνη καθαρή και θα εξαφανιστεί αμέσως.

που πρεπει παλι να πιασω δουλεια για την εργασια.[-X

που η ζωη ειναι τοσο μεγαλη πουτ@ν@!!!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Που την Δευτερα γραφω Ανατομια και Ακτινολογια!!! :o :blow: :x