Μου τη σπάει

Roger Waters… Πυξ Λαξ… Bon Jovi…
Το 2011 είναι περιττή πολυτέλεια.

Μου τη σπάει που μία συνάδελφός μου στη δουλειά, τη Δευτέρα θυμήθηκε, εχθές ζήτησε και σήμερα βρήκε δύο προσκλήσεις για Bon Jovi. Μαλάκες είμαστε εμείς με τα εισιτήρια;;; Ε;

[SPOILER]Καλά να περάσει…Κι εμείς, βεβαίως…[/SPOILER]

γυναίκες [-X

Μα το σπαθί του Θωρ μου έρχεται να τη στείλω στη Βαλχάλα…ή όπου αλλού…

Που δεν μπορω να βγω εξω απο το σπιτι απο την ζεστη.Μιλαμε με το που βγεις εξω νιωθεις οτι καιγεσε ολοκληρος [-X

δε θα πώ για χιλιοστή φορά τί μου τη σπάει (ένα πράμα, συνήθεια, ‘‘ελάττωμά’’ μου)…

θα πώ ότι μου τη σπάει… η ζέστη(γιατί κάτι πρέπει να πώ)

και επίσης ότι έχω που σπαταλάω στιγμές, λεπτά, ώρες, μέρες ολάκερες απ’την ζωή μου σκεπτόμενη ‘‘παπαριές’’ (το είπα πάάάλι)… λάθος όμως και θα το επανορθώσω άμεσα…8)8)

προς το παρόν μου τη σπάει που δε νυστάζω και πάάάλι θα κουτουλάω αύριο το πρωί (και έχω να βγάλω και μπόλικα πραγματάκια στην ύλη… χα και αυτό μου τη σπάει…)

μα διάβασμα καλοκαιριάτικα…;

Οτι εχω κανει μονο 2 μπανια στην θαλασσα μεχρι τωρα [-X

εγώ κανένα… το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχω μαυρίσει…

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ

ΔΕΝ γκρινιάζω αν ήθελα θα έκανα…

τοτε τι μας λες οτι το μονο θετικο ειναι οτι δεν εχεις μαυρισει

Η αλήθεια είναι ότι δεν το’χα σκεφτεί έτσι, αλλά ναι έχεις δίκιο τελικά…

Μου την σπαει το οικοδομικο μου μαυρισμα :smiley:

που να δεις το μπεϊζμπολίστικο, μαύρισμα μέχρι τους καρπούς :lol:

Κατι αντιστοιχο εχω στα ποδια.Απο τον αστραγαλο και κατω εχει αρκετη διαφορα το χρωμα,
λογω παπουτσιου και καλτσας.Γαμησε τα.Μulticolor Deathster.

ειχα τετοιο μαυρισμα πριν τις εξετασεις…αλλα το στρωσα με 3-4 ματσακια 5χ5 γυμνοστηθος

εγω στο δημοτικο φορουσα συνεχεια ρολόι
και καποια στιγμη το ρολόι χαλασε και ηταν ολο ασπρο εκει το χερι μου

Δεν έχω μαύρισμα.

edit: Βέβαια αυτό πάει στο μου αρέσει…

Εγώ πάντως έχω του ταρίφα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

το facebook chat, που πετάγεται σαν Π@*&$Α μόλις σου γράφει κάποιος κάτι και καλύπτει την οθόνη. Κι αν εσύ -god forbid- έχεις να κάνεις κάτι σοβαρό, να γράψεις, λέμε τώρα, επαγγελματικό μέηλ (ναι, ρε, στο facebook), πρέπει ή κάθε τρεις κι εφτά να κλείνεις το παραθυράκι μπας και προλάβεις να γράψεις τέσσερεις λέξεις, ή να γίνεις γαϊδούρι και να πεις στον άλλον, που δε σου φταίει κιόλας, απλά βαριέται, “το βουλώνεις δύο λεπτάκια να γράψω το γαμημένο το μήνυμα?”

ναι ρε, μου τη σπάει το ιντερνετικό (τσιτ) τσατ.